Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.031
|
čitano: 694.725
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
7 mjeseci
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
infeqt0r kaže...

Ali nije to to, ove ostale futuristicke muckalice nemaju tu CoD igrivost. Ne kazem da trebaju nabaciti mega super ultra efekte i sl., mozda malo da unaprijede engine ali da je to i dalje u dx9 :D Takvo nesto bi mi bilo sjajno, pa kud puklo da puklo. : )

bilo bi predobro da uvedu vozila al ne tenkove i avione i helice neg sam tamo one hummere i mozda atv koji al da to i dalje bude cod cod...a ne wnb battlefield jer u battlefieldu mi se ne svidjaju ni kretnje ni nist a da i ne pricam o prevelikim mapama -.- jedino je dobro kad je nest na planini i ovo u nizini to bi bilo savrseno za trollanje haha

potpis
2 godine
TrollMeMore kaže...

bilo bi predobro da uvedu vozila al ne tenkove i avione i helice neg sam tamo one hummere i mozda atv koji al da to i dalje bude cod cod...a ne wnb battlefield jer u battlefieldu mi se ne svidjaju ni kretnje ni nist a da i ne pricam o prevelikim mapama -.- jedino je dobro kad je nest na planini i ovo u nizini to bi bilo savrseno za trollanje haha

Meni nikak ta stvar nije jasna... Pazi... ti otvorene igre poput Arme il BF-a uvijek možeš zatvoriti na veličinu CoD mape... dok sa CoD mapom obratno ne možeš. Pa nisu sve mape u BFu oversized, ima ih svakakvih dimenzija. Mene su komentari u ovoj temi zaprepastili uglavnom, ne zato kaj sam fan ičega (a inače jesam Arma fan šta jest jest), nego zato kaj vam je ok da vam se naplaćuje jedan te isti proizvod nanovo, i još ste sretni kaj nema niš novog i kaj je prastara formula i dalje tu... mislim ok, svaka čast na tome ali to bi trebao biti free sadržaj, a ne igra od 160, 300 ili čak 400 i više kn... Whatever koja vam god nabavna cijena bila, prevelika je IMO za to kaj se dobije.

A onda, pročitao sam i ovaj neki komentar ranije u stilu, igra je super, radi odlično (za razliku od BF-a kao jel... :P), a onda sam sebe opovrgne pa veli "al još uvijek se eto čeka neki bolji patch". {#} Pa ček malo, ak ti je ok zaš čekaš "bolji" patch?! No dobro, sad se raspisah... uglavnom, htio sam reći da mi je krajnje neobično da uz sve nedostatke koje ste i sami naveli, vama je i dalje ok platiti i podržati ih da vam za koji mjesec serviraju još jedan addon po cijeni pune igre.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 13:11 (Minoza).
7 mjeseci
neaktivan
Minoza kaže...

Meni nikak ta stvar nije jasna... Pazi... ti otvorene igre poput Arme il BF-a uvijek možeš zatvoriti na veličinu CoD mape... dok sa CoD mapom obratno ne možeš. Pa nisu sve mape u BFu oversized, ima ih svakakvih dimenzija. Mene su komentari u ovoj temi zaprepastili uglavnom, ne zato kaj sam fan ičega (a inače jesam Arma fan šta jest jest), nego zato kaj vam je ok da vam se naplaćuje jedan te isti proizvod nanovo, i još ste sretni kaj nema niš novog i kaj je prastara formula i dalje tu... mislim ok, svaka čast na tome ali to bi trebao biti free sadržaj, a ne igra od 160, 300 ili čak 400 i više kn... Whatever koja vam god nabavna cijena bila, prevelika je IMO za to kaj se dobije.

A onda, pročitao sam i ovaj neki komentar ranije u stilu, igra je super, radi odlično (za razliku od BF-a kao jel... :P), a onda sam sebe opovrgne pa veli "al još uvijek se eto čeka neki bolji patch". {#} Pa ček malo, ak ti je ok zaš čekaš "bolji" patch?! No dobro, sad se raspisah... uglavnom, htio sam reći da mi je krajnje neobično da uz sve nedostatke koje ste i sami naveli, vama je i dalje ok platiti i podržati ih da vam za koji mjesec serviraju još jedan addon po cijeni pune igre.

gle...meni se ne svidja u bf sama igrivost...igra u smislu destrukcije i grafike i sve je super(hvala bogu pa imam odlican komp sve moze na ultra) nego se meni vise dopada i zabavnije mi je igrat cod nego battlefield a sad za ostale neznam...isto tako me zivcira kod bf ono kao da si izaso iz dijela mape gdje se sad boris...ak naprave vec tolke mape zas ih onda skracuju ovisno o modovima nema mi smisla to uopce...gle kome se svidja bf super igra je ok iako cujem da ima bugova i tih gluposti, ja radije igram cod jer mi je nekak bolje igrat cod iako sam probo i bc i bc2 i bf3 a cod ofc :)

potpis
2 godine

Ima li BUG forum kakav svoj MW3 server? Ako nema, imate li preporučiti bilo kakav ExYu server?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
3 godine
trazi Diabolic
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
2 godine
Mitch kaže...
trazi Diabolic

Može malo opširnije :)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
3 godine
pa u browseru servera searchas rijec diabolic
2 godine
Mitch kaže...
pa u browseru servera searchas rijec diabolic

OK, to je BUG-ov server ili neki naš drugi?

3 godine
Diabolic je hosting servera (domaći)
I svaki server koji se kod njih unajmi ima diabolic u imenu....
a oni su najčešći hosting u nas..
7 mjeseci

Zar oni imaju MW3 servere?

Hasta La Victoria Siempre
2 godine
TrollMeMore kaže...

isto tako me zivcira kod bf ono kao da si izaso iz dijela mape gdje se sad boris...ak naprave vec tolke mape zas ih onda skracuju ovisno o modovima nema mi smisla to uopce...

A šta bi ti igrao Team Deathmatch na mapi kilometar sa kilometar?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
2 godine

kada hocu pokrenuti mw3 pojavi mi se ona slika vojnika i pojavi se error couldn't load image xp....zna li netko kako to rjesiti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 10:15 (rrrrrrrrrr).
7 mjeseci

kad igram igru (campain) mene izbaci iz igre kad prvi put treba da snjimi

kaze nesto save tempt not find ali ja ga nadjem

plsssss pomoc

3 godine
thesekiman kaže...
TrollMeMore kaže...

isto tako me zivcira kod bf ono kao da si izaso iz dijela mape gdje se sad boris...ak naprave vec tolke mape zas ih onda skracuju ovisno o modovima nema mi smisla to uopce...

A šta bi ti igrao Team Deathmatch na mapi kilometar sa kilometar?

Ako ima 64 igrača, onda da :D

8 mjeseci

idem uci u mp i izbaci mi could not load image statmon

igra je org ofc

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 21:37 (Logigamer).
8 mjeseci

sry za double post ali cijelo vrijeme imam dx error nmg odigrat ni 2 runde u komadu,pa moram rusiti igru pa opet ulazit i tako u beskonacni krug,jel netko to vec rjesio?

23 mjeseca
Logigamer kaže...

sry za double post ali cijelo vrijeme imam dx error nmg odigrat ni 2 runde u komadu,pa moram rusiti igru pa opet ulazit i tako u beskonacni krug,jel netko to vec rjesio?

smanji si texture quality na high pa onda probaj (meni pomoglo u mw2)

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
17 mjeseci

Jel moguce traziti servere po imenu(mislim na dedicatede)?

Ko pita ne skita
8 mjeseci
Kewin kaže...
Logigamer kaže...

smanji si texture quality na high pa onda probaj (meni pomoglo u mw2)

na automatic je,aj probam pa javim

2 godine
Mitch kaže...
Diabolic je hosting servera (domaći)
I svaki server koji se kod njih unajmi ima diabolic u imenu....
a oni su najčešći hosting u nas..

Ušao sam u MW3, odigrao par partija i izgleda odlično, no kako da tražim servere po imenu? I kako dodati neki u favorite?

13 mjeseci

Trebao bi mi do sutra stici key, budu li prazni dedicated serveri, na*ebali ste ! {#}

22 mjeseca

Jedno pitanje prije kupnje russian keya. Nemogu dobit ban, jel tako???

BTW jel ovaj tutorial siguran(

), mogu ici prek tog VPN sa direct2play stranice.?????

Hitno je, moolim vas odgovorite sto prije.............

3 godine
Bera kaže...

Jedno pitanje prije kupnje russian keya. Nemogu dobit ban, jel tako???

BTW jel ovaj tutorial siguran(

), mogu ici prek tog VPN sa direct2play stranice.?????

Hitno je, moolim vas odgovorite sto prije.............

Steam ne bana ruske keyeve to je izmišljotina od ljudi tipa @Sinatra.

kupi preko eplati.com, oni ti odmah i aktiviraju igru u steamu, samo iskljucis guard...tako sam ja

8 mjeseci

evo radi smanjenje textura na high ako imate dx error

23 mjeseca
Logigamer kaže...

evo radi smanjenje textura na high ako imate dx error

imao sam problem sa mw2 u jednoj misiji je samo bacao taj dx error  pa sam poslje stavio na extra.... a sa mw3 nemam problema dok je moj frend isto imao taj problem na mw3 (ima jaci pc od mene) i rjesio sa smanjenjem textura....

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 13:15 (Kewin).
22 mjeseca

Upravo dobio mw3{#}. Sad vidim da pise "2 items downloading", mogu li ja sam skinut mw3 mp igrat jer sam vec sp igrao....

3 godine
nope...za mp ti trebaju mape iz sp, npr kad je besplatni vikend onda ti skida samo mp al i neke fileove sp-a...

ja kad sam skidao odabro sam MP al on mi je skinuo 14 gb
14 mjeseci

bas gledam onaj dijagram i najaktivniji igraci su po noci.

zar je toliki gust igrat po noci?{#}

8 mjeseci
protjeran

Pozdrav, zanima me dali se isplati uzet MW3 key, dali ima neke velike razlike naspram black opsa(njega sam igro prije) i dali je zabavan, što je najvažnije:))

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
13 mjeseci
proćerani kaže...

Pozdrav, zanima me dali se isplati uzet MW3 key, dali ima neke velike razlike naspram black opsa(njega sam igro prije) i dali je zabavan, što je najvažnije:))

Nema pretjerane razlike u gameplayu, ali su bitna razlika dedicated serveri.. Radi se na pro modu, ako dodje do toga sigurno ce doci i do prelaska velikog broja igraca sa cod4 na mw3 :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 0:12 (anabolicaa).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice