mozete li mi objasniti postupak instalacije SA Multyplayera?
Gta San Andreas Multyplayer
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.994
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci, trebam iti na strnicu od ovog servera i registrirati nick?
ima ti dvije registracije, na forumu i na serveru, a to se naravno dvostruko registrira. na forumu se registrira kao i ovdje, a na serveru se registriraš kad se spajaš na server.
evo, ipsricavam se moderatorima sto nisam procito previla, nadam se da je sad ok.
Ime servera: Samparena RPG
IP: 88.191.109.17:7806
Link foruma:
Vlasnik: Zoran, (nick na serveru: Djuro_Zero)
Po čemu je server poseban: po tome sto dolazi novi mod, za kojeg ja mislim da je jedinstven na balkanu (mozda i u Europi).
Ukratko opis servera: dnevno bude 20-ak igraca,nekad i vise, na serveru je bila obicna GF skripta (ne bas obicna, malo preradena). novi mod bi trebo doc u ponedjeljak (mislim da ce i ranije). Tema novog moda je da se radnja servera odvija po selima u LS, i LV. S tim dolaze uobicajeni seoski poslovi (posta, smetlar, vozac busa, oranje, dostavljac, a i mnogi drugi) nove kuce, bande ostaju iste...
eto toliko
Vise o svemu na:
DODITE NA SAPMARENU!!!!
Smijesan si
Sve vas koje zanima samp svijeti dodite ovdje
croherzegovina.org
Igraca na preete,uz samp dm i rpg server imate i cs 1.6 server i cod4..
Smijesan si
Sve vas koje zanima samp svijeti dodite ovdje
croherzegovina.org
Igraca na preete,uz samp dm i rpg server imate i cs 1.6 server i cod4..
vecina igraca s tog servera je presla na geforce...
evo jedan server da potucemo croherzu:94.23.26.10:8419 najnoviji update itd...razni eventi itd
evo stari server da bacimo u normalu evo ip dodjite igrati oko 20 h 188.72.202.107:7786
Najbolji server je CroHerzegovina server,ima najbolji forum i sve zato stfu vi sa botovskim serverima dje ima po 10 igraca po danu! xD
evo ja sam skinio za igranje multiplayer al kad pokrenem očita i onu crtu al se odjednom izbaci neki erorr i ok
stisnem ok i zađe mi iz igre
molim vas reci te mi problem hvala u naprijed
San andreas is great game
Probaj deinstalirat igru ali prvo svoj save game spasi kopiraj si na tvrdi disk
e ak imaš GTA SA REAL V2 onda samo kopiraj igru gdje ti je bila i savegame stavi si tamo gdje je bio i prije
Sretno
A jesi mu i ti objasnio pa netraži za save game neg za multiplayer
nek nađe drugi server
pomagajte.. samp mi ne želi tražiti servere niti se neće connectati na IP servera....