Serious Sam HD

poruka: 34
|
čitano: 4.200
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Serious Sam HD

Čim sam upalio steam vidio sam link:

Pre-Purchase Serious Sam HD: The First Encounter

Mom veselju nikad kraja.

Jedva cekam da isprobam HD verziju ovog legendarnog FPS-a.

Evo link: http://store.steampowered.com/app/41000

O igri

• Serious Engine 3 - Beautifully rendered, high-resolution visuals and lushly redesigned environments to create the most astonishing Serious Sam game ever
  • Frantic Non-Stop Action - From the charging Sirian Werebull to the screaming Headless Kamikaze and the multi-story Ugh-Zan, all of the infamous minions of Mental have been spectacularly redesigned for Serious Sam HD
  • Great Arsenal - Wield demon-stopping revolvers, lead-spewing miniguns, and monstrous cannons for when you absolutely, positively, have to kill every enemy in sight
  • Over 14 Levels of Bedlam - Set against the expansive backdrop of ancient Egypt with every square inch upgraded and reworked to create one of the most visually stunning game experiences
  • Co-Op Mode - Embrace the mayhem with up to 16 players

Konfa za pokretanje Sam-a

• Processor: Intel Pentium IV 3+ Ghz or AMD Athlon64 3500+
  • Memory: 1 GB
  • Graphics: nVidia GeForce 7600, ATI Radeon X1600 (Shader Model 3.0 required!)
  • DirectX®: DirectX 9.0c August 2009 Edition or newer

UživajteSmijeh

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
3 godine
Serious Sam HD

Serious Sam je igra koju u kategoriji humora nitko nije porazio, a mislim da i neće, jednostavno jedan fenomen, pun humora i parodija.

Čak su i traileri koji su dosada izašli više nasmijavali publiku nego otkrivali samu igru, što reći nego da jedva čekam.

It's time to get SERIOUS. Cool

"Don't worry be happy, man." - The Legend
2 godine
Serious Sam HD

Serious Sam II mi je mnogo dobra igra.Osmijeh

Eh sad, taman sam za minimum.Izlanuo se

Ajde grafička je X1650PRO, ali procesor je AMD Athlon 3000+, mada kontam da će raditi :D

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
3 godine
Serious Sam HD

4 godine
Serious Sam HD

Izašo je danas...Jel tko probao

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
4 godine
Serious Sam HD

Najbolji Ozbiljni Sem u prekrasnoj grafici, ovo se ne propušta.

Kod nas  bi to trebali i u školi igrati ;)

Klasika gaminga uopće (The First Encounter)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
2 godine
Serious Sam HD

Jeli meni može Serious Sam HD?

CerIna:)
3 godine
RE: Serious Sam HD

Treba ti Pixel Shader 3 Namigiva, stoga ne

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 16:21 (Oly_E3).
3 godine
Cerina15 kaže...

Jeli meni može Serious Sam HD?

Možda ga i pokrene, no nečeš ga se previše naigrati.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
3 godine
Serious Sam HD

I kakva je igra?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
3 godine

Pa iskreno očekivao sam još dotjeraniju grafiku... Nije loša, naprotiv popriličan je skok sa Serious Enginea 1 naravno, ali meni stvarno grafika nije za usporedbu sa Dunia Engineom recimo (Far Cry 2) ili Call of Juarez II (Chrome 4 Engineom)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
4 godine
neaktivan
Serious Sam HD

Jel se može to igrat u Co-op modu u LAN-u kao i orginal?  ili su krenuli stopama svih ostalih koji forsiraju steam?

3 godine

Mislim da se može, no nisam 100% siguran

3 godine
Serious Sam HD

Nadam se da ce ga biti za kupiti u retail veziji, mozda na trafikama Smijeh

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
4 godine
Serious Sam HD

Ja ga igram, ne puno jer nemam vremena, kraj polugodišta, hrpa testova,... Uglavnom, isti Sam s boljom grafikom. Nisam odigrao jedinicu(samo demo), ali još uvijek se prepoznaje ona atmosfera iz prvog nastavka. Prvi put igram ovo čudo i moram reći da je bolji od CoD:MW2 (prema meni (dosad) najbolji FPS godine)Smijeh Baš sam prošo Psychonauts(jedna od najboljih igara u povijesti, najbolji level design ikad viđen) i sad se bacam na ovo. Ma, Croteam r0XX-a. Ne znam kako će se svidjeti starim igračima, ali meni koji sam tek započeo sa SS-om - prvi dojam je uber.

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
3 godine
neaktivan
Serious Sam HD

Evo odigro sam ss2 i mogu vam reći da se ne isplati uzeti isti proizvod kakav je bio u početku samo malo ljepše upakirano, a u jednu ruku ipak je to domaći proizvod pa "kupujmo Hrvatsko" i podržajmo naš CRO Team za daljni razvoj te odlične igre.

Živjeli!

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>disco brew
4 godine
disco brew kaže...

Evo odigro sam ss2 i mogu vam reći da se ne isplati uzeti isti proizvod kakav je bio u početku samo malo ljepše upakirano

Pa i nije da ga prodaju po cijeni novog izdanja, igra košta samo 19,99 € i to bez ikakvih popusta.

A te pare definitivno vrijedi.

3 godine
neaktivan
dekstroza kaže...
disco brew kaže...

Evo odigro sam ss2 i mogu vam reći da se ne isplati uzeti isti proizvod kakav je bio u početku samo malo ljepše upakirano

Pa i nije da ga prodaju po cijeni novog izdanja, igra košta samo 19,99 € i to bez ikakvih popusta.

A te pare definitivno vrijedi.

Ne kažem ja ništa ali za reciklažu stare igre baš Neodlučan

3 godine
Serious Sam HD

Igra je ODLIČNA, kao stare, ali poboljšana grafika (ma daj)

Najbolje mi je kad Sam nešto promrmlja ili baci foru

Sam I am

double facepalm
3 godine
neaktivan
Serious Sam HD

Slažem se ipak je sshd u srži onaj stari Sam.

3 godine
Serious Sam HD

Nadam se da će nakon ss:se HD napravit 3. dio sama.

Drugi mi je skroz bezveze, ono neko pleme štrumfova je pokvarilo pola igre...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
3 godine
neaktivan
Serious Sam HD

Da drugi dio je izgubio čar klasika, ali je sve jedno bio fenomenalan.Nevinašce

2 godine
Serious Sam HD

Ovako gle valjda imaju :

Serious Sam

Serious Sam II

Serious Sam HD

Sta predstavlja ovaj HD..imam ga..igram ga i igrao sam II al ne citavu..niti iz pocetka..u II imaju neke velike gljive i to u HD Egypt..jel HD mozda prvi Sam ?

Nemam potpis osim na licnoj
4 godine
Serious Sam HD

Mislim da Second Encounter HD izlazi ovaj ili drugi mjesec.

Uglavnom, bilo je riječi da početkom ove godine.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
2 godine
protjeran
RimSo kaže...

Ovako gle valjda imaju :

Serious Sam

Serious Sam II

Serious Sam HD

Sta predstavlja ovaj HD..imam ga..igram ga i igrao sam II al ne citavu..niti iz pocetka..u II imaju neke velike gljive i to u HD Egypt..jel HD mozda prvi Sam ?

HD je bolja grafika,igra se moze igrati u vecim rezolucijama i popravljeni su i neki bugovi.

To je remake od 1. SS

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
2 godine
protjeran
Armor kaže...

Mislim da Second Encounter HD izlazi ovaj ili drugi mjesec.

Uglavnom, bilo je riječi da početkom ove godine.

Ja sam otvorio temu o tom cini mi se da izlazi u ozujku.

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
2 godine
Serious Sam HD

Malo je i pozahtjevan ovaj HD al ima grafiku sto jest jest...samo puno mi se vise svidjaju oni napadaci u II nego u HD..

3 godine
Serious Sam HD

Meni je 2 dio sama bio najdosadniji, jedino su mi se svidila vozila i što možeš pokupit 10 lipa Belji se.

Najbolji mi je prvi dio ali second encounter, jedva čekam da on izađe kao HD.

2 godine
Moram rec da me nije zadovoljila igra. Od odlične grafe ni traga, a i nekako je izgubila igrivost. Al trailer je fenomenalan
hmda
2 godine
xxxxx kaže...

Meni je 2 dio sama bio najdosadniji, jedino su mi se svidila vozila i što možeš pokupit 10 lipa Belji se.

Najbolji mi je prvi dio ali second encounter, jedva čekam da on izađe kao HD.

Cek sad ima first encounter i second ???

Malo sam neupoznat al u cemu je razlika..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice