Evo ekipa, završi svoju prvu sezonu na drugom mistu s bodom zaostatka iza Bayern-a. Ispostavilo se da mi je ključna utakmica bila u predposljednjem kolu kući protiv Freiburga koju sam izgubija. Ali eto mogu reći da je bilo zanimljivo do zadnjeg kola, gdje Bayern ipak nije kiksa.
Što se tiče Lige prvaka ispa u osmini finala od Barcelone koja je poslije pobijedila Manchester Utd. u finalu, a u grupi sam završio drugi iza Manchester Utd a ispred Shakhtara i Lille-a. U kupu sam ispa od Leverkusena također kasnije pobjednika tog natjecanja. Eto po svemu sudeći bija sam neki nesretko što se tiče ždrijeba u kupovima, ali isto ću reći da je sezona bila vrlo dobra. Kreće novo pomlađivanje ekipe i već mi dolaze N. Lodeiro(Ajax), B. Janković(Genova), C. Sanchez(Vallenciennes), M. Jorgensen(Fc Kobenhavn) i Ze Eduardo(Parma) i to sve free što znači da sam napravio dobar posao u prvom mjesecu kada se ˝vrbovalo˝ igrače. Jedino sam u iščekivanju koliko će mi biti raspoloživa lova za transfere i nadam se da će biti veća od nego onih 2 milje što mi je bilo prošlu sezonu, ali mislim prodati Kagawu pa bi tu moga zaradit.
Eto oprostite na ovolikom pisanju ali htio sam podijeliti moje stanje prve sezone.

.

u finalu FA kupa izgubio sam 2-0 od Tottenham-a, a u Liga kupu u finalu sam izgubio na produzetke od Liverpool-a 2-1 i osvojio sam onaj World Champions Cup... definitivno previse utakmica je utjecelo na to da zavrsim bez ijednog trofeja na europskom tlu...