Hitman: Absolution

poruka: 918
|
čitano: 74.517
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
4 godine

Za nekih desetak minuta bi trebao biti :D

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
4 godine
Re: Hitman: Absolution

baš nas je*u

4 godine

Šta mislite hoće li ovo biti zadnji Hitman? Naziv Absolution me malo plaši :O

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
3 godine
Fićo_CoD 5 kaže...

Šta mislite hoće li ovo biti zadnji Hitman? Naziv Absolution me malo plaši :O

nadam se da neće,iako je vrlo moguće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
4 godine

Sony event starts in 11:10 -.- ako ga ne bude do Sonyja idem na počinak {#}

4 godine
Fićo_CoD 5 kaže...

Nisi jedini...

Ako ga i bude, pao je u totalno drugi plan.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
4 godine
thuglife kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Nisi jedini...

Ako ga i bude, pao je u totalno drugi plan.

Pa ne mogu vjerovat, bude Darkness II i Deus Ex, ali Hitman naravno ne koji je trebao bit poslije njih {#} 

4 godine

ništa od hitmana, siguran sam u to.. bar ne prije sonya -.-

4 godine

Hitman: Absolution E3 2011 Trailer

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 2:02 (dreammaker).
4 godine
dreammaker kaže...

Nije loš trailer, nadam se da će još i dalje bit silent assassina, a ne rambo kao u filmu.. sad idem spavat {#}{#}

4 godine

Ovo viđeno u traileru mi se nimalo ne sviđa, unatoč atraktivnosti i svemu, kao prvo, uopće mi nije drago što veličaju akciju i tuču a ne stealth, razmišljanje i takticiranje...

Kao drugo, ne sviđa mi se što 47a prikazivaju kao badd assa ( da uvijek je bad ass ), ali neka tučar shema, arogantnost i sve to skupa mi nikako ne leže na njegovom karakteru.

Nadam se da sam potpuno u krivu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
4 godine

meni se posebno sviđa ono zatezanje kravate u traileru

4 godine
dreammaker kaže...

meni se posebno sviđa ono zatezanje kravate u traileru

Zanimljivo, to je meni najodbojnije od svega.

Nekako američki, like a boss stil, nije to Hitman, nije to 47.

To bi možda stalo Fisheru ili nekome takvome, no IMO nikako Hitmanu.

Valjda će ostaviti i stealth standardni pristup, onda me totalno briga, ako tko hoće prelaziti levele golf palicama i glavama kipova, go for it.

4 godine

Meni je film glup najviše zbog toga što je Hitman prikazan kao neki Terminator \ Rambo \ Steven Seagall koji puca po svima koji ga pogledaju... Fali tu one elegancije iz igara.

Odijelo, kravata, prigušivač - jedan metak po žrtvi, a umiru samo oni koji moraju. To je Hitman kojeg ja poznajem {#}

Valjda neće igra ličiti na Serious Sama ili takvo nešto {#}

3 godine

baš me zanima šta je napravio, odnosno šta će napraviti onoj pi.., ovoga ženi koja se tušira.

Dal će joj svog prigušivaća zabiti u glavu ili nekamo drugamo...Živi bili pa vidjeli i obradovali se :D

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
4 godine
Bernard Huky Hux kaže...

baš me zanima šta je napravio, odnosno šta će napraviti onoj pi.., ovoga ženi koja se tušira.

Dal će joj svog prigušivaća zabiti u glavu ili nekamo drugamo...Živi bili pa vidjeli i obradovali se :D

Mislim da je ono Diana, sumnjam da će joj išta takvo napraviti.

4 godine
neaktivan

Bojim se da je Hitman BM zadnji dobar Hitman, baš kao što je i SC-DA bio zadnji dobar SC.

Ja sam veliki fan Hitmana i volio bi da to ostane Hitman, a ne da se pretvori u CoD u trecem licu kao i SC.

I'll be back
3 godine
neaktivan
thuglife kaže...

Ovo viđeno u traileru mi se nimalo ne sviđa, unatoč atraktivnosti i svemu, kao prvo, uopće mi nije drago što veličaju akciju i tuču a ne stealth, razmišljanje i takticiranje...

Kao drugo, ne sviđa mi se što 47a prikazivaju kao badd assa ( da uvijek je bad ass ), ali neka tučar shema, arogantnost i sve to skupa mi nikako ne leže na njegovom karakteru.

Nadam se da sam potpuno u krivu.

ma bit će stealtha, čini mi se da su se odlučili na akciju u ovom trailer da privuku  igrače koji možda nisu igrali ranije igre i one koje se lože na eksplozije i napucavanje. samo se nadam da neće igra biti pojednostavljena kao zadnji sam fisher i također se nadam da će igra biti interaktivna kako trailer prikazuje.

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
3 godine

a kad je rečeno da Hitman Absolution izlazi?

Ove godine još?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
2 godine
Bernard Huky Hux kaže...

a kad je rečeno da Hitman Absolution izlazi?

Ove godine još?

Svugdje po netu piše 2012 a u teaseru traileru piše nešto u vezi 7.6.2011 (Izlazak novog trailera).

★★★★★
2 godine

{#}.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 13:46 (Gumeni Patak).
4 godine
jel ga bilo uopce na sajmu do sad?
5 godina

Pa ono je teaser trailer a ne gameplay video. Kladim se da ovakve tučnjave ne će ni biti moguće u igri. Po meni su samo htjeli prikazati da je 47 pissed-off jer su ga zaje***i pa je došao malo u posjet Diani da ju pita: WTF bitch? Tko je to tolko glup da mene zaje**!

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
3 godine

JooooJ jedva čekam ovu igru,Trailer je savršen *_*

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
2 godine

Evo nekih novih screenshot-ova:

Jedva čekam da izađe {#}

★★★★★
3 godine
neaktivan

vrlo malo gameplay-a

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
5 godina
Nobles kaže...

vrlo malo gameplay-a

Meni još uvijek izgleda kao se treba/može šuljati. Bar se nadam. Umjesto kipa lako je mogla biti i žica :)

Samo će valjda biti puno više interakcije s okolinom. A i izgleda da su se Sam Fisher i 47 družili, pa mu je Fisher pokazao par svojih trikova.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:47 (ZC_Someone).
4 godine
Nobles kaže...

vrlo malo gameplay-a

Sad sam uvjeren da će biti šuljanja, ovoga su se riješili s ovom lampom samo da bude atraktivnije.

Hitman is back. :D

3 godine
thuglife kaže...
Nobles kaže...

vrlo malo gameplay-a

Sad sam uvjeren da će biti šuljanja, ovoga su se riješili s ovom lampom samo da bude atraktivnije.

Hitman is back. :D

FUCK YEAAA,makar je malo,predobro jee :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
3 godine

nešto više gameplaya ali ne puno više od predhodnog videa

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice