Igra za Božić...

poruka: 10
|
čitano: 1.611
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Igra za Božić...

U zadnje vrijeme učestalo igram 'Spore'. Sve sam faze prošao i po nekoliko puta, pa mi je sve već postalo dosadno, a u TrackMania-i ne mogu proći par staza.

U Sporama mi se najviše sviđao 'Civilization Stage', pa sam si odlučio za Božić priuštini neku strategiju, ali ne znam koju... Zamoli bih vas da mi pomognete odabrati neku dobru strategiju za PC, a da je što više slična 'Civilization Stage'-u u Sporama (dakle, da nije samo ratovanje)...

Za oko su mi pale 'Civilization IV', 'Black & White 2', 'Empire Earth III' i neke sliče, a ako znate (ili ste igrali) neke druge (ili ove), recite mi kakve su i da li se isplati kupiti...

Moja konfiguracija: Intel Pentium 4 2.0 GHz

RAM: 512 MB

ATi Radeon 3650HD (512 MB)

Unaprijed hvala...

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
4 godine
Igra za Božić...

Empire Earth 3 nemoj ali nemoj kupiti jer to je trash!

Civ 4 je ok iako ti ima već 3 dodatka koji mislim nisu besplatni.

Moj savjet; ak već kupuješ igru kupi ili: HoMM 5-super igra s multiem (imaju i herosi još 2 super dodatka pa pogledaj kak stojiš novčano-ak doguraš do Tribes of the East, na konju si)

ili: Red Alert 3-također

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
4 godine
Igra za Božić...

Najprije si kupi 2GB RAMa za 150kn i onda si uzmeš AOE3(sa extenzijama), C&C Tiberium wars....

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
4 godine
Igra za Božić...

Možda Rise of the Argonauts, a od one dvije preporučam Civilization

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
4 godine
RE: Igra za Božić...

C&C Tiberium Wars 3 i Red Alert 3 su super .

4 godine
Igra za Božić...

Hmmm...

Dobri prjedlozi... ali... Rekao sam da ne želim samo ratovanje (dakle ne C&C 3)

Što mislite o Black & White 2?

4 godine

Nije loša .Tamo imaš i velike divove .

4 godine
Igra za Božić...

Što bi to trebalo značiti?

Zar se u toj igri ne igra "boga"?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 13:59 (Alex55).
3 godine
neaktivan
Igra za Božić...

inace imas dodatak za spore  a ako nisi igrao black and white 1 onda cu ti rec ukratko radi se da si bog imas carolije imas svojeg tigra kornjacu ili sta vec odaberes lol kravu moze cupad drva is zemlje bacat kamenje u kuce nije lose

4 godine

Zanimljivo...

A što mislite o NFS Carbon-u? Jeftina cijena, a dobar naslov...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 19:50 (Alex55).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice