Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 5.029
|
čitano: 388.319
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina

S ovim updateom su riješeni neki problemi vezani uz Character transfer pa je on opet omogućen.

Nažalost još uvijek nije moguć transfer između EU i USA servera, nadamo se da će i to jednog dana omogućiti.

LINK!

3 godine

Nisam već duže vrijeme igrao i nedavno sam instalirao igru sa dvd i kad se pokrene launcher da apdejta igru,

stalno dobivam connectiot attempt failed. To mi se nikad nije dešavalo.

Zna li itko išta o ovome? Thx

3 godine
Re: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

Nisi napravio migraciju lika sa codemasters na turbine servere..nažalost tu se više ne može ništa..

Napravi novi lik i ponovo

20 mjeseci
neaktivan

Gdje je onaj Skullscar, mater mu scammersku?

5 godina
Cage kaže...

Gdje je onaj Skullscar, mater mu scammersku?

http://www.bug.hr/forum/user/skullscar/35957.aspx

Cypher: Ignorance is bliss.
3 godine
La Roca kaže...

Nisi napravio migraciju lika sa codemasters na turbine servere..nažalost tu se više ne može ništa..

Jesam, napravio sam migraciju isiti dan kad je krenula. Problem je bio očito u istalaciji igre sa dvd. Bio sam kupio prije par godina LOTRO sa ekspanzijom Mines of Moria.

Skinuo sam LOTRO client instaler i sad radi.

5 godina
Mlitavi kaže...
La Roca kaže...

Jesam, napravio sam migraciju isiti dan kad je krenula. Problem je bio očito u istalaciji igre sa dvd. Bio sam kupio prije par godina LOTRO sa ekspanzijom Mines of Moria.

Mislim da znam zašto ti je štekalo, naime možda je problem što imaš stari instalacijski DVD još iz doba codemastersa, mislim da ti je zbog toga zapelo. Osim toga skužio sam da nema smisla instalirati lotro sa tih starih DVD-ovaa jer ti toliko toga povlači sa neta da ti maltene dođe na isto.

5 godina
Brajki kaže...
Mlitavi kaže...
La Roca kaže...

Mislim da znam zašto ti je štekalo, naime možda je problem što imaš stari instalacijski DVD još iz doba codemastersa, mislim da ti je zbog toga zapelo. Osim toga skužio sam da nema smisla instalirati lotro sa tih starih DVD-ovaa jer ti toliko toga povlači sa neta da ti maltene dođe na isto.

istina, najbolje uvijek skinut sa neta install fajlove

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
3 godine
Brajki kaže...

Da, bolje je skinut instaler s neta nego instalirat igru sa dvd. Jer svaki put kad sam instalirao sa dvd trebalo je pola dana da skine sve patcheve i instalira ih.

13 mjeseci
neaktivan

Pozdrav ljudovi evo i ja došao na forum malo {#}

3 godine

Dobrodošao Drobo,majgovanen{#}

2 godine

Dobro dosao droboooo ;)

22 mjeseca
neaktivan

Prebacio bi se i ja na Eldar al neznam kako :( , a i cuo samda se nemoze

5 godina
CR789 kaže...

Prebacio bi se i ja na Eldar al neznam kako :( , a i cuo samda se nemoze

Transfer FAQ

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
5 godina

Brajki, na CSTM-u si!! :) GZ! :)

5 godina
Dachande kaže...

Brajki, na CSTM-u si!! :) GZ! :)

Je je skužio sam :)

I nisam samo ja već hrpa ekipe iz Gondolinaca, doduše kao kokoši i Drwoje kao farmer. :)

http://casualstrolltomordor.com/2012/04/lotroshots-chicken-madness-in-bree/

2 godine

pozdrav drobonja :D

2 godine

Pozdrav,

odlucio sam da prodam svoj account jer nemam vise vremena za igranje a i iskreno dojadila mi je igra. Nakon godinu i po dana, zasitio sam se a i opet sam sa prijateljima krenuo wow-a da igram :).

Na acc-u imate otkljucane sve zone za dizanje lvl-a do morie, zatim moria, mirkwood i isengard ekspanziju. Takoder i Rune Keeper je otkljucan i trenutno imam oko 300 TP. Od karaktera imam guardiana na 75 lvlu fino opremljenog i spremnog za raidanje i minstrela lvl 35 :).

Ono sto vas sigurno zanima je cijena. Eh mislio sam da ga jeftino prodam i to na nacin da mi uzmete Wrath of the Lich King ekspanziju na wow-u koja kosta svega 20 eura ( naravno dam vam podatke od battle net accounta vi uplatite ja vama fino lotro account ).

5 godina
Garamel kaže...

Pozdrav,

odlucio sam da prodam svoj account jer nemam vise vremena za igranje a i iskreno dojadila mi je igra. Nakon godinu i po dana, zasitio sam se a i opet sam sa prijateljima krenuo wow-a da igram :).

Na acc-u imate otkljucane sve zone za dizanje lvl-a do morie, zatim moria, mirkwood i isengard ekspanziju. Takoder i Rune Keeper je otkljucan i trenutno imam oko 300 TP. Od karaktera imam guardiana na 75 lvlu fino opremljenog i spremnog za raidanje i minstrela lvl 35 :).

Ono sto vas sigurno zanima je cijena. Eh mislio sam da ga jeftino prodam i to na nacin da mi uzmete Wrath of the Lich King ekspanziju na wow-u koja kosta svega 20 eura ( naravno dam vam podatke od battle net accounta vi uplatite ja vama fino lotro account ).

Garamel pa nije valjda do toga došlo da ćeš se riješiti LOTRA. :(

2 godine

Ma iskreno igra mi se ne igra jedino mi je zao vas kinovaca. Ukoliko ne prodam account vidjet cu da instaliram i povremeno udjem :)

5 godina
Garamel kaže...

Ma iskreno igra mi se ne igra jedino mi je zao vas kinovaca. Ukoliko ne prodam account vidjet cu da instaliram i povremeno udjem :)

Nadam se da ćeš nam se vratiti, barem povremeno.

19 mjeseci

Uskoro nam dolazi update 7

http://casualstrolltomordor.com/2012/05/update-7-shades-of-the-past/

piše da če uskoro biti dostupno za testirati na   Bullroareru,pa me zanima kad bude dostupno di ja mogu skinuti client za taj server ili šta več moram napraviti da mogu testirati na njemu?

5 godina
sstrmi kaže...

Uskoro nam dolazi update 7

http://casualstrolltomordor.com/2012/05/update-7-shades-of-the-past/

piše da če uskoro biti dostupno za testirati na   Bullroareru,pa me zanima kad bude dostupno di ja mogu skinuti client za taj server ili šta več moram napraviti da mogu testirati na njemu?

http://forums.lotro.com/showthread.php?306795-Bullroarer-Download-and-Installation

19 mjeseci

Ima netko problema s logiranjem?

2 godine

ima san ja jucer popodne i posli je proradilo

2 godine

Evo samo da se zna da sam svoj account ( par postova iznad ) prodao :)

13 mjeseci
neaktivan

zbogom garooooooooooooooooo{#}

12 mjeseci
neaktivan

Pozdrav ekipa, evo jucer sam poceo lotro 10 lvl sam sad, igram na eldaru posto sam vidio da vas ima dosta na tom serveru. Kak da dodem do nekog od vas da mi objasni neke stvari ingame i tako to?

2 godine

Drobo ovo nije zbogom. Doci cu ponekad samo radi tebe i jos par ljudi (vecinom zbog tebe xD) na mumble :D

15 mjeseci

Momci imam problem imam konfiguraciju:i3 procesor 2120 3,2,ati radeon 6870,i 8gb rama na 1600mhz.Windows 7 64-bita.Problem je sad sto lotro zabada kad krenem da ucitavam heroja,zabode sve i mora restart zna neko kako da ovo popravim.?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice