Ocito nisi shvatio sto sam rekao, tako da cu reci ponovno : prosjecni igraci su losi igraci , beta ima igrace raznih levela ali uvijek postoji granica ispod koje su svi leveli losi ;) a tvoj komentar da se rijetko desi da pridjes preko 10 killova... pa ili igras kratke partije ili ti spadas pod prosjek :) bez uvrede
@doktor, nemoj se pravit pametan jer u usporedbi sa vecinom igraca u beti ja JESAM faca jer i bez igranja igre sam opet X puta bolji od njih - to je cinjenica jer je beta pool VECINOM equal random EU garena rooms a takve sobe ja potrgam u 15 minuta
Vlave ima -Icefroga
-Hrpu pro teamova na doti 2 i dovoljan broj dobrih igraca
Taj feedback je sasvim dovoljan, sto se da vidjet na http://dev.dota2.com/ Uostalom ako je igraju toliko pro teamova, znaci da sa mehanikom igre nema problema, a da ne spominjem turnire..e sad valveu je bitno kak ce se igra svidjet pocetnicima jer :privlacno za newbieove---rastujuca zajednica i velik broj igraca--uspjesan zamisljeni f2p model i dovoljan profit sa kupovanjem kozmetickih itema
Kako si i sam rekao, prosjek je los i newbie..ako ce ju taj prosjek zaboravit nakon par partija, a ostat samo visoki nadprosjek ko ti ( :D ) a normalno da ce se onda dota okrenut na buy 2 play model jer je takvih ko ti koji potrgaju EU garena sobe u 15 minuta malo :D