EVE Online

poruka: 1.601
|
čitano: 127.911
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
5 godina
Re: EVE Online
ludizao kaže...
Chaky kaže...
Drzi se light dronova, samo podigni skilove. I salji ih 5 na jednu metu, a ne svakog drona na 1 metu.

Ako je mreža u igri, recimo Federation Webifier, čak i medium dronovi (Hammerhead II) ubiju fregatice lijepo i brzo... nisam mjerio, ali u par navrata mi se učinilo da padnu brže nego od ruke light dronova.

Covjek je na lv2 misijama. Nije on stari vuk kao ti da ima T2 dronove :D

Bugzapper kaže...

Da, tak i radim, napravil sam si grupe, pa namjestio shortcute i derem.

Zelja mi je ici na T2 dronove, ali trebam lvl.5 skillove, pa ce to potrajat :-)

Samo digni prije suport skilove, pa onda dobaci do T2. Ali ne moras zuriti.

T2 dronovi ce ti trebati u lv4 misijama gdje se pojavljuju dosadni web i warp scrambleri (obicno T2 fregate).

Cypher: Ignorance is bliss.
2 godine
Chaky kaže...
Covjek je na lv2 misijama. Nije on stari vuk kao ti da ima T2 dronove :D

Stari vuk, hihi, al trebo bi imat t2 dronse pa bar je to lako-par dana posla-sitnica {#} i onda još par i sitno da ih iznivelira na četvorku. Eto, ne treba se prvi mjesec odma u BS-a sjedat i nać će se vremena za odskilat neke temelje, jelte {#}

19 mjeseci
ludizao kaže...

Pa ici cu na njih, ali prvo ovo:

Combat Drone Operation IV

Drone Intrefacing IV

Electronic Warfare Drone Interfacing (zbog veceg dometa)

pa idem na:

Scout Drone Opertaion V

Gallente Drone Specialization I

Gallente Drone Specialization II

5 godina
Bugzapper kaže...
...

...

To ti je samo za posebne dronove koje neces koristiti u misijama, vec u PvP borbama.

Obavezno koristi EVEmon i EFT programe, jer ces tamo vidjeti koji ti skilovi trebaju za koji komad opreme i sl.

19 mjeseci
Chaky kaže...
Bugzapper kaže...
...

...

To ti je samo za posebne dronove koje neces koristiti u misijama, vec u PvP borbama.

Obavezno koristi EVEmon i EFT programe, jer ces tamo vidjeti koji ti skilovi trebaju za koji komad opreme i sl.

Koristim, ali za taj EWDI skill sam citao, da ako nis drugo barem dobijem 3 km control range po lvl-u

5 godina
Bugzapper kaže...

Koristim, ali za taj EWDI skill sam citao, da ako nis drugo barem dobijem 3 km control range po lvl-u

Ali nisam 100% siguran da dobijes 3km za sve dronove (mozda sam u krivu).

Mislim da ti ovo treba:

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Scout_Drone_Operation

4 godine
Chaky kaže...
Bugzapper kaže...

Ali nisam 100% siguran da dobijes 3km za sve dronove (mozda sam u krivu).

Mislim da ti ovo treba:

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Scout_Drone_Operation

EWDI ti treba ako koristiš ECM dronce. Dakle, za misije beskorisno trošenje vremena.

Scout drone trenirati obavezno.

Drone interfacing (+20% damage -> cim prije na V ali ne prije nego osnovne brodske skilove podigneš na barem "Standard/Improved" certificate level)

EDIT:

Ako si pažljiv u tome što radiš, u EVE monitoru posloži skilove i provjeri kako bi ti trebali izgledati atributi za najbrže učenje. iskoristi neural maping da bi to podesio (samo pripazi jer slijedeći remap možeš koristiti tek za godinu dana).

npr, za drone treba što veći memory i inteligence, a to još pomaže i (čini mi se, nemam sad pristupa evemonu) engineering type skilovima.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 9:04 (Zura).
19 mjeseci
EVE Online

Evo ide Combat Drone Operation IV, pa cu ici na Scout Drone V, uglavnom vec sada lvl.2 s Vexorom i Hammerhead 1 dronovima misije idu bez frke :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 11:50 (Bugzapper).
2 godine
EVE Online

Jel vi dečki plačate mjesečno?

19 mjeseci
EVE Online

Pa da, ali ja sam sad platio 2 mjeseca jer je bio popust.

2 godine
EVE Online

Di ima najpovoljnije?

19 mjeseci
TheDraco kaže...

Di ima najpovoljnije?

Ja placam pretplatu na EVE sajtu, a jel ima negdje bonovi da su jeftiniji, mislim da i nema.

2 godine
TheDraco kaže...

Di ima najpovoljnije?

Najpovoljnije ti je da u igri što prije postaneš bogatunčina pa da si ISKovima (virtualni EvE novac) kupuješ PLEXe (30 Day Pilot's License Extension). Sad opet imaju akciju za alta pa je prava prilika za dobar početak:

http://www.eveonline.com/news/9081/the-power-of-2-special-offer-is-back

19 mjeseci
ludizao kaže...
TheDraco kaže...

Di ima najpovoljnije?

Najpovoljnije ti je da u igri što prije postaneš bogatunčina pa da si ISKovima (virtualni EvE novac) kupuješ PLEXe (30 Day Pilot's License Extension). Sad opet imaju akciju za alta pa je prava prilika za dobar početak:

http://www.eveonline.com/news/9081/the-power-of-2-special-offer-is-back

Hmmm, mislim da treba igrat EVE barem 6 mjeseci da bi se moglo igrat PLEXovima i naravno imat dovoljno vremena za grindanje :-)

4 godine
Bugzapper kaže...

Hmmm, mislim da treba igrat EVE barem 6 mjeseci da bi se moglo igrat PLEXovima i naravno imat dovoljno vremena za grindanje :-)

istina ako igraš kao solist.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
2 godine
Bugzapper kaže...

Ako se odmah baciš u trgovinu te razviješ potrebne skillove, dovoljno ti je i samo dva ili tri mjeseca da stekneš neku, kako bi rekli, financijsku sigurnost :) trebaš samo ne biti lijen, čitaj uporan i znati što radiš. 

19 mjeseci
EVE Online

Evo idem na lvl. 3 misije s Vexorom, mislim da ne bi trebalo bit problema... ili ?

2 godine
Bugzapper kaže...

Evo idem na lvl. 3 misije s Vexorom, mislim da ne bi trebalo bit problema... ili ?

Sve ovisi o skilovima, tome kako voziš te ponekad i koliko poznaješ misiju. Ja sam radio L3 s navy fregaticom, nije praktično ali ide, također i sve L4 misije s Drakeom, čak i Angel Extravaganza bonus room se s malo tehnike i jačih skilova da završiti u komadu i bez bježanja. Također nije praktično, posebno ako se uspoređuje s time kako se ista odveze s maksimalno skilanim Tenguom, ili kombinacijom, primjerice, Tengu plus neki dobar dps battleship, ali dobro sad...

Hoću reći, nisu te stvari do broda već do toga tko je u njemu. Ne jednom sam viđao igrače čak i sa starijim datumima rođenja kako u Golemu, Navy Scorpionu, Navy Ravenu, Macharielu ili Nightmareu, nekakvom opakom uglavnom... rade neki jadan dps, da bi meni na njihovom mjestu bilo neugodno, što njima naravno nije bilo. Oni su bili zadovoljni mišlju kako, eto, imaju strašno moćan tank, ili nešto slično nevažno, a i to bi najčešće značilo da ne moraju iz svake misije bježati nego samo iz nekih, kada bi se navodio razlog zašto se takvo što desilo. To što njih pet po nekoliko minuta ubija jedan BS ili neku elite fregaticu i radi World Collide doslovno satima to nema veze, pa družimo se, ne? {#}

19 mjeseci
ludizao kaže...
, pa družimo se, ne? {#}

Hahaha :-)))

Misije bas i ne poznam, ali mislim si posto imam para da idem na Dominix + T2 dronovi i  ne  bi trebalo bit problema.

Zasad carebearam i ucim :) pa idem polako i "sigurno".

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 12:59 (Bugzapper).
5 godina
EVE Online

Nadam se da znas za ovu stranicu.

A, ako ne, onda odmah meci u BM i obavezno baci pogled prije odlaska/prihvacanja misije.

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports

19 mjeseci
Chaky kaže...

Nadam se da znas za ovu stranicu.

A, ako ne, onda odmah meci u BM i obavezno baci pogled prije odlaska/prihvacanja misije.

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports

Znao sam proguglat na nju kad sam failao u nekim misijama, ali sad ide u bookmark {#}

14 mjeseci
neaktivan
EVE Online

ej bok registriao sam se na forumu gogolajuci o eve... igraos sam nekad davno eve nekih 3-4 mjeseca 

milslio sam ako neki od vas ima vremena samo za par pitanja :D

5 godina

Samo pitaj. Dosta se stvari promijenilo.

Npr. konacno su ukinuli Learning Skillove {#}

Ovdje imas par vodica za pocetnike.

http://eve.hotrodhr.com/viewforum.php?f=18

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 10:07 (Chaky).
19 mjeseci
Timmoty kaže...

ej bok registriao sam se na forumu gogolajuci o eve... igraos sam nekad davno eve nekih 3-4 mjeseca 

milslio sam ako neki od vas ima vremena samo za par pitanja :D

U svakom slucaju pozeljno je odraditi sve tutorijale ingame i instalirati EVEmon.

U EVEmonu ces odabrati koji brod ili (item) stvar zelis koristiti, a on ce ti reci koje skillove da treniras.

Takoder je pozeljno doci na neki hrvatski ingame chat kanal npr. ELITC (u chat prozoru ides na join channel i upises ELITC) i tamo ces u svako doba dana ili noci naici na nekog iz HR tko ce ti pomoc.

Ako ti netko na kanalu ne odgovori odmah to ne znaci da te ignorira, vec je  u misiji, fajtu, AFK ili nesto trece pa nije u mogucnosti, te stoga malo samo pricekas :-).

2 godine
3. mjesto boktemazo

ko to glasa s 5 akaunta ko da je poludio? znam samo da ja nisam jer se sad jedno duže vrijeme moram durit {#}

2 godine
Dan pačova

iliti kako mrzit CCP iz taloga duše {#} evo sad im ni forum ne radi, klasika {#}

19 mjeseci
Re: Dan pačova
ludizao kaže...

iliti kako mrzit CCP iz taloga duše {#} evo sad im ni forum ne radi, klasika {#}

hehehe, fala bogu kaj sam ja na poslu :-), a do sutra popodne ce sve bit rijeseno

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 18:39 (Bugzapper).
2 godine
Re: Dan pačova
Bugzapper kaže...
hehehe, fala bogu kaj sam ja na poslu :-), a do sutra popodne ce sve bit rijeseno

Ma sam patch se instalirao besprijekorno, i doma i na poslu, launcher hvala Bogu radi, no opet su mijenjali nazive modula, primjerice, i market više nije posložen kako je bio, a ne može se korištenjem dostupnih opcija vratiti u prijašnje stanje nego se treba čekati novi patch. Nadam se samo da neće opet biti problema i s pozicioniranjem prozora, kontejnera i ostalog, izgledom overviewa, jer sve to strašno troši vrijeme i živce, a toga se, kažu dobri ljudi, nema na bacanje.

14 mjeseci
neaktivan
EVE Online

Bok raja, 

Pre neki dan sam pokrenuo blog na srpskom (latinica) o all-things-EVE i evo, da ga podelim sa vama.

novieden.wordpress.com

Osim nekoliko postova na forumu, ne sećam se da sam video blog. Ne znam kako stojite u HR i kako ostali u regionu, ali čini mi se da je »mršavo«.

Prvih n postova će biti standardno: lore  i uvod u EVE, malo IC, malo OOC, a kasnije se nadam još zanimljivijim stvarima. 

Bio bih zahvalan na nekom komentaru.

Pozdrav,

— Vuk M. (in-game: Sohl)

EDIT: Naravno, zaboravio sam da ubacim link.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 2:48 (vonKitsch).
19 mjeseci
vonKitsch kaže...

zasad samo letimicno sam pogledao i cini se OK, ali malo upada u oci cirilica (nije da mi smeta, vec fakat neznam to citat) :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice