Ima nas na više servera, balkanski kin ima i na Gilrain serveru gdje sam i ja. Kad bi udružili servere to bi bio posao 
Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
- poruka: 4.419
- |
- čitano: 315.666
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecina odavde je na Eldaru, tamo nas ima i najvise balkanaca, ustvari imamo balkanski kin koji nije los :)
Jao Garo:-)) Slijede sankcije,ima da prefarbaš kin kuću,promijeniš tapete i pokosiš travu okolo :-P
Evo i ja se vratio na LOTRO (bio sam igrao prije nekih godinu dana, bio max lvl VIP). Sada smo ja i kolega na eldaru, moj nick je Sashabcro a njegov Tonicro pa eto ako ima ljudi da se udruzimo. Trenutno smo cca 16lvl oba.
Proćitaj par postova ranije,piše ti ime kina i kako da se javiš nekome da te pozove
Roce kada budes aktivnije igrao i kada budes nesto u kinu onda mi mozes dati sankcije, a do tada psttttt :)
Roce kada budes aktivnije igrao i kada budes nesto u kinu onda mi mozes dati sankcije, a do tada psttttt :)
...to kažeš ti Garo koji se pojaviš u igri "jednom mjesečno" lol
izgleda da si se zabunio, La Roca je koliko vidim naš vrli i dobri Steel koji je većini igrača u Kinu na početku uplaćivao VIP a mislim da je i tebi, pa malo pristojnosti ne bi škodilo!
Nauči koristiti forum. To vrijedi i za ostale koji stalno zapitkuju nešto, mladići, ovi crveni brojevi na vrhu i dnu postova služe nečemu, a imate i tražilicu zar ne? (da, gore desno)
Ajd' nemoj da netko nešto zamjeri, budite mi dobri i pametni! ;)
...to kažeš ti Garo koji se pojaviš u igri "jednom mjesečno" lol
izgleda da si se zabunio, La Roca je koliko vidim naš vrli i dobri Steel koji je većini igrača u Kinu na početku uplaćivao VIP a mislim da je i tebi, pa malo pristojnosti ne bi škodilo!
Nauči koristiti forum. To vrijedi i za ostale koji stalno zapitkuju nešto, mladići, ovi crveni brojevi na vrhu i dnu postova služe nečemu, a imate i tražilicu zar ne? (da, gore desno)
Ajd' nemoj da netko nešto zamjeri, budite mi dobri i pametni! ;)
Bolje da je to potrošio na grafičku onda nego da se pati sa 5670
Steel izvini mislio sam da je Rocele :((((. Hipnos hvala na ispravci i btw nisam online jednom u mjesecu :)
Ajme koliko malo treba da počne fajt hehehehe..PA zar niste primjetili smajliće :-))
Ne kužim ovo s 5670,Vip sam plaćao onima koji nisu imali paypal ili kartice a oni mi meni vraćali na račun..tak da nije tu bilo zarade,samo usluga ekipi s moje strane
Ajme koliko malo treba da počne fajt hehehehe..PA zar niste primjetili smajliće :-))
Ne kužim ovo s 5670,Vip sam plaćao onima koji nisu imali paypal ili kartice a oni mi meni vraćali na račun..tak da nije tu bilo zarade,samo usluga ekipi s moje strane
Ne da nije bilo zarade, nego sam ja shvatio kao da si ti od svoje love ljudima plaćao igranje :)
Meni je platio pivu, od svoje love...
Eto, prošlo je točno godinu dana od mojeg prvog posta ovdje, i ujedno godinu dana igranja lotra. Hvala Brajkiju na otvaranju ove teme, puno mi pomoglo na početku dok sam sam tumarao bespučima middle eartha. Hvala svim Gondolincima, novim i starim na gostoprimstvu i podršci, logistici...
P.S.
Je, i meni je platio pivu.. samo čekam prvu priliku da mu vratim jednako... dakako i hip je pozvan
Pozdrav majko, odo´ na Novi Zeland!
My dream job:
http://www.trademe.co.nz/441281338
Taman bi upo kao elf hunter ;)
Imam pitanjce jdeno koje sve regje nove dolaze u ovom nastavku Riders of Rohan ?
Imam pitanjce jdeno koje sve regje nove dolaze u ovom nastavku Riders of Rohan ?
http://www.eurogamer.net/articles/2012-01-26-more-detail-on-lotro-riders-of-rohan-expansion
Šteta što nisam naišao na ovu temu ranije.Igram LOTRO kao f2p fali mi samo Isengard i instance sve sam sam grindovao sa bratom.Igra li neko na Silverlode serveru(prvi server bio na listi pa sam usao :D) Konačno nadjoh druzinu iz Srbije :)
ima nas na dosta servera, ja sam na Gilrainu gdje je balkanski kin 
danas je downtime duzi nego inace... valjda nije niko ukrao servere 
Ma da evo već duze vreme...Izgleda niko ne igra na Silverlode.Inače glavni lik Lore Master 72 lvl.
Problem je šta dosta naplaćuju prebacivanje likova na druge servere, bilo bi bolje da spoje koji server...
Problem je šta dosta naplaćuju prebacivanje likova na druge servere, bilo bi bolje da spoje koji server...
Ili da dopuste slobodno prebacivanje jednom tjedno kao npr Rift
Jednom tjedno previše, jednom mjesečno bi možda u redu bilo.
A ovo oko spajanja servera, već su i sami govorili prije da tu ima nekih tehničkih problema, a i što sa igračima koji imaju ista imena, kuće u istom neighbourhoodu itd...
Kako odlučit tko je onaj koji se mora preseliti, promijeniti ime? Imajte na umu da puno ljudi nema onaj tipični ''wowovski'' mentalitet, mnogo drže do RPa, lorea - priče i slično.
Jednom tjedno previše, jednom mjesečno bi možda u redu bilo.
A ovo oko spajanja servera, već su i sami govorili prije da tu ima nekih tehničkih problema, a i što sa igračima koji imaju ista imena, kuće u istom neighbourhoodu itd...
Kako odlučit tko je onaj koji se mora preseliti, promijeniti ime? Imajte na umu da puno ljudi nema onaj tipični ''wowovski'' mentalitet, mnogo drže do RPa, lorea - priče i slično.
Zato sam ja za to da sele igrači sami, a ne za forsirano preseljavanje zbog zatvaranja servera
neka dozvole eto jednom mjesečno da možeš jednog lika prebaciti, to bi bilo u redu, ili da bar smanje onda cijenu ili broj TP kad već moraju naplatiti
Jeli ta igra besplatna jel ja ja mislim igrati.
Besplatna je... ALI barem jedan mjesec da budeš VIP (oko 60kn) nebi škodilo da ti se otključaju neke stvari koje ćeš trebati itekako.
danas bi mi trebao frend kupiti taj gamecard s paypalom,pa me zanima kada to kupi-da li kod za vip dobije na Email i onda ga ja samo kasnije zamjenim?
Ja kada sam prije kupovao na g2play.net, dođe mi na mail kod i onda se ulogiram u Codemasters( sada Turbine) account stranicu i tamo upišem taj kod, nisam nikada imao nikakvih problema.
evo ekipa trazim si neki f2p mmorpg za peglat pa vidim da je ova tema zivahna dosta naspram drugih mmorpg-ova. nije mi namjera vas gnjavit al stvarno ne mogu prolistat svih par tisuca poruka :D naime zanima me malo igra... jel se svi ovi nastavci i ekspanzije update-aju sami prilikom pokretanja igre... kratki opci rezime, ima li mountova za travel ili cak letenje o.O i ono.. da li je igra jedna od onih di ces s gustom potratit dio zivota ili ces ga potratit cisto jer nemas drugih opcija :) unaprijed hvala ekipa! (btw snimio sam ovu preporuku da se bar jedan mjesec uzme vip za 60 kn.. jel to onda trajno otkljuca neke stvarice ili? jer ne mislim istresat svako malo kesu na igru)
Vidi kada upalis igru mozes slobodno igrati do 30-32 lvl, zatim bih ti ja preporucio ako ces vec uzimati VIP da uzmes sebi VIP na 32 lvl da otkljucas trait slotove, torbe, gold cap i jos neke stvarcice i da mozes bez kupovanja quest packova igrati do lvl 50. Onda kupis Moriu za TP, pa zatim mirkwood i onda Isengard. Ima mountova ali nema da letis :). A sada odg na tvoje pitanje da li vrijedi izgubiti dio zivota na ovu igru je malo tesko jer ako ne volim Lord of the RIngs, njegovu pricu i sve sto je vezano za njega sumnjam da cete puno drzati jer je kao svaki MMO, ali ako si fan ( koliko toliko ) ovog serijala onda ces uzivati i nece ti biti zao.
puno ti hvala na odgovoru... samo eto za kraj ako ti nije problem ako bi mi mogao izracunat cca iznos koji bi mi trebao da to sve navedeno pokrijem tj kupim da bi mogao normalno igrat. hvala