H1Z1 King of the Kill

poruka: 7
|
čitano: 6.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
offline
H1Z1: King of the Kill

In King Of The Kill, players are dropped into a world where they must gather weapons and armor as quickly as possible then survive firefights and a wall of toxic gas that encroaches quickly, killing anyone that is too slow.

H1Z1 was originally released on Steam Early Access on January 15th, 2015

Steam link: http://store.steampowered.com/app/433850/

Gameplay video: 

 

 Čudi me da nema ove teme na forumu. Jedna od popularniji igara na steamu i na twitch.tv-u. Ja sam ju kupio pred 2 dana, ali je nisam još stigao zaigrati :) Igra li netko ovo? Igra na steamu košta 20€. Pred neki dan je bila na 50% popusta pa sam je uspio uzeti za 10€. Danas sam vidio da na jednoj stranici di kupujem ključeve igra košta 8,20€ (evo link za kupnju). Kupio sam preko te stranice par ključeva za igre i nisam imao nikakvih problema. Dobije se i random igra još kao poklon (većinom budu neke jeftinjave od igara). Igra je u early access fazi i ima bugova (za svaki slučaj da napomenem)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 7:35 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
H1Z1 King of the Kill

Ovo je originalna tema (dok se igra nije rascijepala na survival i BR mod i dok je developer bio "sony online entertainment"):

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/h1z1-zombie-mmo-by-sony/207116.aspx

 

 

Ja igram tu i tamo, ali dosadila mi je (govorim isključivo za BR mod tj. King of the Kill), što je i normalno jer imam sigurno preko 400 sati u BR / King of the Hill modu u te dvije godine od kad je igra u early accessu..... Bez obzira što su uveli novu mapu, nakon toliko godina u razvoju, nisu u stanju otkloniti gamebreaking bugove (primjer. nakon što se spustite s padobranom nekad propadnete kroz texturu, hit detection je katastrofa, ljudi sa 200+ latencijom imamaju ogromnu prednost jer se doslovno teleportiraju po mapi itd.). Na twitchu je popularna među streamerima jer se igrači ne trebaju fokusirati previše na igru (sezona još nije počela pa rankovi nisu bitni) već stignu čitati chat, glupirati se tj. biti zanimljivi, a još bolje (iako streameri tvrde da je to loše), igra dopušta takozvanim "stream sniperima" da se lako spoje na isti server kao i broadcaster i "zagorčaju" mu život, što je gledateljima i zabavno :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 9:16 (Teknokyo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
offline
H1Z1 King of the Kill

uredno pratim Dr Disrespect kanal,lik je prelud,inače je radio MW2 videe na YT,zaposlio se u Sledgehammer studios na razvoju CoDa i nastavio "karijeru" na Twitchu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
offline
H1Z1 King of the Kill

likovi su brutala... u većini slučajeva brzo umrem. ja lika ni ne stignem hitat a on mi već head zalijepi, al igra je fenomenalna imam oko 80  hrs. čak sam 1 put uspio doć do drugog mjesta

RAMPAGE
 
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
offline
Re: H1Z1 King of the Kill
Ne kupovat ovo sranje dok ne izadje iz EA.A nece nikad..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
H1Z1 King of the Kill

za sad nema bolje igre!  jel moguće da san ubija Erika?? xD  https://clips.twitch.tv/IncredulousBoldOryxDeIlluminati

Lik je bija #1 EU u preseason-u 2,3,4,5.

RAMPAGE
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.2.2018 15:57 (Toni RAZOR).
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
H1Z1 King of the Kill
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice