Vidio sam na nekim forumima da ima mnogo ljudi koji traze sifre za stronghold crusader pa bih vam htio reci kako se one pale,aktiviraju.Ovako kada udjete u stronghold crusader menu pritisnite i drzite CTRL i dok njega drzite jednim prstom,sa drugom rukom napisite triblade2002 i tada je aktiviran mod za chitanje "sifriranje".dakle ne zaboravi drzat crtl i dok ga se drzi upisat triblade 2002 u menu.e sada sto treba stisnut da se dobije novac i populacija:kada si aktivirao cheat mod sada idi u skirimish i pocmi igru,kada si usao u mapu i poceo igrati stisni ALT i dok drzis ALT stisni X dakle alt+x...i sada da vam ja to dokazem evo i moga vide-a kojeg sam sam napravio.
eto pa uzivajte u novcu do neba.
Stronghold crusader cheat,sifre
- poruka: 21
- |
- čitano: 33.176
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E samo da znate upload mi se novi video.pa cu stavit novi link ovaj prvi sam izbrisao zbog nekih problema.
Igram Stronghold Crusader, i mogu reći da važi kao i za svaku drugu igru - nije nikako zanimljivo varati. Fora je kad ti sam moraš razmišljati gdje utrošiti novce, kako ih najpametnije rasporediti i tako. Varanje je dosadno.
Dakako, nemam ja nista protiv tvojeg posta, ne sumnjam da ce nekima pomoci i lijepo od tebe sto si pomogao, medutim, kazem samo da to nije niti malo zanimljivo.
Ja bih najradije pozabranjivao sve te cheatove.
I ne samo za ovu, nego za sve ostale igre.
ha.hvala.ma ja sam to najvise postao iz razloga sto sam se jako namucio da dodjem do tih chitova i da dodjem do rijeci koja otkljucava cheat mod.i ne isplati se da se drugi moce ako imaju tu da vide.a jesi li ti probao da vidis dali radi.
evo i novi link nadam se da ce vam se svidjeti ako mozete dati ocjenu i komentra bio bih zahvalan.
Nisam probao. Al Frend je imao prije jedan trainer. To je kao neki mali programčić, i prije nego uđeš u igru samo pokreneš taj trainer i piše ti koju tipku u igri trebaš stisnuti da ti se poveća drva, kamena, irona i ostalo. Ali meni to nije bilo zanimljivo, a ni njemu, pa je ubrzo to obrisao.
Ni ja nisam pobornik cheatova, uništi ti sav užitak u igri.. Stronghold Crusader je predobra igra da bi se tako uništila, no ipak u nekim igrama poput Anno 1503 morao sam koristit Cheat-O-Matic :P
ok.a nadam se da ce nekim ljudima pomoci.
Pozdrav svima!!!
Matic95 htio sam te pitati o tim cheatovima za Stronhold;ja sam probao kako si mi rekao,i pogledao sam link na youtubeu,ali meni neće da se aktivira taj cheat,što da napravim???
Neznam kada treba stisnuti Alt+x!
Pozdrav svima!!!
Matic95 htio sam te pitati o tim cheatovima za Stronhold;ja sam probao kako si mi rekao,i pogledao sam link na youtubeu,ali meni neće da se aktivira taj cheat,što da napravim???
Neznam kada treba stisnuti Alt+x!
ni meni ne radi sifra isto radim kao sto je na videu ali ne ide
meni radi...
Ja imam stronhold crusader al nije isti kao tvoj... ja nemam sve one igrace s kojima mozes igrat..npr Caliph human i to.. imam njih al nemam ove ostale.. kako da njih dobijem?
moras imat extreme a ima li nekih drugih sifra osim te .. sifre RADE
Mozes li mi poslati link da skinem stronghold crusader bgt :D ?
jel se kako moze varati u mp?
jel se kako moze varati u mp?
/quit
ako ne znas nemoj pisat samo se sramotis ;)
da preobikujem pitanje:moze li se kako na pocetku igre dati vise resursa i golda?