Ti si naš fanboy 
Call of Duty: Black Ops
- poruka: 10.120
- |
- čitano: 946.735
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
POMOC!!
Pokrenio sam igru, poslije setupa mogu oznacit da mi instalira directx i jos nesto od microsofta, oznacio sam oboje skiknem finish i izbaci mi se error neki :/
"Unable to execute file:
C:/Program Files/Activision/Call of Duty - Black Ops/Redist/DirectX/dxsetup.exe
CreateProcess failed; code 740.
The requested operation requires elevation.
evo to mi pise i ne znam sta da ridim sad -.-
ako netko zna nesto nek napise plz
kolko gledam i citam forume cini mi se da je treyrach napravio odličan posao,al cekam i ja verziju svoju navečer pa cemo vidit.al sve u svemu igra mi se sviđa,al neću nista pricat dok neprobam
POMOC!!
Pokrenio sam igru, poslije setupa mogu oznacit da mi instalira directx i jos nesto od microsofta, oznacio sam oboje skiknem finish i izbaci mi se error neki :/
"Unable to execute file:
C:/Program Files/Activision/Call of Duty - Black Ops/Redist/DirectX/dxsetup.exe
CreateProcess failed; code 740.
The requested operation requires elevation.
evo to mi pise i ne znam sta da ridim sad -.-
ako netko zna nesto nek napise plz
Restartuj računalo, igra je instalirana, ali nije directx koji je bio na instalaciji, tako da ćeš prekinuti instalaciju koju trebaš završiti a ne možeš, a igra će biti instalirana, ne brini, radit će.
nista od keyeva kod base hosta vraca novce
e sad kad bi barem netko bio toliko dobar i kupio mi key preko game.co.uk
ja mu uplatim novce
nista od keyeva kod base hosta vraca novce
e sad kad bi barem netko bio toliko dobar i kupio mi key preko game.co.uk
ja mu uplatim novce
Dobro je eplati rekao sinoć na chatu, engleski key za 230kn je apsolutno nemoguće nabaviti i to je varka.
Otvori temu i sigurno ti se netko javi.
Eplati mi ne spominjite - nije vrijedan spomena
Ne da mi se opce pricat cijelu pricu oko njega, nije tema ovo za to
Ne radi mu ziro racun, net bankarstvo, ne moze vratit pare bla bla
Jedva dobio pare nazad nakon 10 dana od dogovora
ruski key bez obavijesti je prodavao
šta on misli da su neki ljudi ovce, uostalom on je jedan mali balavac koji igra igru dok ljudi se misle kako dobit svoj key
i hoce li imat problema sa tim key-om lol 
enabava fail skuplje cijene obecao eng verziju a dosao neki drugi jezik koji mi je ferend morao prebacivat na eng
basehost fail nije isporucio key a i cijena mu je bila sumnjiva kao i spika eng verzija 230 kuna lol
ruski key bez obavijesti
šta on misli da su neki ljudi ovce, uostalom on je jedan mali balavac koji igra igru dok ljudi se misle kako dobit svoj key
lik je ok momak i nije balavac,cijenim dečka jel uzimao sam dosta stvari od njega,nikad nisam problema imao..i zao mi je sto se stranica zatvara..vjerujem da nije on kriv za probleme koje je sa tobom imao
Ja ti preporučam da se ti baciš u istu prodaju pa gledaj sa kakvom ćeš pričom doći za par godina.
Nitko vas nesili da kupujete od njega.
Što kupujete kada vam se nesvida? Postoji i drugi dućani.
Ja ti preporučam da se ti baciš u istu prodaju pa gledaj sa kakvom ćeš pričom doći za par godina.
Nitko vas nesili da kupujete od njega.
Što kupujete kada vam se nesvida? Postoji i drugi dućani.
O cemu ti pricas, kupujem key i platim 20 dana unaprijed, pitam ga unaprijed je li sve ok eng key . steam download kaze da je
I onda dode ruski key - sto ga ti branis- ali ti je nabavio nesto pa ste frendovi, ili?
Kakvo silenje od kupovine- on je prevario, to nije silenje wtrf ffs omg 
A ja tebi preporucujem da shvatis da nisi ti uvijek u pravu, svaka cast ,pomazes svima ali kad ti nije po volji malo si nerealan.
ti branis tog eplati vec nekoliko stranica, bilo bi ti bolje onu svoju temu dobra i losa iskustva napises eplati varalica
inace nisi ti onda za tu temu dovoljno objektivan pa bi je neko drugi trebao uredivat
Otvori firmu i preprodaji keyeve kada je tako jednostavno. Dosta offtopica i dobit cemo kartone zbog offtopica.
Netko kupio igru preko game.co.uk ili sa g2play? I za koliko to stigne sve, to je samo key zar ne?
Netko kupio igru preko game.co.uk ili sa g2play? I za koliko to stigne sve, to je samo key zar ne?
g2play = key samo i stigne ti kroz sat dva na upisani mail
game.co.uk = poštom ide box pakovanje, i stigne ovisno o pošti za koji tjedan. Postoji i download opcija pomoću koje igru dobivaš u brzom roku.
enabava fail skuplje cijene obecao eng verziju a dosao neki drugi jezik koji mi je ferend morao prebacivat na eng
basehost fail nije isporucio key a i cijena mu je bila sumnjiva kao i spika eng verzija 230 kuna lol
Joj idete mi na živce odi u algoritam i uzmi igru za 380kn barem znaš kaj kupuješ, a ne da kasnije plaćeš tu po forumu ili nađi uvijek netko ima i prodaje za manje.
Mani je sa game-a poslan key tek nakon 15sati, a nekima nakon 3 ili 6, sad zavisi kakva je navala.
Dosta off-topica.
igra mi je jako losa , SP je ajme dosadan , grafika losa ... MP moram vidit jos...
MW 2 je avion za ovi black ops .
razocaranje veliko !
igra mi je jako losa , SP je ajme dosadan , grafika losa ... MP moram vidit jos...
MW 2 je avion za ovi black ops .
razocaranje veliko !
Jesi odigrao SP do kraja??
Odlični su mi ovi koji pljuju po grafici, očito bolje vidite od sokola i u stanju ste uočiti sve sitnice, picajzle
Grafika je odlicna.
pogledao sam ga i engleski znam po svoj prilici ko ti materinji ili tu negdje.
sam si rekao u cemu je problem. i to me bedira. nije nista novo jos jedan cod4.
ne zelim ispast fanboy, ali trenutno bf serijal nudi vise, pa cak i jedan MoH.
Joj idete mi na živce odi u algoritam i uzmi igru za 380kn barem znaš kaj kupuješ, a ne da kasnije plaćeš tu po forumu ili nađi uvijek netko ima i prodaje za manje.
Ja sam kupio s steama 60 eura i pokazao sam preload jos odavno na forumu, ti ne kuzis da ja ne placem nego govorim o prevarama
a sad stvarno dosta jer idem u offtopic skroz ko je razumio razumio je
ne placem nego mrzim nepravdu
Neznam samo kada će doći dan kada će CoD uvesti zaista nešto novo, al baš novo, ne nikakve perkove i gluposti, evo da npr. promijeni grafički engine, iako mi je i ovaj odličan i ne smeta mi, al jbg promjena je promjena, samo da bude nabolje.
pogledao sam ga i engleski znam po svoj prilici ko ti materinji ili tu negdje.
sam si rekao u cemu je problem. i to me bedira. nije nista novo jos jedan cod4.
ne zelim ispast fanboy, ali trenutno bf serijal nudi vise, pa cak i jedan MoH.
Nemoj usporedivat moh i black ops. Da je moh samo ulozio truda u cjeli mp kao sto je cod samo za modifikacije mozda bi i nesto valjo
Večeras ću zaigrat malo pa baš vidjet tu grafiku.. sad ste me nabrijali..
Odlični su mi ovi koji pljuju po grafici, očito bolje vidite od sokola i u stanju ste uočiti sve sitnice, picajzle
Grafika je puno bolja nego u MW2 dovoljno je samo pogledati teksture brda u daljini koje su sada mnogo bolje dok su u MW2 bile očajne.
Da to su takve sitnice, makar i to čini grafiku boljom
E, oprostite ako je bilo, nemam baš sada vremena pročitati 10 novih stranica, ali može li se levelirati u combat trainingu (ono protiv botova)?
Grafika je puno bilja nego u MW2 dovoljno je samo pogledati teksture brda u daljini koje su sada mnogo bolje dok su u MW2 bile očajne.
Slažem se, u svakom slučaju je bolja od mw2
da li se može igrat multiplayer ako se nemaš original verziju
ja imam ono skidrow da li je moguće na njoj igrati multiplayer
hvala ?