"Starije" igre

poruka: 39
|
čitano: 8.219
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
"Starije" igre

Budući da imam relativno star komp (za većinu vas je star, al meni se baš ne čini) - iz 2004. komp, ne mogu pokretat novije igre (mislim, mogu pokrenut, ali ne igrat bez trzanja i toga), pa bih vas molio da mi preporučite neke dobre "starije" igre... Primjerice iz '03,'04 il '05... Hvala...

4 godine
"Starije" igre

Nesto od ovoga si vjerojatno igrao, ali ono sti nisi obavezno odigraj... Far Cry, Deus Ex, Half-Life (i dodatke), Serious Sam (i Second Encounter), Hitman (sve nastavke koje mozes), Splinter Cell (isto sve koje mozes)...

4 godine
"Starije" igre

Call of Duty 2

Half Life 2

Fable - The Lost Chapters

4 godine
protjeran
"Starije" igre

MVP Baseball 2005 - simulacija bejzbola, ( inače je bejzbol pametna igra za pametne ljude, a ne poput košarke ili rukometa, gdje visina igra ulogu, iliti nogometa gdje oni što nemaju u glavi imaju u nogama ili vaterpolo gdje oni koji se nisu mogli kretati po zemlji, bolje se kreću u vodi, dočim dok za skijanje da ne i govovrimo, osim ako je u igri sanjakanje).

Skupljam Kinder-jaja!
4 godine
RE: "Starije" igre

Svakako odigraj StarWars: Knights of the Old Republic I. i II. Jako dobri RPGovi na tematiku SW-a. Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
4 godine
moderator
"Starije" igre

Advent Rising, Half Life serijal, The Suffering, DOOM 3. Tko ce sve nabrojat. Koji te žanr zanima?

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
4 godine
Lumen_Štrumpf kaže...

MVP Baseball 2005 - simulacija bejzbola, ( inače je bejzbol pametna igra za pametne ljude, a ne poput košarke ili rukometa, gdje visina igra ulogu, iliti nogometa gdje oni što nemaju u glavi imaju u nogama ili vaterpolo gdje oni koji se nisu mogli kretati po zemlji, bolje se kreću u vodi, dočim dok za skijanje da ne i govovrimo, osim ako je u igri sanjakanje).

bejzbol je americka igra, a americko i pametni ljudi neide u isti kontextBelji se
4 godine
"Starije" igre

i ja imam takvi komp i moram priznati da mi Sins of a solar empire leti a igra ako je stara mjesec dana (dobro je optimizirana)

HOMM5: Tribes of the east je isto dobar, Titan quest, Sam&Max serijal, Neverwinter Nights 2, Star Wars Republic Commando...

4 godine
Dado_ZG78 kaže...

Svakako odigraj StarWars: Knights of the Old Republic I. i II. Jako dobri RPGovi na tematiku SW-a. Smijeh

Samo šta je Kotor 2 govno prema jedinici...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing
4 godine
protjeran
macgyver kaže...
 bejzbol je americka igra, a americko i pametni ljudi neide u isti kontextBelji se

....pa igraju je i boduli Kubanci, te su u svjetskom vrhu, a te im je još štoviše nacionalni šport broj jedan...a oni i državljani SAD su dva različita svijeta, te da je bejzbol glup, zasigurno bi već comandante Castro  reagirao sa kakvom "komunističkom poslanicom" u prilog tome.

Skupljam Kinder-jaja!
4 godine
J-man kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Samo šta je Kotor 2 govno prema jedinici...

Neznam, ne slazem se bas. KOTOR 1 i 2 su mi bili jednako bolji. Mozda je 1 imo bolju pricu al dvojka je imala sastavljanje light sabera i vecu interakciju s NPCovima i mogo si birat os bit sith lord il jedi master. Oba djela su predobra.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
4 godine
"Starije" igre

Unreal Tournament 2004 ili onaj prvi dio (taj ti vise preporucam)!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
4 godine
neaktivan
"Starije" igre

iz 91  imaš wolfenstein 1.01

Osmijeh

btw. ja na ovome igram silent hunter III   intel celeron 1.2 ghz,  768mb SDRAM radeon 1600 pro i ne trza sve iz 2001 g. osim grafičke ona je iz 2003 god

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2008 18:47 (brezonja).
4 godine
neaktivan
"Starije" igre

imas cijeli Age of Empires 2 serial, Fallout, Fallout 2, Diablo, Warcraft, Sacred...etc

4 godine
"Starije" igre

Ak voliš strategije onda zaigraj Red Alert 2.  Namigiva    a možeš i neki stariji race, neki NFS...

bobo desmra
3 godine
neaktivan
"Starije" igre

F.E.A.R, Silent Hill 3, Warcraft 3 TfT, NBA ...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
"Starije" igre

FPS: Medal of Honor franšiza,Hidden and Dangerous 2,Call of Duty 1 i 2

Sportske simulacije: NBA 2003 i 2005(po meni najbolji dijelovi) i NHL

RPG: Diablo 1 i 2,Morrorwind

RTS:Red Alert 2,Stronghold Crusader,Rise of Nations

.....ne znam šta bi ti još preporučio.....i još Splinter Cell i The Punisher....i Manhunt ofc

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
4 godine
"Starije" igre

call of duty 2 - pucačina

flatout - vožnja

kknd krossfire - strategija

commandos , svi naslovi - akcija, strategija...

imaš halflife starih igara...

onda red alert, komand en konkuer

nemam potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 13:41 (albundi).
4 godine
"Starije" igre

NFS-ovi(od Undergrounda pa nadalje)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
neaktivan

ja imam komp iz 2000.godine i 640mb rama i 1.51GHz i 1500MHz pentium 4

Koju bi meni igricu preporucili?

3 godine
"Starije" igre

Meni je Sacred jedna od boljih "starijih" igara... svakako vrijedi probat

4 godine

Ako imaš problema sa "kakanjem", obavezno odigraj AVP1 i AVP2 ( Alien versus Predator 2 moj favorit, posebno prva misija - marinac) u sljedećim uvjetima:

1. vrijeme oko ponoći, tišina i mrak

2. slušalice na ušima ili

3. surround ozvučenje, glasno i jasno

4. sam u kući/stanu/gradu, odlično ako si kraj šume

5. starost 13-16 godina prednost

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 20:16 (ferovca1).
3 godine
neaktivan
"Starije" igre

COD,

COD 2,

Flatout,

Comandos-svi naslovi

Half-life,

Half-life 2,

Far cry,

NFS Underground

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:1GB PATRIOT@800MHZ X2,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
4 godine
"Starije" igre

Freelancer, Rise of Nations (+ ekspanzija) Rise of Legends, ..

4 godine

Probaj F.E.A.R,nije prezahtjevan.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png
4 godine
Core2Duo2 kaže...

Ak voliš strategije onda zaigraj Red Alert 2.  Namigiva    a možeš i neki stariji race, neki NFS...

Svakako zaigraj Red Alert s nastavkom Yuri's Revenge, Neighbourhood from hell , FIFA 05, NBA 05 i najbolje što ja još igram Counter Strike COnditional Zero.
4 godine
"Starije" igre

Mafia! Naravno...
Je li se itko sjetio to napomenuti?

3 godine
neaktivan
"Starije" igre

igra koja je stvarno extra a i malo je starija je RPG LionHerat

3 godine
neaktivan
"Starije" igre

half life 2 i far cry naj igre

4 godine
"Starije" igre

hmmm...

a kakav točno komp imaš, ugl. ako je 2004. bio solidan preporučio bih ti:

FPS: Half Life2 - izvrsna igra, posebna atmosfera

Doom 3 - zabavno

COD2 - odlično, ali malo prekratko,

RPG: Star Wars Knights of the Old Republic   ( KOTOR) 1 i 2 - RPG na temu Sw-a, obavezno, osobno mi je prvi dio bolji

Fable: The Lost Chapter - kao bajka, valjda neće biti prezahtjevno, port s XBOXa

Freedom Force vs Third Reich - odličan rpg radjen po stripovima

STRATEGIJE: Age of Empires 3

Rome: Total War

Warcraft 3

OSTALO:   PES - bilo koji, nisu baš zahtjevni

NFS: Underground 2 - pimp paradise

Syberia 1 i 2 - dobra point&click avantura

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice