GTA San Andreas ENB mod

poruka: 79
|
čitano: 26.336
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
RE: GTA San Andreas ENB mod
xxxxx kaže...

Gdje si našao samostrijel?

skonto sam kako se radi sa img tool 2.....ovaj samostrijel sto sam skino je glupost,ispaljuje metke mjesto strijela
3 godine
GTA San Andreas ENB mod

Lol koja glupost xD

3 godine
GTA San Andreas ENB mod

Može li se u ovome enb modu isključiti ili smanjiti ova mutnost ikako?

4 godine
xxxxx kaže...

Može li se u ovome enb modu isključiti ili smanjiti ova mutnost ikako?

imaš enb series file u san andreas direktoriju i tamo namještaš refleksije, mutnoću, atmosferu..........
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
3 godine
GTA San Andreas ENB mod

Znam namještao sam ali ne mogu naći mutnoću

2 godine
neaktivan

e jel znas kak mogu stavit na san nadreas skinove i oruzja s interneta ?

3 godine
tonikasalo kaže...

e jel znas kak mogu stavit na san nadreas skinove i oruzja s interneta ?

program se zove IMGTOOL....najbolje da na youtube nadjes kako se radi jer ti niko nece bas dobro objasnit,ja sam tako naucio(pogledo na youtube)

3 godine
neaktivan
GTA San Andreas ENB mod

Imam problem......U igru(san Andreas) sam stavio nekoliko novih auta(BMW,HONDA..),nakon toga pokrenia sam igru....i na loadingu se pojavilo error pisalo mi je don t send or send report.molin vas pomozite!!!!!!!!

4 godine
HRCA-PRCA kaže...

Imam problem......U igru(san Andreas) sam stavio nekoliko novih auta(BMW,HONDA..),nakon toga pokrenia sam igru....i na loadingu se pojavilo error pisalo mi je don t send or send report.molin vas pomozite!!!!!!!!

Reinstaliraj igru i onda kopiraj gta3 file, nalazi ti se u mapi models(naravno u direktoriju san andreasa). File kopiraj bilo gdje sa strane samo da ga imaš kako back up. Svaki mod za auto koji stavljaš promijeni ti gta3 file i ako je mod neispravan može ti zeznuti taj file i onda igra ne može raditi

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
2 godine
neaktivan

molim vas pomozitee!!! ovako: instalirao sam san andreas i krekirao i kad hocu uc u igru pise mi: no disc inserted please insert the CD/DVD..ali ja sam jos jednom prebacio crack tamo di sam instalirao tako da imam i gta sa (2). U taj drugi mogu uc i sve normalno igrat,ali ja zelim igrat samp ali kad uđem u samp nemam ni jedan server..a nemogu uc u samp zato sto nemogu uc ni u gta sa(1) ...kad sam prije ulazio u samp u neki server pisalo mi je isto sto i kad pokrenem gta sa(1)...ako mozete pomozitee!!!! molim vas pomozitee!!!unaprijed hvala..

2 godine
DaViD556 kaže...

molim vas pomozitee!!! ovako: instalirao sam san andreas i krekirao i kad hocu uc u igru pise mi: no disc inserted please insert the CD/DVD..ali ja sam jos jednom prebacio crack tamo di sam instalirao tako da imam i gta sa (2). U taj drugi mogu uc i sve normalno igrat,ali ja zelim igrat samp ali kad uđem u samp nemam ni jedan server..a nemogu uc u samp zato sto nemogu uc ni u gta sa(1) ...kad sam prije ulazio u samp u neki server pisalo mi je isto sto i kad pokrenem gta sa(1)...ako mozete pomozitee!!!! molim vas pomozitee!!!unaprijed hvala..

lol na SAMP, kada otvoriš, trebaš browsat .exe fajl od GTA SA, to uradi i stavi na taj gta sa(2) ili kako već

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
2 godine
neaktivan

kako da browsam??di da idem??...nisam ti ja neki veteran..ja sam tek pocetnik..hehe

3 godine
neaktivan

e molim te ja vec cjeli tjedan trazim te modove mozes meni poslat

domic
2 godine
GTA San Andreas ENB mod

ja sam stavio enbseries i d3d9.dll u gta folder i kad idem pokrenut igru ne dešava se ništa, šta da napravim ????

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. DRIFT in soul
3 godine
GTA San Andreas ENB mod

Pritisneš Shift+F12

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
2 godine
4ucker kaže...

Pritisneš Shift+F12

ma nisi me skužio, neće uopće da mi otvori igru Mršti se

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. DRIFT in soul
20 mjeseci
neaktivan

a da te pitam, znas li neki drugi link? jer ovaj vodi do nekog drugog na ruskom jeziku koji nema veze sa igricama...

ivandogg
2 godine

Evo pogledaj u descrptionu sve.. I kopiraj njegov .ini

17 mjeseci

Imam najnoviju verziju Enb Series moda.
Dal mi netko može dati .ini u kojem su samo reflekcije od auta ništa drugo?

Game experience may change during online play.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice