Priča ide ovako,
nedavno je na steamu bila akcija i par nas je ubolo ovu igru za sitne pare. Sve je bilo super, igrali smo multiplayer i sve pet. Da bi se nakon nekog vremena neki oladili i prestali igrat, a mi sto smo ostali shvatili da se ne mozemo nikako jedan protiv drugoga.
Naime svi sto su ostali imaju T-com kao IP i stalno nam javlja NAT error. nisam neki veliki stručnjak za te stvari, ali jednostavna google pretrage me je dovela do riješenja a to je bilo da se otvore određeni portovi na routeru. Pratio sam detaljno sve tutorijale koje sam nasao i pootvaro sve te portove ali se nista nije promijenilo. mislim promijenilo se da sam sada mogo hostat ljudima koji imaju optimu, a prije im nisam mogo hostat nego su samo oni mogli hostat ali nikako nisam uspio hostat drugom frendu koji ima isto t-com, ali drukciji router nego moj.
Nakon što to s portanjem nije baš radilo kako smo mi željeli probali smo preko hamachija. isto smo u detalje pratili tutorijale, napravi svoj network koji je radio za sve osim za igranje CoH-a te se opet nismo uspjeli sukobiti.
Ako je netko imao sličan problem ili ako zna riješenje bio bih jako zahvalan ako može pomoći. stvarno ludimo jer nikako ne moze igrat jedan protiv drugoga.