Preporuka vožnje!

poruka: 8
|
čitano: 2.536
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Preporuka vožnje 4 PC !

Dajte preporucite neke dobre simulacije voznje auta .. (tipa NFS,Bournout,Colin)

hvalaa

nema gaaa...
4 godine
Preporuka vožnje!

Ako hoces simulaciju ne arkadu GTR2 ili GTR Evolution

3 godine
RE: Preporuka vožnje!

2 doktro: ok mozda sam krivo napisao pitanje (ali nebih htio tipa toga samo pista)  .. to mi je tak po meni nekako monotono .. imas mozda koju drugu preporuku??

3 godine
Preporuka vožnje!

race driver grid

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
4 godine
Preporuka vožnje!

Test drive unlimited,makar igra nije nesto spesl,valja je isprobatIzlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
4 godine
moderator
RE: Preporuka vožnje!
Lion King kaže...

Test drive unlimited,makar igra nije nesto spesl,valja je isprobatIzlanuo se

Ta igra je zakon i nikakvi nidovi for spidovi i gridovi joj ne mogu nista.
A za malo vise simulacije se moze otkljucati hardcore mode.
4 godine
RE: Preporuka vožnje 4 PC !
Comfort kaže...

Dajte preporucite neke dobre simulacije voznje auta .. (tipa NFS,Bournout,Colin)

hvalaa

Prvo i osnovno, NFS i Burnout NISU simulacije vožnje i uvredljivo je uspoređivati NFS i Burnout sa simulacijama... To su arkade, igre u kojima vozne osobine autiju nisu bitne, u kojima je bitno da kroz zavoj prođeš sa 300 i u kojima s Fiat Grande Puntom možeš, uz nabrijavanje, za 3 sekunde do stotke što je nepojmljivo, barem na ovom planetu...

Prave simulacije su GTR trilogija, F1 99-02, a najbolja rally simulacija je Richard Burns Rally sa nevjerojatno dobrom i ultra-realnom fizikom auta u kojoj je i 120 km/h vrlo velika i opasna brzina... Ako ti se to ne sviđa, onda ti se ne sviđaju ni simulacije...

Uostalom, već je otvorena takva tema u kojoj se raspravlja o simulacijama, ali bi ovdje trebalo napisati da ti tražiš arkadu, a ne simulaciju. Definitivno probaj TDU, 10x bolji od NFS-a, mislim na ove novije...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
4 godine
Preporuka vožnje!

Tset Drive Unlimited, iliti TDU je taman za tebe, prema ovome što si napisao

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice