Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.315
|
čitano: 1.041.277
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
22 mjeseca
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Looka kaže...

Falilo mi je njegovo umijeće engleskog... I've (I have) changed...

daj suti tamo neradi mi apostrof ×D

BTW: editiro sam post..

Bosh Da BesT!
3 godine
Jack Sparrow kaže...

Od svih prodanih igri samo 3% je na pc-u

Ovo nije točno, tih 3% je bilo spomenuto u nekom članku odmah nakon izlaska ako se dobro sjećam, i to je bila procjena i to samo u retail prodaji, dakle ne računajući steam gdje je MW2 od izlaska do danas konstantno u Top10 najprodavanijih igara i to često pri samom vrhu.

Uzmi za usporedbu L4D2, koji se smatra uspješnom igrom a također je steam only, MW2 u svakom trenutku ima 10 puta više igrača na steamu od L4D2. Pričati da je MW2 neuspješan na PCu je jednostavno neistina.

MegaMass 2000 kaže...

O ovome pričam. Pored toga moraš uzeti u obzir da PC zajednica nije pretjerano zadovoljna PC verzijom, a budući da je tu internet preko kojega se širi to nezadovoljstvo lako je zbrojiti dva i dva.

Pritom zaboravljaš činjenicu da par ljudi na internetu ne predstavlja reprezentativan uzorak igrača MW2.

Sjeti se koliko je bilo peticija i povika o bojkotiranju MW2 zbog nedostatka dedicated servera, povećanja cijene itd, pa jel to imalo ikakvog značajnog utjecaja na prodaju? Jok.

Šutljiva većina i dalje igra igru i sasvim će sigurno iskeširati kolko god Activision zatraži za DLC.

MegaMass 2000 kaže...

Jedini razlog zbog kojega bih se ja mogao vratiti MW2 je bespltani DLC.

Gledaj to s njihove strane, imaju hrpu ljudi voljnih iskeširati 15$/€ i neke kojima su već uzeli pare za igru i koji im ne žele dati još.

Što misliš, koja grupa ljudi je njima važnija?

Ili da se drugačije izrazim, što im je važnije: kojih stotinjak milijuna dolara koje će zgrnuti od DLCa ili to da se ti vratiš igrati?

2 godine
I Am Alive kaže...
Looka kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pozdrav DombaCOD xD.

DING DING DING DING DING! You're right! That's him, we caught him! It looks like that he cant live without Bug Smijeh It would be pretty funny if it wasn't so tragic Smijeh

That's rightSmijeh... Al dosta offtopica, ajmo mi na IWNet, DLC i igru... I'm changed myself... A lotBelji se

Još gore... "I am changed myself"....lol.... daj nemoj ni ispravljat.... ostavi tako i gotovo Smijeh

The cake is a lie...
2 godine
Looka kaže...

Još gore... "I am changed myself"....lol.... daj nemoj ni ispravljat.... ostavi tako i gotovo Smijeh

Pa koga briga kako piše!

Pusti čovjeka na miru, tek ima 12 godina, još nije ni naućio hrvatski do kraja a kamoli engleski.

Sram bi te moglo biti što ismijavaš ovdje recimo tako djete koje će tek sad ući u pubertet.

Dobro da nejdeš nekoga mlađega ispravljati i ismijavati.

btw, sa time ga samo tjeraš da dalje spama i odlazi u offtopic, skupa sa tobom.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 22:10 (Jack Sparrow).
22 mjeseca
protjeran

Daj admin obriši ove offtopic postove plZ..

Bosh Da BesT!
2 godine
neaktivan

Domba you suck...

Od njegovog silnog spamanja mozda je cak i ostvario nukicu (al samo mozda) ;)

Mali cheater..:P Mali cheater..:P
Svijet se vrti oko FAILOVA..:D (Avatar sve objasnjava)
3 godine
dekstroza kaže...

MegaMass 2000 kaže...

O ovome pričam. Pored toga moraš uzeti u obzir da PC zajednica nije pretjerano zadovoljna PC verzijom, a budući da je tu internet preko kojega se širi to nezadovoljstvo lako je zbrojiti dva i dva.

Pritom zaboravljaš činjenicu da par ljudi na internetu ne predstavlja reprezentativan uzorak igrača MW2.

Sjeti se koliko je bilo peticija i povika o bojkotiranju MW2 zbog nedostatka dedicated servera, povećanja cijene itd, pa jel to imalo ikakvog značajnog utjecaja na prodaju? Jok.

Šutljiva većina i dalje igra igru i sasvim će sigurno iskeširati kolko god Activision zatraži za DLC.

MegaMass 2000 kaže...

Jedini razlog zbog kojega bih se ja mogao vratiti MW2 je bespltani DLC.

Gledaj to s njihove strane, imaju hrpu ljudi voljnih iskeširati 15$/€ i neke kojima su već uzeli pare za igru i koji im ne žele dati još.

Što misliš, koja grupa ljudi je njima važnija?

Ili da se drugačije izrazim, što im je važnije: kojih stotinjak milijuna dolara koje će zgrnuti od DLCa ili to da se ti vratiš igrati?

Ne, ne zaboravljam činjenicu, međutim ljudi su igru kupili na temelju   iskustva (gameplay itd...) koje su imali iz COD4. Što se tiče šutljive većine, samo ću ti reći da ako tisuću puta kažeš laž ljudi će povjerovati u laž. Naravno ovo ne znači da ekipa koja nije zadovoljna sa MW2 laže.

Gledaj to ovako, ljudi definitivno odlaze, a neki su već otišli. Pored toga konkurencija (Dice sa BC2 i nadolazeći MOH) naveliko iskorištavaju nezadovoljstvo PC igrača. Da li je njima važnije tih 15 dolara/eura koje će sada dobiti od malog broja ljudi (govorim o PC igračima) koji sad igraju igru, ili im je važnije privući ljude natrag, pa da ti isti ljudi koji se sad vrate igri kasnije kupe MW3 za 50-60 dolara/eura? Ako IW nešto ne poduzme u vezi MW2 ne vjerujem da će im previše ljudi kupiti MW3 (barem što se PC-a tiče).

Btw, stotinjak milijuna dolara/eura od DLC-a sigurno neće zgrnuti od PC igrača.

Pored toga pogledaj BioWare i njihovu politiku DLC-a, neke DLC-ove daju besplatno da navuku ljude, a neke prodaju i ljudi im masovno kupuju njihove igre.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
2 godine

prijatelj mi je dao modern warfare 2,on ima kući instalirano al nikako neigra,pa je meni dao,al kad iden instalirat i sve lipo upisen  original cd key javlja mi da je cd key dupli i da nemogu instalirat,evo slika

2 godine
ivan159 kaže...

prijatelj mi je dao modern warfare 2,on ima kući instalirano al nikako neigra,pa je meni dao,al kad iden instalirat i sve lipo upisen  original cd key javlja mi da je cd key dupli i da nemogu instalirat,evo slika

neka ti da svoj login name i password od steama pa češ "posuditi" njegov steam accounta.

get doooooown !!!!
2 godine

pa jel se moze kako drugacije,iman orginal igricu i oni cd key

2 godine
ivan159 kaže...

pa jel se moze kako drugacije,iman orginal igricu i oni cd key

fora je da njegov ključ vezan za njegov steam account i ne može se prebaciti na tvoji sada account,jedino možeš da se logiraš na steam s njegovim username i password i moči češ igrati.

get doooooown !!!!
22 mjeseca
protjeran
juicyfruits12 kaže...

Domba you suck...

Od njegovog silnog spamanja mozda je cak i ostvario nukicu (al samo mozda) ;)

moja je Boga mi

Bosh Da BesT!
2 godine

Upravo sam gledao game winning kill od cca dvije minute :d. Mi se lagano dopisujemo i sprdamo dak gwk traje i traje :d

2 godine

Jel vi još susrećete cheatere?

The cake is a lie...
3 godine
Looka kaže...

ja ne..

Moja graficka je 100% pamuk!!
2 godine

Zadnjih par dana nisam vidio niti jednog. Ili imam srece ili je VAC odradio svoje.

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
2 godine
Looka kaže...

Ne prođe dana da ne susretnem par cheatera

2 godine

Da samo cheatera nego i pravih hackera. Neki dan na onoj maloj mapi koja se jako rijetko pojavljuje uletim  u meć kad ono nukica pišti.

Mislim gotovo kad ono gore kod znaka na nukici piše 187,53 sec i ne mijenja se, a tip koji je bio host ima crnim slovima napisano ime i nemožeš ga ubiti ničim. Kad on puca, a najviše je pucao GL-om to je bilo rafalno, pa dobi ac 130 taj puca isto rafalno ali samo sa najačeg topa, čoper tuće brže nego RPD, ali največa fora je da nema kraja igrice. Igram tako neko vrijeme sve mislim sad će kraj jer je do tad bilo sve normalno, jer mi žao bodova. Prošao sam nivo i pol u tom kaosu ali vidim nema tu kraja i izađem i gle čuda bodovi ostali.

Dan prije smo letjeli ko što se znalo dogoditi u cod 4. Ako skočiš odeš u zrak i ako se brzo ne vratiš gledaš ac 130 ispod sebe a mapa mala kockica. Ovi cheateri sa WH i aimbotom su 90 posto mećeva. Predugo je verzija 184.

Kendo
2 godine
neaktivan

Ja sam sreo cheatera samo jednom. Inace sve ok. Malo modod config file i ide bolje. Jedino me zivcira UI koji mi je nekak prema sredini. Ako tko ima 4:3 monitor. pri 1280x1024 moze uplodat ss da vidim kako stojtie s UI. Molim vas.

Audaces fortuna iuvat
22 mjeseca
protjeran
Kendo kaže...

Da samo cheatera nego i pravih hackera. Neki dan na onoj maloj mapi koja se jako rijetko pojavljuje uletim  u meć kad ono nukica pišti.

Mislim gotovo kad ono gore kod znaka na nukici piše 187,53 sec i ne mijenja se, a tip koji je bio host ima crnim slovima napisano ime i nemožeš ga ubiti ničim. Kad on puca, a najviše je pucao GL-om to je bilo rafalno, pa dobi ac 130 taj puca isto rafalno ali samo sa najačeg topa, čoper tuće brže nego RPD, ali največa fora je da nema kraja igrice. Igram tako neko vrijeme sve mislim sad će kraj jer je do tad bilo sve normalno, jer mi žao bodova. Prošao sam nivo i pol u tom kaosu ali vidim nema tu kraja i izađem i gle čuda bodovi ostali.

Dan prije smo letjeli ko što se znalo dogoditi u cod 4. Ako skočiš odeš u zrak i ako se brzo ne vratiš gledaš ac 130 ispod sebe a mapa mala kockica. Ovi cheateri sa WH i aimbotom su 90 posto mećeva. Predugo je verzija 184.

Jel se možda zvao iPod i u nekom klanu (NBD)?

Bosh Da BesT!
2 godine

Neznam, nisam upamtio, ali bilo je neko ime tipa Alexander i mislim da i ovi iz njegovog tima nisu imali ništa s tim jer se njih moglo normalno ukokati, jedino su imali sreće što ih on nije mogao ubiti jer nije bio HC nego Ground War domination. Pogledaću doma možda ima u steamu negdje popis igrača s kojim se igralo.

Kendo
23 mjeseca

Evo jučer sam prešao zadnju misiu i koknuo onog budalu u čelo nožem ;) sad neznam što mogu igrat

2 godine
1.Lovac kaže...

Evo jučer sam prešao zadnju misiu i koknuo onog budalu u čelo nožem ;) sad neznam što mogu igrat

Spec OpsBelji se?

Punk's not dead!!!!
23 mjeseca

ah ok

2 godine
neaktivan

Multiplayer mozda?

Audaces fortuna iuvat
23 mjeseca
Canassob kaže...

Multiplayer mozda?

Ne mogu jer su mi prodali robu s greškom :( ja

2 godine
neaktivan

Novi gameplay na dlc mapama.Prvo crash,pa overgrown,pa storm.Storm je malo veća mapa skroz bzvz.

Sjećam se kak se netko žalio da je previše boja na mapama,sad će plakati kad vidi kaj urade od crasha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 8:05 (Timon).
3 godine
Timon kaže...

Novi gameplay na dlc mapama.Prvo crash,pa overgrown,pa storm.Storm je malo veća mapa skroz bzvz.

Sjećam se kak se netko žalio da je previše boja na mapama,sad će plakati kad vidi kaj urade od crasha.

Kakav crap ako se bude moralo placati definitivno nije vrijedno novca.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
3 godine

Na steam sučelju unutar igre se pojavio gumb DLC, dakle definitivno će se plaćati.

2 godine

zanima me dali je netko isključio muziku a da ga nije banalo i zanima me dali ima shema za staviti brojeve ping a ne one pingbarove.

tu sam pročito da je tip napravio ovo

http://www.geezergaming.com/main/index.php?option=com_kunena&Itemid=11&func=view&catid=18&id=3295

evo i na steam forumu ima thread i pokušat ću tj riskirat pa šta bude...jer mi stvarno ide na živce muzika dok lovim ekipu s sit repom

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1033610

get doooooown !!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice