Ski Challenge 2011

poruka: 101
|
čitano: 5.730
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Ski Challenge 2011

Evo,došla je i nova sezona Ski Challengea. Uvjeren sam da ima forumaša koji igraju ovo. Nažalost,ove godine nema Hrvatske ( možda će je biti,ali iskreno sumnjam ).

Na prvom postu će uvijek biti rang lista prvih 5 bugovaca na trenutnoj stazi na svim uvjetima. Evo,tako ću ja prvo staviti sebe xD.

VAL D' ISERE SUNCE:

1.GJCroatia:1:47,036 ( 36-44-20 )

VAL D' ISERE SNIJEG:

VAL D' ISERE LED:

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 19:30 (Blizek).
17 mjeseci
neaktivan
Ski Challenge 2011

koristim iste postavke 1.47:185

17 mjeseci
neaktivan
Ski Challenge 2011

pozz ljudovi........posto sam novi u ovoj igri .....da li se moze igrat sa gamepad{#}

2 godine
Ski Challenge 2011

Je li igra free ili?

I see dead people
23 mjeseca
RE: Ski Challenge 2011

igra je free samo trebaš skinuti setup i registrirati se i igraš sa cijelom europom

21 mjesec
Ski Challenge 2011

uskoro izlazi 12,  za 23 dana, jedva cekam, nadam se da ce biti hrvatska verzija.

inace ce mi bit ovo 4 sezona, prosle godine sam igro za francusku i zavrsio medju top 15

http://www.skichallenge.ch/en/

da cujem vasa razmisljanja o ovoj sezoni, i recite nesto o svojim rezultatima i koje staze ocekujete da ce biti(osim standardnih bormio, groden, wengen i kitzbuhel)

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
23 mjeseca
Re: Ski Challenge 2011

I ja se nadam da ćemo imati svoju zastavu.Jedva čekam ponovno spuštanje niz padinu i neka bude što više natjecatelja.U hrvatskoj mi se rezultati kreću od 150 do 200-og mjesta

21 mjesec
Ski Challenge 2011

mogli bi napraviti neko natjecanje u 11 dok nedodje 12.

odaberemo neku stazu i vozimo trening, i stavimo tu svoje vrijeme s snimkom utrke, da se malo zabavimo, i treniramo dok nedodje 12

21 mjesec
Ski Challenge 2011

dali bi netko htio biti sponzor ove godine sc:12 jer nemamo sponzora

6 mjeseci
neaktivan
Ski Challenge 2011

eo.. mene zanima dali je izasao ski challenge 2012..
ako nije neka mi nego da link od ski challenge 2011.

unaprijed hvala.

23 mjeseca
6 mjeseci
neaktivan

mozes li mi dati drugi link? DIREKTAN..
oprosti na smetnji! :D

2 godine
Ski Challenge 2011

Strpi se jos 2 dana, jer tada izlazi 2012.

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
23 mjeseca
6 mjeseci
neaktivan

Hvala punoo! :D

2 godine
Ski Challenge 2011

vidimo se na postolju :*

u kolko sati to izlazi?

Ego auxiliatus sum pulsus "Hvala"
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 11:31 (nul-3).
11 mjeseci
nul-3 kaže...

vidimo se na postolju :*

u kolko sati to izlazi?

Utorak u 10 sati. 

Ovdje ima odbrojavanje...

http://www.ski-challenge.info/

2 godine
Ski Challenge 2011

e onda u utorak oko 18sati, kad dojdem s turnira...ima sve da vas ošijem

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
21 mjesec
nul-3 kaže...

e onda u utorak oko 18sati, kad dojdem s turnira...ima sve da vas ošijem

nema hrvatske zastave, opet cemo vozit ko jakov fak.

jesi li igro ovu igru prije?

2 godine
Ski Challenge 2011

ne :D

21 mjesec
nul-3 kaže...

ne :D

hehe onda se bojim da nas neces oprati, ovo ce mi biti 4 sezona i nadam se da cu uci u top1000 ove godine

prve godine kad sam poceo igrat bio sam medju prvih 100 000 :D

2 godine
Ski Challenge 2011

ja se več vidim u top 2 :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 14:19 (nul-3).
21 mjesec
nul-3 kaže...

ja se več vidim u top 2

hahah nemoj me zaj*bavat.

daj reci neki rezultat na nekoj stazi, ako si pokuso vjezbat na prijasnjim verzijama, ako nisi nemoj se nadat da ces biti ni u prvih 100 000

2 godine
Ski Challenge 2011

Nemoras odma TD

Nisam vježbao, i u igrama vidim samo zabavu...tak da ne planiram borit se za nekih top 1000

Za ovu igricu prvi put čujem i planiram ju skinuti jer vidim da vas dosta igra...pa da probam usporediti rezultate.

A što se tiče posta "top 2" to je bila zezancija i vidim da nisi primjetio smajl.

21 mjesec
nul-3 kaže...

Nemoras odma TD

Nisam vježbao, i u igrama vidim samo zabavu...tak da ne planiram borit se za nekih top 1000

Za ovu igricu prvi put čujem i planiram ju skinuti jer vidim da vas dosta igra...pa da probam usporediti rezultate.

A što se tiče posta "top 2" to je bila zezancija i vidim da nisi primjetio smajl.

td sam ti dao jer se nisam slago s tom izjavom, a istina, nisam primijetio da je bila zezancija.

igra je veoma zabavna, obavezno ju skini pa da mozemo kao sto si reko usporedjivat rezultate i osnovati mozda neku BUG ligu gdje cemo se moci natjecati svi s buga ;)

2 godine
win4crazzy kaže...
nul-3 kaže...

Nemoras odma TD

td sam ti dao jer se nisam slago s tom izjavom, a istina, nisam primijetio da je bila zezancija.

igra je veoma zabavna, obavezno ju skini pa da mozemo kao sto si reko usporedjivat rezultate i osnovati mozda neku BUG ligu gdje cemo se moci natjecati svi s buga ;)

Po tvojim postovima zakljucujem da je u pitanju neki oblik simulacije?

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
21 mjesec
pirat01 kaže...
win4crazzy kaže...
nul-3 kaže...

Nemoras odma TD

Po tvojim postovima zakljucujem da je u pitanju neki oblik simulacije?

da, skini prethodne verzije, ski challenge 2011 i probaj malo igrat, i da se malo uvjezvbas prije nego sto sutra svi zajedno u 10h ujutro zaigramo 12

2 godine

Kad se sjetim kad sam igrao ovu igru na laptopu prije par godina.. genijalna je :) jos samo 17 sati :)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
Ski Challenge 2011

ja sam to igrao 2-3 god i fakat ne kuzim kak sam tak spor jednostavno jel ovi najbolji igraju na gamepad ili sto jer tako glatko skrecu i problem mi je onaj space za skracivanje to uvijek zahebem

Dirt 3 -> Dino Bzik
21 mjesec
Mitsuoka kaže...

Kad se sjetim kad sam igrao ovu igru na laptopu prije par godina.. genijalna je :) jos samo 17 sati :)

aha, jedva cekam :D

nick ce mi biti win4crazzy i vozit cu za svicarsku zastavu jer hrvatske kao sto znate opet nema

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice