Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 4.419
|
čitano: 315.667
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Luka kaže...

To je kao da nekoga trazis da ti pokloni 1000 kuna? Jel na ulici pitas nekoga to? Dodi do stranca i pitaj ga jel ti zeli pokloniti novi mobitel?

I da netko to ima a ne zeli koristiti prodao bi to sigurno! Kako ti uopce padne nesto takvo traziti?

Sto mislis da ljudi to dobiju besplatno pa dijele okolo?

...I ja kazem, ne skodi pitati ali ovo je vec bezobrazno!

U stvari, u trenutku dok ovo pišem, to iznosi točno 1515kn :)

3 godine
Brajki kaže...

Ljudi ako netko od vas ima preorder kod za moriu, a nije ga iskoristio i ne planira ga iskoristiti pošaljite istaru na pm.

Ja sam svoj kod iskoristio :-)

No mišljenja sam da za lifetime ni 220 Eur nije previše.

dakle,brajki sram i tebe bilo kaj da drugo velim kad sam ja dobil jezikovu juhu jer kolko sam skuzil svi bi trbli biti jednaki pa zakaj d smo ja slusm.kak ti je uopce palo na pamet napisati da se netko javi istaru na pm za kod za lifetime subscription...

uglavnom,luka, oprosti kaj sam ispal bezobrazan.nije mi to bila namjera.

i da, lifetime atm kosta magicnih 300$ nije previse,ali malo sam presel home budget pa mi sad trebaju koja tri mjeseca da to skupim ali opet,zasto platiti vise ako se moze proci jeftinije.

4 godine

Ma nisam govorio kod za lifetime subscription, nego da mu pošalje neiskorišteni kod za POPUST na lifetime subscripiton.

Siguran sam da ima ljudi koji neće nikada uzimati lifetime, ali su dobili pravo na popust sa preorderom morie.

3 godine

pa ja niti neznam za neki drugi kod osim ovaj za popust na lifetime?

sta postoji i kod za besplatan lifetime subscription?

uglavnom...stegnut cu jos malo remen,napraviti jos jednu reziviziju proracuna pa cu vidjeti kolko mi treba da skupim 300$.

4 godine
smajlee kaže...

pa ja niti neznam za neki drugi kod osim ovaj za popust na lifetime?

sta postoji i kod za besplatan lifetime subscription?

uglavnom...stegnut cu jos malo remen,napraviti jos jednu reziviziju proracuna pa cu vidjeti kolko mi treba da skupim 300$.

Ajde nemoj sada izmisljati i praviti se glup!

Znamo sto si napisao i sto si mislio, vidi se u proslim postovima da si direktno fektao life time sub. a ne na popust za navedeni! I sam si rekao da trazis poklon u vrijednosti 1500 kn! Prestani spamati temu na taj nacin! Igru jos nisi niti igrao a vec razmsiljas o lifetime, vecini dosadi za koji mjesec! Moja ti je preporuka da platis dva-tri mjeseca i vidis, malo tko se odluci za lifetime pogotovo odmah u startu!

EDIT: Zapravo, nije da nisam vidio ovce!:) Sretan put i mozda tamo nafektas lifetime...

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 17:44 (Luka).
3 godine

luka legendo hvala bogu sto idem u cesku :D i sto postoje ljudi poput tebe :) jer da nema vas tko bi skuljao nas izgubljene ovcice.

necemo vise spamat temu...

ti ipak znas najbolje i tocno sto ja znam a sto ne i da li igram lotro ili ne.

ćus i do sljedece godine ostajte pozdravljeni!

2 godine
neaktivan

Brajkiju svaka čast.Ne samo zbog toga što se zauzeo za mene nego što bi to napravio i za druge.Da kažem istinu,meni je bilo neugodno kad sam vidio njegov post ali ne zbog toga što je on napravio nešto loše nego zato jer nisam ni grebator niti sam navikao u životu nešto tek tako dobiti.Vjerojatno me,kroz naše kontakte,on tako i procijenio pa je došlo do tog zauzimanja.

Uzeo sam tripple pack(preorder),pretplatu na tri mjeseca,poklopio se ušima i držim fige da će mi biti ponuđen popust na lifetime.Tako je kod mene.Možda čak i sada očekujem previše ali sam presretan što je i ovako jer čekati dvije godine da bi uopće kročio u Međuzemlje nije baš ugodno.

Svima sve najbolje u 2010 godini.Namigiva

4 godine

Koliki popust se uopće dobije?

4 godine

Evo ja sam bio malo smanjio sa kompom preko ovih blagdana pa vam tek sada čestitam sve najbolje za Božić i Novu.

Lotro je zaista predivna igra i čudi me kako nije uvrštena u top 3 mmo naslova u izboru bugove redakcije (vjerojatno nitko od ljudi iz žirija nije zaigrao MMO koji je zaista u vrhu kvalitete i redovito se nadograđuje novim sadržajima). Time više što je ove godine izašla nadogradnja koja uvodi nove stvari u svijetu MMO-a koji će zasigurno biti uvedene u sve obziljnije mmo-e (mislim na skirmish sustav).

Što se popusta na lifetime tiče, za one koji su napravili preorder Mines of moria su dobili kod koji im omogućuje 50% popusta na lifetime.

Tako sam ja lifetime platio nekih 750kn, umjesto 1500kn.

Do ove zbrke je došlo jer sam ja u dobroj namjeri htio potaknuti ljude koji su napravili preorder morije a nisu i ne planiraju iskoristiti taj kod koji imaju da taj kod poklone ili prodaju (recimo za 200kn) onima koji žele napraviti lifetime subscription,te tako mogu uštedjeti tako 700tinjak kuna.

I da novim igračima niti ja nebih preporučio da odmah skoče na lifetime, odigrajte 2-3 mjeseca na pretplatu pa ćete vidjeti.

Veliku većinu LOTRO oduševi, ali recimo moj frend koji me i navukao na LOTRO je veliki fan Lineagea 2 i nikako mu LOTRO nije sjeo, pa je ostao vjeran lineageu.

3 godine

Sve najbolje svima, krecem u novu s lotrom isto tako, pa dok ne dosadi, neda mi se vise igrat od prvog lvl, a likove sta imam na 65 su mi taman.

Iskreno sve manje me privlaci lotro, mozda zasicenost ili nesto, ali nikad neznas kakva iznenadjenja slijede od njih, samo da nisu neugodna, zasad imam 120 radiance i krecemo u novi 12 man raid Cool

4 godine

To ti je zato jer jako puno igraš, pa nemaš što raditi, ja naime jedva stignem skupiti pravi armour set i dođe nova ekspanzija, tako da sam stalno zaposlen he he..

2 godine
protjeran

Bok....dal ima neki privatni server za Lord of Rings???

Ako ima može te li mi dat????

4 godine
MuQe. kaže...

Bok....dal ima neki privatni server za Lord of Rings???

Ako ima može te li mi dat????

Nema privatnih servera, samo originalni...

4 godine

Evo ljudi postao sam na službenom forumu post vezan uz jednu mogućnost koju smatram vrlo korisnom.
Volio bih da skoknete na ovaj link i nešto kažete na tu temu.
I naravno glasate. :-)
Pozzz!
http://community.codemasters.com/forum/suggestions-ideas-692/407157-trait-setup-saving-loading.html

4 godine

Brajki, kakva je situacija trenutno sa lotrom?

Se isplati vracati?

Ja imam vrlo razvijenog lika na Snowbourneu, al ne znam, ako je nas domaci kin i dalje aktivan, mozda platim da se prebacim, ne znam. Iako cu izgubit deluxe kucu onda...

Ja sam cak kupio ovu zadnju digitalnu ekspanziju, al uopce nisam igrao jos.

Jel je i dalje tendencija na skupljanju geara i grindanju? Ili su to popravili?

Fala unaprijed.

4 godine
Dachande kaže...

Brajki, kakva je situacija trenutno sa lotrom?

Se isplati vracati?

Ja imam vrlo razvijenog lika na Snowbourneu, al ne znam, ako je nas domaci kin i dalje aktivan, mozda platim da se prebacim, ne znam. Iako cu izgubit deluxe kucu onda...

Ja sam cak kupio ovu zadnju digitalnu ekspanziju, al uopce nisam igrao jos.

Jel je i dalje tendencija na skupljanju geara i grindanju? Ili su to popravili?

Fala unaprijed.

Izgleda da jest...ali na čemu bi i mogla bit tendencija u PVE igri nego na skupljanju opreme?

4 godine

Dok nije izasla Mines of Moria sa sistemom radiance opreme kao prerequisita za neke raidove, tendencija je bila na zabavi i atmosferi, a ne na grindu.

4 godine

Pa ako želiš imati top gear onda nažalost moraš grindati.

Ali za pristojnu opremu s kojom možeš u sve instance( osim one zadnje) ne treba puno grinda i bez problema možeš skupiti dovoljan radiance za to.

Ja se ludo zabavljam i bez beskonačnog grindanja. Zabavljam se pomalo u ettenu, dižem polako svog burglara (sad je lvl 56).

Kad se skupi ekipa onda idemo u instance i slično.

Uglavnom Mirkwood mi je puno bolja ekspanzija nego moria ima puno zanimljivih kvestova i radnja je super. Tako da preporučam da se vratiš barem na mjesec dana, dok ne prođeš onaj negrindajući dio Mirkwooda. :-)

4 godine
4 godine
neaktivan

Haha, tko sa samo toga sjetio...xd

4 godine

Ma Kapetanili ti je naš kinski snimatelj. Svi filmići rušenja bossova (ili barem skoro svi) su njegovih ruku djelo.

Na SWIMovom forumu ima jedan njegov topic gdje stalno smisli neke fore.

Tip je legenda.

3 godine
Uskoro ce se serveri iskljuciti...mada mi igra i nije bila nesto osobito,prosjek prosjeka...
4 godine
crowap kaže...
Uskoro ce se serveri iskljuciti...mada mi igra i nije bila nesto osobito,prosjek prosjeka...

Ma da?

4 godine
neaktivan
crowap kaže...
Uskoro ce se serveri iskljuciti...

Svaki četvrtak je maintenance. Da, u pravu si, uskoro...

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
4 godine

Joj kako si me scimao na trenutak. he he he

2 godine
neaktivan

Uh!!!I mene je štrecnulo.:)

4 godine

DANAS BRAJKIOR SLAVI 2. ROĐENDAAAAN!!!!

JEEEEEEEEEEE

Samo kad se sjetim tih vremena, Swim je brojao svega 10.ak ljudi, a uzor su mi bili oni koji su tada bili 30lvl, kad se samo sjetim sa kojim strahopoštovanjem sam gledao armour koji mi je Patuljak skraftao dok si reko keks, a još i više kad sam ga pitao što sam ti dužan, a on meni ma ništa.

Ajme kako vrijeme leti, a i kako Lotro raste, u to doba nije bilo ni Mirkwooda, ni Morie, ni Eregiona, pa čak ni Forochella, a baš negdje u to doba je došao Evendim.

4 godine
neaktivan
Brajki kaže...

DANAS BRAJKIOR SLAVI 2. ROĐENDAAAAN!!!!

Sve najbolje!

Kako vrijeme leti, pripremi lovu za drugi account, za juniora.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
4 godine

Neboj se bit će spreman. :-)

4 godine

Jeeeeee sutra dolazi patch Volume 3: Allies Of The King, Book 1: Oath Of The Rangers

Uvode se novi recepti (konačno će ribarenje imati smisla, jer su nabrijali hranu za koju treba riba), riješavaju neki bugovi u instancama, dodani su novi skirmishi te su uveli u većinu skirmisha opciju skirmish  za dvoje.

Novi epic questovi koji nas polagano vode prema Rohanu.

Uvodi se Inspired Greatness za full fs i fs instance vezane uz epic questove (omogućit će liku da sam, ukoliko nemože naći fellowsship  za epic questove, može prijeći instance za koje je do sada bio nužan cijeli felowship).

Dolaze nam novi skillovi za sve klase i puno puno više ili manje bitnih sitnica.

link http://community.lotro-europe.com/news.php?id=10418&pagename=news&type=

Inspired Greatness effects Inspired Greatness effects
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 14:30 (Brajki).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice