koju mi igru možete preporučiti a da je slična serijalu gta. da se može lunjat po gradu, vozikat auta, motore, bicikle, šetat, ubijat ljude itd a bez obaveze da se obavljaju misije
GUN - GTA alternativa
- poruka: 50
- |
- čitano: 7.349
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
e da sjetih se....scarface...igra je dost dobra bar meni =)
sjetih se jos...just cause..predobra igra
Saints Row 2
Saints Row 2
Pa... Meni se čini kao dostojna zamjena za GTA...
Ne moraš vikati... Ako imaš što za reći onda lijepo reci...
ja sam se bogme ispucao hahaaha.....e da sjetio sam se....heist...
ja sam se bogme ispucao hahaaha.....e da sjetio sam se....heist...
Saints Row 2
) i mislim da bi to moglo biti zanimljivo.Saints Row 2
Iako su već sve spomenute, ja bih izdvojio Scarface i Just Cause. Jedine vrijedne igranja. Mafiu ne računam, ona je bolja od GTA serijala, pa time i nije zamjena za GTA, nego musthave.
Naravno, ja sam ostao zapanjen igrom, nisam mogao vjerovati kako je dobra. Moram napomenuti da u Mafiji free-roam iliti bezvezno lutanje nije toliko zabavno i opširno kao u GTA, stim da nakon prelaska igre otključavaš poseban mod, freeride, nisam siguran...
-ali misije su ono što je najbolje u Mafiji, daleko zabavnije i bolje nego u GTA serijalu
ja isto preporučujem Mafiu - jako dobra igra, slična kao Godfather ali je po meni puno bolja... a uskoro dolazi i Mafia 2 i Godfather 2 što svakako treba zaigrati kad izađe, nadam se da će dobro napraviti igre, da neće biti (ne)optimizirane kao što je GTA 4
Dobar trailer.. ovo si stavljam još danas hehe 
Pogledajte na hrvatskom je
odgođen Godfather 2 
) i mislim da bi to moglo biti zanimljivo.
Da te poštedim čitanja : Vele da bi igra bila jaaaaaaaaako super, ali zbog jaaaaaako loše neoptimiziranosti nije baš nešto => jaaaaaako teško igriva
Samo da napomenem da Saints Row 2 ne podrzava rezoluciju 1680 x 1050 koju u današnje vrijeme koristi većina gamera! To već dovoljno govori o kvaliteti PC verzije...
pa 2 (meni) najbolje su ti ScarFace i Driver 4 Parallel Lines
Samo da napomenem da Saints Row 2 ne podrzava rezoluciju 1680 x 1050 koju u današnje vrijeme koristi većina gamera! To već dovoljno govori o kvaliteti PC verzije...
Saints Row 2 ti je smeće, izbjegaji ga