Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 4.419
|
čitano: 315.667
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Brajki kaže...
Uvodi se Inspired Greatness za full fs i fs instance vezane uz epic questove (omogućit će liku da sam, ukoliko nemože naći fellowsship  za epic questove, može prijeći instance za koje je do sada bio nužan cijeli felowship).

Jel' se tim boostanjem može preći instanca na istom levelu ili se ipak mora biti malo ispred monstera? Nekako mi se taj boost čini slab kao zamjena za cijeli fellowship, iako je moćno, naravno.

To je lijepa dogradnja. Malo su se radi lorea mogli referencirati na pomoć Valara u opisu Inspired Greatness, a ne da se dobiva tek tako. Ali sve u svemu, super poboljšanje.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
4 godine

Evo samo da objavim jednu vijest koja se već mjesecima čeka.

U lotru je konačno jedan lik uspio nagurati rank lvl 15 koji je najviši pvp rank.

"Svaka čast".

Očito se radi o osobi koja je zadnje dvije godine posvetila tome cilju.

jer ako malo bolje pogledate skupio je 3708500 renowna, ja sam u najžešćim borbama u sat vremena uspijevao skupiti po 2000 renowna, a obično se skupi 1000-1500 renowna na sat, ako je aktivan raid, pa si vi računajte.

3 godine
neaktivan

Evo malo slika

I kneel only to God, I don't see him here!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 11:27 (Kapetan).
4 godine

ej gdje si slikao ovu jabuku??

Znam da ima jabuka u shireu, ali tamo je cijeli voćnjak.

Ovo mi nekako liči na north downs.

4 godine

North Downs - zapadno od Esteldina - Gatson's farm

Berta lvl 65 Elf Champ rank8
4 godine

Joooj da kako se nisam sjetio. :-)

Hvala Berta!

4 godine
neaktivan

Pozdrav svima! Nakon dugo vremena napokon sam kupio lotro...i sad dok skida da pitam, kako upasti u swim? Mislim prijatelj i ja zajedno krećemo igrat...pa jel ima kakvih uvjeta?

4 godine

Pozdrav :)

posjeti link - http://swim.forumh.net/forum.htm

registriraj se predstavi se ekipi i javi nekom da bi htio u kin :)

2 godine
suspendiran

ovo me ugodno iznenadilo. taman sam uzeo 14day trial i imam namjeru kupiti igru tak da me postojanje nase aktivne guilde ugodno iznenadilo... sad me zanima jel postoji neka fora kao u wow.u kad pozoves prijatelja i on kupi igru da dobijes free play time ili nesto slicno pa da nekome poklonim mjesec (ili xx) dana :)

4 godine
neaktivan
smiglcro kaže...

ovo me ugodno iznenadilo

Ne znam ti odgovoriti na pitanje, ali mogu reći da će te još dosta toga ugodno iznenaditi budeš li se malo posvetio igri Osmijeh Mislim da je to, ako ne savršen, ali prema mnogim mjerilima vrlo kompletan MMO naslov. Kreni s malim očekivanjima, pa javi dojmove Namigiva

2 godine
suspendiran

a cuj nakon mase mmorpg.ova koje sam prosao ocekivanja su velika :) dat cu igri postenu priliku u 14 dana trialu barem na onaj dio oko price i igrivosti..

4 godine
smiglcro kaže...

.. sad me zanima jel postoji neka fora kao u wow.u kad pozoves prijatelja i on kupi igru da dobijes free play time ili nesto slicno pa da nekome poklonim mjesec (ili xx) dana :)

nazalost ne ali postoji nesto drugo, naime ako pozoves prijatelja u igri dobije novce preko amazon.co.uk s kojim si na kraju mozes uzet pretplatu :)

vise o tome:

http://www.lotro-europe.com/refer-a-friend.php

4 godine
smiglcro kaže...

a cuj nakon mase mmorpg.ova koje sam prosao ocekivanja su velika :) dat cu igri postenu priliku u 14 dana trialu barem na onaj dio oko price i igrivosti..

Baš mi je drago da si zainteresiran za LOTRO, zaista mislim da ne samo da će ispuniti tvoja očekivanja već da će ih i nadmašiti. :-)

Vidimo se na Eldar serveru, pozdraaav :-)

4 godine
neaktivan

Sinoć kasno sam zaradio Blue Roan Steed nagradu i izgleda zanimljivo, ali me zanima gdje se može vidjeti temeljita usporedba mounta, s obzirom da ciljam na Council of the North Ashen Horse. Volio bih vidjeti najžilavije i najbrže mounte.

Thanks

ps. je li ono "Roan" nekakva najava za "Ro(h)an"?

2 godine
suspendiran

eo nakon 5 dana kratki rezime

grafika 9/10

zvuk 9/10

igrivost 10/10

Grafika - stvarno izgleda odlicno na dx11 ali mi nekako fali malo vise detalja, uzeti u obzir da je igra stara 2 godine

Zvuk - zvukovi su jako dobri osim pozadinske glazbe koje mi uopce nikako ne uspijeva uvuci u svijet vilenjaka,orkova,trolova... Taj mi dio jako fali pa si cesto music stavim na "mute" i pustim svoju glazbu u pozadini

Igrivost - apsolutno usporedivo s wow.om, kolicina sadrzaja me je skroz iznenadila... ima toliko toga za raditi. Ima toliko odlicnih i orginalnim nacina sa kojima te igra uvlaci u svoj svijet. Def nesto sto do sada nisam vidio zajedno skupljeno u jedan mmo a da tako dobro funkcionira. Ovo je punokrvni proizvod koji meni stoji rame uz rame sa wow.om. nacin na koji te igra nagradjuje za onaj stil kojim ti zelis igrati i nudi ti bonuse (traits,skills) za takav nacin igre, mogucnost razvijanja lika u toliko smjerova. Sami questovi su tipicni za mmo ali sa jako lijepim dodatcima kao sto su instancirani questovi koje mozes sam ili s grupom rijesavati koji te skroz uvlace u pricu, vec na tako niskim lv.im bossovi imaju lijepu mehaniku a gledajuci filmove vidio sam da ce biti sve bolje i teze :) akcija je stalno prisutna. lv 20 prvi mount :) e da ne zaboravim mozete imati svoju jeb.. kucu :) koju sami ukrasavate u naselju s drugim kucama :) i onda se fino prosetate po gradu i gledate kakve sve kuce ima ekipa i sto imaju u dvoristu :) mislim wtf :) ono na sto se jos privikavam je nesto sporija borba.. izmjena udaraca nije toliko brza ali je idalje fluidna... eto dojmovi o igri su 10/10 def nesto sto ce postati dio moje mmo kolekcije :) o end game contestu ne mogu pricati jer ga jos nisam vidio..

4 godine
neaktivan
smiglcro kaže...
zvukovi su jako dobri osim pozadinske glazbe... i pustim svoju glazbu u pozadini

Moja prijateljska preporuka - LOTR filmovi I, II, III originalni soundtrack, kompletno, ne biraj. Samo pusti i igraj. Izvanredan doživljaj.

smiglcro kaže...

da je igra stara 2 godine

Idućeg mjeseca 3 godine Osmijeh

I još nešto, igraj ovih dana festivalske (u tijeku je proljetni festival) igre (osobito u Shireu). Javi dojmove kako je biti "pijan" satima i  svladavati zadatke Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 12:44 (Zeljko B).
4 godine

Da da ovih dana je festival, tu se svi ludo zabavljaju.

Ja kad dođe festival, samo se gluparam i zezam.

Zna biti nezgondo hodati pijan po ogradi he he he... :-)

Ili gaziti sa 20ak ljudi oko tebe rovke koje napadaju vrt he he he... :-)

4 godine
neaktivan
Brajki kaže...

Da da ovih dana je festival, tu se svi ludo zabavljaju.

Ja kad dođe festival, samo se gluparam i zezam.

Zna biti nezgondo hodati pijan po ogradi he he he... :-)

Ili gaziti sa 20ak ljudi oko tebe rovke koje napadaju vrt he he he... :-)

Pa, na to sam i mislio Osmijeh Ukućani mi spavaju, a ja se smijem kao budala kako nas desetak pijani padamo sa ograde i onda ispočetka pokušavamo zaraditi nagradu. Dobro su to osmislili - prvo gutni kriglu piva pa hodaj ogradom Smijeh i tako svaki put.

A o rovkama da ne govorim, koja tu tarapana nastane na kraju odbrojavanja...

Uglavnom, lijepa nagrada, Blue Roan Steed, nadam se samo i da je brz, nisam imao vremena isprobati.

4 godine

Ma svi festivalski mountovi ili reputation mountovi ti imaju standardnu brzinu, jedino mountovi koje možeš korisiti bez naučenog riding skilla su sporiji.

Jedina razlika između festivalskih i reputation mountova je u moralu kojeg imaju, pa je recimo nešto teže biti oboren sa reputation konja.

4 godine
neaktivan

Jel' ima tu neki warden lvl65?

Zanima me uključuju li "muster in" skillovi neke lokacije unutar Morie i Mirkwooda. Na trenutnom popisu imam samo "Muster in" Ost Guruth, Esteldin, Evendim i Rivendell, pa me brine kako to da nema lokacija na mapama u ekspanzijama.

Hvala

4 godine

joooj ja ti za wardena neznam, ali mislim da imaš za kupiti muster in skill u mirkwoodu.

4 godine
neaktivan
Brajki kaže...

joooj ja ti za wardena neznam, ali mislim da imaš za kupiti muster in skill u mirkwoodu.

Da. Morao sam pročačkati malo dublje kad sam našao vremena. Navodno se reputacijom može srediti "Muster in 21st Hall" (Moria - Iron Garrison Miners) i "Muster in Mirk-eaves" (Mirkwood - Malledhrim).

Nije loše, ali djeluje razređeno, s obzirom da su takva dva prethodna skilla geografski dosta nabijena - Esteldin i Evendim. Malo mi čudno.

2 godine

bok ekipa :D

evo bas citam malo postove ovdje, gledam ss-ove i igra mi izgleda mrak po prici i po onom sto vidim :D

zanima me, postoji li koji privatni server?

ako ne, moze mi netko rec sta trebam skinut sve, koji su nacini placanja i kolko to ubiti kosta mjesecno?

pozz

4 godine

hoj

nema private servera

za pocetak osnovno sto ti treba je shadows of angmar, nakon toga mines of moria i na kraju siege of mirkwood moj savjet ti je da skines trial i prvo pogledas da li ti igra odgovara pa onda tek kupis, osnovna igra i ekpenzije ti dolaze i u paketima pa prodjes jeftinije ako uzmes npr 3u1 ili 2u1

pretplata ti je cca 70kn mjesecno ili ti nekih 200kn za 3mj

2 godine
Dado_ZG78 kaže...
Faerdhur kaže...
Sims kaže...
 Neka pišu o AoC, i to sad dok je hype, da ima dobre ocjene, jer će uskoro ta igra izgubiti većinu onih koji su se zaletjeli.
 Ma koji je tebi vrag s tim AoC-om? Kaj te netko plača da pljuješ po igri???
Želiš se s menom kladiti u 1000 eura da će igra ne samo izgubiti igrače (kojih je trenutačno preko 400.000.), nego da će kroz 6 mjeseci AoC imati ziher preko milijun igrača!
Koliko ti igrača ima LOTRO?   
(kad me već potežeš za jezik, imam i ja doma LOTRO tak da ne pljujem po igri koju nisam kupio i igrao - e tu sam se bio zaletio, nakon prvih mjesec dana igranja nisam produžio pretplatu jer mi je igra čista kopija WoW-a samo s hobitima i malo boljom grafikom - limunadica za djecu, pa sam otišao u EVE online na par mjeseci dok mi nije došao Conan)

LOLčić

4 godine
Arkulin kaže...
Dado_ZG78 kaže...

LOLčić

Smijeh

2 godine

Pozdrav ljudi :D

Evo ja sam jucer kupio Lotr, inače sam dugogodišnji player wowa koji mi je naravno dosadio vec odavno.

Kolko sam skuzio vi ste na eldar serveru? ja sam napravio lika na snowbournu, championa trenutno lv 9.

Imam par pitanja u vezi igre :)

Da li postoje talenti kao u wowu nakon odredjenog levela ili je neki drugi sistem poboljšanja skillova?

Hvala na odgovorima!

4 godine

Ej boook!

Ja sam već jedno prije 10 dana odgovorio na ovaj post, ali iz nekog razloga očito nije postan,  a tek sad sam skužio da ti moj odgovor nije stigao do foruma.

DA da većina nas je na Eldaru.

Raspoređeni smo uglavnom u 2 kinshipa 1) Simply Walking Into Mordor (SWIM) i spin off kin 2) Blades of SWIM koji je namjenjen hard core igračima.

Imaš sustav active i passive skilova koje uzimaš kod barda nakon što dostigneš određeni lvl.

Također imaš i sustav traitova koji je odličan za tweekanje lika.

i kakvi su dojmovi o LOTRU nakon 2 tjedna??

2 godine
suspendiran

Evo da javim ekipi da mijenjam lotro.u :) razlog je sto jednostavno nemam vremena za bilo kakav mmo (odustao i od wow.a). bezveze mi stoji acc i placam pretplatu kad ne stignem 6 sati tjedno odigrati... uglavnom gore je lik lv45-46 tak nes... pretplata istekla... igra kupljena online pa nema dvd.a omota knjizica i ostalih didja midja... mjenjam ju za recimo GTA IV ili LFD2 ili sto god imate viska ili vam ne treba.. igra kupljena prije malo vise od mjesec dana

4 godine

Meni javili da od ponedjeljka imam tjedan dana besplatnog igranja (tj. reaktiviraju mi account) pa mogu isprobati najnoviju inačicu igre.

Dođem na Eldor i javim se ekipi u SWIM-u pa ćemo vidjeti kakva je sada igra..

Lijep pozdrav ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice