Cod 4 multyplayer-problem

poruka: 21
|
čitano: 3.466
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
pitanje

skinio sam patcheve 1.6 i 1.7, updateo punkbuster, promijenjivao nick i isprobavao sve servere koje mi ponudi x-fire a ono me stalno izbacuje. evo slika:

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 20:36 (spassbremse).
4 godine

Probaj server bez punkbustera ako nemas original cd-key

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
4 godine
RE: Cod 4 multyplayer-problem
spassbremse kaže...

skinio sam patcheve 1.6 i 1.7, updateo punkbuster, promijenjivao nick i isprobavao sve servere koje mi ponudi x-fire a ono me stalno izbacuje. evo slika:

CD key bolji nabavi. Nemam ni ja original ali mogu u skoro sve servere sa punkbusterom.

Ja koristim onaj punkbuster koji je dosao sa cod4, sa update-anim te vise izbacuje van.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
3 godine

samo promijeni cd-key i sve ce biti ok

3 godine
neaktivan
autorov komentar

zaboravil sam zapisat da sam danas u jutro promijenio cd-key i sad radi odlično. igra je zbilja zakon več sam došo da 17lv...Cool

3 godine
protjeran
spassbremse kaže...

zaboravil sam zapisat da sam danas u jutro promijenio cd-key i sad radi odlično. igra je zbilja zakon več sam došo da 17lv...Cool

haha np, svi mi smo igrali tu igru na netu (bar vecina) ali moram priznati malo si pretjerao, i ja sam pacijent za racunarima i igrama, ali da toliko igram, ne hvala bogu ;) enjoy
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
3 godine

da ne otvaram bezveze temu... jel se kak može naprimjer da sam prešao na multyplayeru svih 55lv i sva oružja mi i sve ostalo na 100% jel se to kak može spremiti na primjer na usb stick i prenjet na drugi komp da bezveze ne prelazim sve ponovo.

3 godine
protjeran
system kaže...

da ne otvaram bezveze temu... jel se kak može naprimjer da sam prešao na multyplayeru svih 55lv i sva oružja mi i sve ostalo na 100% jel se to kak može spremiti na primjer na usb stick i prenjet na drugi komp da bezveze ne prelazim sve ponovo.

Ja koristim neki Easy Account koji ti narikta 55lvl i slažeš pušku po želji. Samo ga skini s interneta, pokreni COD4 MP i stisni Ctrl-Alt-Del i pokreni Easy Account i odaberi verziju i klik na Easy Upgrade i na 55lvl si.
3 godine
kavasaki kaže...
system kaže...

Ja koristim neki Easy Account koji ti narikta 55lvl i slažeš pušku po želji. Samo ga skini s interneta, pokreni COD4 MP i stisni Ctrl-Alt-Del i pokreni Easy Account i odaberi verziju i klik na Easy Upgrade i na 55lvl si.
 A ako hoćeš da napraviš backup svog levela u u EasyAccount folderu obriši playerstats.txt, minimiziraj igru, pokreni
EA i klikni easy transfer. Mislim da EA imaš na linku sa SP crackom koji sam ti poslao...
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
3 godine
neaktivan

instalirao sam prvo igru na D particiju i SP radi, a MP ne(uopce se ne moze pokrenuti), zatim sam napravio reinstall. instalirao na C i opet ista stvar. patcheve nisam stavljako nikakve. prije 2 tjedna, prije reinstalla windowsa je radio normalno. dal netko zna u čemu bi bio problem?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 13:51 (sauron_15).
3 godine
spassbremse kaže...

tako je i meni bilo jedno vrijeme.poludio sam kad nisam mogao igrati tu super igru.mislio sam da sam sve pokusao i onda dosao na ideju i promjenio cd-key i onda mi sve radi.

vjerojatno si imao cd key koji je na nekom serveru u svijetu bio bannan pa onda svi ljudi sa tim keyem ne mogu u nikakav server.

4 godine

Bravo decki koji braineri, majstor ima piratski key koji je banan na pb-u i na gv i ggcu, jedino rješenje koje mu vi na ovom forumu možete predložit je kupnja original igre ili original cdkey sa enabave ili negdje a ne govorit o nekim promjenama crackanog cdkeya jer time nece nista postic.

Ja sam sada promjenio sifru i punkbuster updejto i ono ja igram vidim lvl 1 zacudio se pokusavam vratit ali ne ide el mogu kako vratit lvl 44?

mp14
3 godine
protjeran

Tako je i meni bilo samo promini cd-key.

Cherina15 kaže...

Tako je i meni bilo samo promini cd-key.

ali neznam koji sam imo koristio sam ke* g*n

mp14
3 godine
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Ja sam sada promjenio sifru i punkbuster updejto i ono ja igram vidim lvl 1 zacudio se pokusavam vratit ali ne ide el mogu kako vratit lvl 44?

kad promjeniš cd-key pobrišu ti se lvl i sve što si postigao, ja mislim da ti nema vise pomočiNamigiva

uživajte ljudi...

system kaže...
lamborghini murcelago lp640 kaže...

kad promjeniš cd-key pobrišu ti se lvl i sve što si postigao, ja mislim da ti nema vise pomočiNamigiva

uživajte ljudi...

ako je tako onda vise necu ni igrat e cuo sam da ima nesto stoo ti stavi na lvl 55 ako mi to moze netko dati pls neda mi se za par oruzja danima igrat.

mp14
3 godine

ima neko cd key sa kojim bi mogo igrat normalno jer meni se isti problem dogada :S

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
2 godine
neaktivan

DAJ KO CE MI OBJASNITI  GDJE DA SKINEM LV.55 ZA COD 4 MP.POSTO MI BIO PAO SISTEM TAKO DA MI SE SVE POBRISALOO..A MRSKO MI PONOWO IGRAT 60 SATIII!!!DA NABIJEM LV. 55 ..DAJ KOCE MI OBJ KAKO DA GA SKINEM I GDJE!!!Izlanuo se

3 godine
micuns kaže...

DAJ KO CE MI OBJASNITI  GDJE DA SKINEM LV.55 ZA COD 4 MP.POSTO MI BIO PAO SISTEM TAKO DA MI SE SVE POBRISALOO..A MRSKO MI PONOWO IGRAT 60 SATIII!!!DA NABIJEM LV. 55 ..DAJ KOCE MI OBJ KAKO DA GA SKINEM I GDJE!!!Izlanuo se

eto odi igraj promod i pici!!

Promod cod4 serveri

86.57.151.14:28962

91.121.26.47:28962

212.187.208.181:28960

eto enjoy!

Nokia 5800 XM
3 godine
micuns kaže...

JustFuckinGoogleIt

Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice