Kažem tebi i svima ostalima, neslušajte Mislava, neznam zapravo kako da nazovem taj njegov "polu-osvrt", ocjena igre mu je bez podloge, a za pola tih glitcheva ja nisam nikad od nikoga čuo. On nije ni načeo igru a već dijeli kritike okolo. A štaš, razmaženo derište..........naučio na megaspektakularne igre.
E sad što se tiče tvog problema, toj je pretpostavljam misija Aid The Planet. Ako je tako kad uđeš u taj sistem i dođeš do planeta koji je ravno ispred tebe čim uđeš u sustav, taj lik na planetu će od tebe nešto tražiti (u ovom slučaju shield generatore, ali može biti štošta) ideš u inventory i tamo imaš dolje opciju replicator gdje odeš i izabereš shield generators i repliciraš za EC. Tad ti se oni pojave u inventoryu i dadeš tom liku što ih je tražio i riješena misija. Znači neideš nigdje iz sistema, ne vraćaš se nigdje. Pa naravno da se nećeš snaći nakon 2 dana, nije ovo neki FPS da samo startaš igru i kreneš puškarati, igra je kao i svaki MMO izrazito kompleksna. Bit ćeš naravno zbunjen nekoliko dana nećeš znait što da radiš. Zapravo to ovisi o moždanim mogućnostima pojedinca. U Mislavovom se slučaju vidi da sa svojim mozgićem neće skontati igru ni do 3 godišnjice
1. Hvala na pomoći. Ali stvar je ovakva: Ja već imam 10 generatora u inventoryju!
2. Ne vrijeđaj, već si nekoliko puta bio suspendiran, mogao bi crni dobit...

Neznam kad me zadnjii put netko nasmijao tako, haha pa reži mi glavu ako TOR doživi godinu dana, da ne govorim o EVE-u koji je totalno smeće. Šta pričaš ti, pa STO je poslije WoW-a najbolje što MMO može ponuditi. Očito nisi igrao dovoljno dugo da to shvatiš. Al legendarno mi je ta tvoja izjava, za hall of shame definitivno XD. Vidim da si kao ovaj mislav, igru niste ni zagrebali da vidite što je ispod površine a već dijelite zaključke koji se dijele nakon ispitivanja cijelog proizvoda. Ja sam imao osobno sličnu stvar sa Falloutom 3. Prvi puta probao nije mi se svidjelo, drugi puta također treći puta isto. E sad 4 puta otišao oodigrati malo dalje i dati još jednu priliku. Na kraju mi je igra ispala fenomenalna i još sam odigrao i sve dlcove u potpunosti. No ne, vi probate jedan gutljaj i odmah ispljunete.......e to tako ne ide.. I uopće nije istina da je Store samo shortcut. Ima u storeu puuuuno stvari koje je nemoguće nabaviti kroz igranje. Viidi se koliko su ljudi neinformirani i plasiraju dezinformacije

. Mogu odgovorno reći da poznajem praktički cijeli ST. Mislim da to imam tu negdje na kompu spremljeno. No kak je izašao WoW to sam počeo igrat i igram ga već godinama, high end igrač sam i kad sam čuo da izlazi STO poludio sam, kupio sam igru prvi dan kad je izašla, igrao 3 dana i shvatio da ne mogu igrat WoW, STO i imat relativno kvalitetan RL. Prestao sam igrat na nekom 10-15 levelu valjda...