Multiplayer igre

poruka: 4
|
čitano: 734
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Multiplayer igre

Dali znate nabrojati PC igre koje ne zahtijevaju originalni CD key za igranje online? Ja znam za Call of Duty 2 za koji  nije potreban original CD key, samo treba instalirat xfire i izabrati server i to je to. Ovo pitanje nije "piratsko" iz tog razloga jer me zanima koliko ima takvih igara!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 22:05 (Curle).
3 godine
Multiplayer igre

PA gledaj, potreban je i za cod 2 orginalni cd kod, samo što postoje i cra**irani serveri koji ga ne traže, a tako možeš igrati brdo igara, preporučam ti cod 4, imaš i besplatne igre poput Battlefield Heroesa ( dok za ostale iz battlefield serijala opet moraš imati oriđiđi ), dakle , za svaku igru koja traži cd kod preporučeno imati orginalni cd kod da možeš igrat gdje hočeš, no ukoliko ne želiš trošiti lovu drži se cra**anih servera.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
3 godine
neaktivan
Multiplayer igre

pa moje pitanje je dali znate igre koje NE traže cd key za online igranje? Znaci da ima cra--iranih servera za te igre koima netreba original cd key.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
Multiplayer igre

Nijednom crackanom serveru ne treba orginalni cd kod.

Ali razumijem što pitaš, hm..., pa jedina igra koja mi pada na pamet je Battlefield heroes.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 0:19 (thuglife).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice