EVE Online

poruka: 1.264
|
čitano: 100.957
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
3 godine
Re: EVE Online

Odličan uradak, zvučna podloga je super

jedino mi je boja tvog UI-a pfuuuj {#}

Al, o ukusima se ne raspravlja :)

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
3 godine
EVE Online

I eto nam danas došla nova expanzija.. (hint dečecu koji ažurira TOP LISTU, preskočili smo jednu expanziju .. sad je vrijeme da se ubaci EVE Online - Crucible)

Glavna stvar koja me se odmah dojmila.. font je pfuuuj

Brodovi su se malko proljepšali, ali i dobili malko tamniju nijansu.

i da.. ne zaboravite redeemat solidan implant kao nagradu za vjernost.. nestat ce do 2.12.

Obećane fore s dronovima nisam stigao probati.

21 mjesec
Zura kaže...

Glavna stvar koja me se odmah dojmila.. font je pfuuuj

Čitljiviji je, ali ne baš praktičan. Duže apdejtiranje narudžbi stvara nelagodu iako još uvijek se nadam da je samo stvar navike. Ako su htjeli ogroman font, mogli su uzeti Verdanu pa da pola riječi ispod ikone bude u jednom redu, a pola u drugom.

4 godine
EVE Online

To je prvo sto sam primjetio. Font.

Odmah sam isao provjeravat rezoluciju, jer sam pomislio da se spustila na nizu {#}

A drugo da mi je instalacijski folder narastao na 10GB {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 8:53 (Chaky).
3 godine
Chaky kaže...

A drugo da mi je instalacijski folder narastao na 10GB {#}

da.. folder od EVE mi je postao velik skoro ko od windoza. Srećom je na drugom disku.. kako je krenulo, morat ću nabaviti još jedan hard na kojem ću samo eve staviti. :B

4 godine
EVE Online

font je toliko grozan da se to neda opisati :)

a lagalo je toliko da to nije normalno.. ali ajde sve su to djecje bolesti novog patcha :)

sad krece igranje sa tier3 novim igrackama :)

21 mjesec
Genie kaže...

Sjedit ćete okolo po gejtovima i gankat skupe Tengue? {#}

3 godine
EVE Online

sutra će navodno svi koji imaju plaćeni acc dobiti 60-dnevni trial ključ za udjeliti prijateljima. Ćemo da vidimo.

3 godine
EVE Online

ne znam za vas.. ali ja nikako da se naviknem na taj font.. čak sam ga smanjio u chat prozorima za jedan klikač. ali nekako mi se čini ko da mi nešto blješti u glavu. pogotovo kad otvorim market, skill listu i market ordere koji imaju gomilu teksta.

I sve nekako razvučeno ko žvaka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 21:11 (Zura).
9 mjeseci
neaktivan
Zura kaže...

sutra će navodno svi koji imaju plaćeni acc dobiti 60-dnevni trial ključ za udjeliti prijateljima. Ćemo da vidimo.

Mozes ga i sad jamit...

4 godine
Zura kaže...

ne znam za vas.. ali ja nikako da se naviknem na taj font.. čak sam ga smanjio u chat prozorima za jedan klikač. ali nekako mi se čini ko da mi nešto blješti u glavu. pogotovo kad otvorim market, skill listu i market ordere koji imaju gomilu teksta.

I sve nekako razvučeno ko žvaka.

I ja sam ga smanjio na 90%, ali se jos moram naviknuti.

Problem je sto sam na laptopu 1280X800, mozda bude bolje na LCD-u 1600X1050.

4 godine
ludizao kaže...
Genie kaže...

Sjedit ćete okolo po gejtovima i gankat skupe Tengue? {#}

slijedi odmazda za 100mn AB tengu setupove :D

21 mjesec
Genie kaže...
slijedi odmazda za 100mn AB tengu setupove :D

Hehe, pošteno. Upravo si slažem jedan opaki s kakvih 830 dpsa na 30 km s jednakodometnim pojntom, 1700+ brzinica i min 500 dpsa omni tank (bude to 600 ak se zainatim). Cap stable, razumije se, samo još da naučim pilotirat... {#}

3 godine
EVE Online

Jeli zna netko gdje se može odmah u hrvatskoj uzeti EVE GTC 60 dana, Crovortex je bez njih već duže vrijeme...

3 godine
MegaBodul kaže...

Jeli zna netko gdje se može odmah u hrvatskoj uzeti EVE GTC 60 dana, Crovortex je bez njih već duže vrijeme...

Ako imaš paypal, možeš tako preko account managmenta. Mislim da je tako najjeftinije (pogotovo ako uzimaš npr 3 mjeseca u komadu).

3 godine
EVE Online

I kakvo je oduševljenje nakon ekspanzije ? Da lis u novi igraći došli ili se i dalje smanjuju ?

3 godine

Ljepša grafika, više isk-a u anomalijama.. što se tiče novih igrača, nisam baš primjetio sad neki masovniji ulet (točnije.. izgleda mi više manje slično ko prije, ali definitivno manje nego što je to znalo biti u vrhuncu popularnosti)... mada taj vrhunac popularnosti je možda bio zbog velikog broja bot majnera kojih je sada (valjda) puno manje.

4 godine
EVE Online

Eve 60 Day Trial Code istice 24.12.

Potpuno sam zaboravio na njega {#}

4L8LERHZ4JCNAXKGBA3WU4ZBUTWNJUD9013

4 godine
EVE Online

evo gledajuci kako se raspada jos jedan pokusaj mmoa (star wars) gledam kako si svaki dan vrtim eve i uredno ubijam pogibam retam inkurzijam i misijam, slusam druge kako raspravljaju o terragenu, industriji i problemima mladih i starih i sve ima neki smisao ponovno sam poceo cijeniti svu genijalnost EVEa :)

p.s.

ma nista, samo onako mi doslo :)

7 mjeseci
EVE Online

Ekipo, moze neka preporuka za nOObcinu, s cime da igram (rasa), a volim se dakle napucavat na daljinu, i recimo majnat ponekad?

Svaki savjet dobrodosao

Thx

4 godine
EVE Online

U principu ti nije uopce bitno koja si rasa, jer mozes voziti sve brodove, ako imas skillove.

Oni su bitni.

Svaka rasa ti ima brodove za blisku borbu i za daljinu.

Za pocetnike su mozda najlaksi Caldari brodovi, jer oni koriste Missiles.

http://www.isktheguide.com/

Ovaj guide si pregledaj pa ce ti biti dosta stvari jasnije.

http://evecroatia.com/

http://www.afk-wrecking.com/

Ovo su dva hrvatska korpa kojima mozes poslati prijave.

Puno znaci kad imas nekog svoga tko ti moze pomoci na pocetku.

EVEMon program obavezno skini. U njemu mozes vrlo brzo vidjeti koji ti skilovi trebaju za koji brod ili komad opreme. A ima i bazu vec fitanih brodova pa vidis sto se obicno stavlja za koju ulogu.

EVEfit program ti sluzi za slaganje tvojih konfiguracija opreme i odmah vidis da li to mozes upce staviti/korisiti.

Za rudarenje su ti dobri Bantam Caldari frigata -> Osprey Caldari Cruiser -> onda ti ide Minning barge i ostali brodovi specijalizirani za rudarenje.

u principu po jacini ti idu Frigate - Destroyeri - cruiser - battlecruiseri - Battleship

Obavezno odradi tutorijal misije za sve profesije, jer ces tako doci do besplatne opreme, love i skillova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 9:57 (Chaky).
7 mjeseci
EVE Online

@Chaky

Hvala frende na iscrpnoj pomoci, napravit cu i pogledat sve sto si rekao cim dodem doma s posla.

Nego samo jos jedno pitanje, kolko ja mogu bit koristan tim korporacijam posto sam novi bez skillova i jel jos uvijek treba ici na learning skillove?

Thx

Lp

4 godine

Srecom ukinuli su learning skillove, toga vise nema.

Kao novi imas i brze skillanje do odredenog broja SP-a.

Ne traze svi korpovi korist, bitna je i ekipa. A neces uvijek biti novi.

Danas si novi, a sutra si potencijalni Wing Commander.

Samo nemoj da te prestrasi hrpa informacija i statistika.

Samo polako i sve ce sjesti na svoje mjesto.

Samo se ti javi nekom od korpova sto sam ti linkao i garantirano ce te primiti.

Imas na njihovim stranicama i neke druge korpove.

21 mjesec
Jel Gajo još uvijek tu negdje?...

znam da se najviše žalio na lag i kukao svojedobno {#} a kako nemam iz prve ruke o velikim fleet fightovima zanima me jel to kaj tu piše istinito il preuveličano?

http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=3412

"But do you know what was most remarkable about this fight? The lag was barely noticeable. 1400+ in local, super capitals with fighter bombers swarming, doomsdays, Drake missiles, etc, yet with TiDi in full force there were no crashes, no unresponsive modules, no MWD’s that wouldn’t turn off. Astonishing".

7 mjeseci
EVE Online

Moze preporuka za PvE dronove?

EDIT:

Znaci radi se o Vexor cruiseru u lvl2. misijama.

Dosad sam probao 5 light scout, pa 5 medium i na kraju 4 medium i 1 heavy drone.

Razmisljam da idem na 3 puta heavy (Ogre 1)...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 20:49 (Bugzapper).
4 godine
EVE Online

Zavisi koga zelis napasti.

Light su ti za fregate i cruisere, medium za BC, a heavy za BS.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 17:53 (Chaky).
21 mjesec
Re: Jel Gajo još uvijek tu negdje?...
ludizao kaže...

znam da se najviše žalio na lag i kukao svojedobno {#} a kako nemam iz prve ruke o velikim fleet fightovima zanima me jel to kaj tu piše istinito il preuveličano?

http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=3412

"But do you know what was most remarkable about this fight? The lag was barely noticeable. 1400+ in local, super capitals with fighter bombers swarming, doomsdays, Drake missiles, etc, yet with TiDi in full force there were no crashes, no unresponsive modules, no MWD’s that wouldn’t turn off. Astonishing".

Nema Gaje, al reklo bi se da stvar radi:

7 mjeseci
Chaky kaže...

Hmmm, da Ogre 1 su spori za fregatice, pa cu ici na Hammerhead 1  ili mozda cak Hobgoblin 1, jer se u mojim misijama javljaju vecinom fregate i cruiseri.

4 godine
Bugzapper kaže...
Chaky kaže...

Hmmm, da Ogre 1 su spori za fregatice, pa cu ici na Hammerhead 1  ili mozda cak Hobgoblin 1, jer se u mojim misijama javljaju vecinom fregate i cruiseri.

Drzi se light dronova, samo podigni skilove. I salji ih 5 na jednu metu, a ne svakog drona na 1 metu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 7:42 (Chaky).
21 mjesec
Chaky kaže...
Drzi se light dronova, samo podigni skilove. I salji ih 5 na jednu metu, a ne svakog drona na 1 metu.

Ako je mreža u igri, recimo Federation Webifier, čak i medium dronovi (Hammerhead II) ubiju fregatice lijepo i brzo... nisam mjerio, ali u par navrata mi se učinilo da padnu brže nego od ruke light dronova.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice