The Elder Scrolls V: Skyrim

poruka: 7.602
|
čitano: 1.402.603
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
4 godine

Creation Kit Tutorial Series - Episode 1: Introduction to the Kit

4 godine

DLC texture su velike 3 GB-a.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
6 mjeseci

Koja je razlika između modanih HD tekstura i ovih?

Imam već nekoliko modova sa HD teksturama, pa ma zanima da li da stavljam ove oficijalne ili ne?

4 godine

Još skidam ali pretpostavljam da službeni pack donosi apsolutno sve originalne teksture u višoj rezoluciji. Dok su pojedini modovi obično ograničeni posebno na armor, oružja, interijer kuća, lica...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
3 godine

Koliko su zahtjevnije te teksture od low res ( fps before and after ) i to svi eksterijeri i interijeri obradjeni ?

4 godine

O čem se radi u besplatnom DLCu

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
3 godine

E ljudi imam jedno pitanje.Usao sam u neku spilju sa onim

Dheseusom.(On mi je pratnja).Ugl dosao sam do nekog magicara.

Pa posto me killa brzo,zna mozda netko koje oruzje je naj za njega.

Koristi mvecinom Falmers Bow i glass sword.

3 godine
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
brhgzugfewu kaže...

E ljudi imam jedno pitanje.Usao sam u neku spilju sa onim

Dheseusom.(On mi je pratnja).Ugl dosao sam do nekog magicara.

Pa posto me killa brzo,zna mozda netko koje oruzje je naj za njega.

Koristi mvecinom Falmers Bow i glass sword.

Makni se iz te špilje, digni koji level pa se vrati, uvijek će naići netko prejak za tebe, u tome i je čar ovakvih igara.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
3 godine

lvl 20 sam.Ja mislim da je to sasvim dovoljan lvl za njega.Ugl mi mozes malo

pojasniti one ingot stvari.Znaci zlato,bronca i zeljezo.Kako je najbolje kraftati

stvari?

2 godine
brhgzugfewu kaže...

pojasniti one ingot stvari.Znaci zlato,bronca i zeljezo.Kako je najbolje kraftati

stvari?

Pa "craftaš" armor kako imaš otključan, ne vidim neku posebnu metodu.

4 godine
Prince-Artas kaže...

O čem se radi u besplatnom DLCu

Bolje teksture

Evo jedna na brzinu sklepana galerija za usporedbu ako koga zanima.

1. originalni Skyrim

2. dodane službene HD texture

3. službene HD + modane HD texture (stare par mjeseci) + Post_Process_Injector

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
11 mjeseci
neaktivan
esbern bug

POD HITNO MI TREBA RIJEŠENJE ESBERN BUGA KOJE RADI!!!!!!!!!!

4 godine
Re: esbern bug
tkingsmd kaže...

Rođo, kao prvo ne moraš se DERAT, a kao drugo - rješenja za taj bug imaš na sto stranica na netu, uključujući i YouTube.

Da li ćeš rješavati preko konzole ili ćeš patchati igru - tvoj izbor... Uglavnom to je dobro poznati glitch za koji postoji jaaako puno opisa kako ga riješiti...

Dakle, Google je tvoj prijatelj.

Do NOT feed the troll!!
4 godine
brhgzugfewu kaže...

stvari?

Za kvalitetno kraftanje treba ti i razvijen Smithing perk... Dakle ako želiš što prije doći do visokog smithing levela kojim ćeš otključavati opcije postoji nekoliko načina: jedan od najbržih (ali ne i ''najetičniji'') je exploit kojim radiš iron daggere. Skupiš puuuuno iron ingota i leather stripesa i štancaš bodeže. Za dva sata štancanja možeš Smithing podići na 100! Potrošit ćeš oko 10000 golda, ali bodeže možeš nakon toga prodati. Još jednom da ti napomenem - neki to smatraju i varanjem, stoga oprezno..

Drugi način je da sve ingote koje napraviš upotrijebiš za izradu oružja i opreme, zatim tu opremu poboljšavaš (oklope na Blacksmith bench, oružje na Grinding stone), svaki put ćeš dobiti exp pointe koji će ti u konačnici podići level i moći ćeš otključati još jedan feature u smithing perku.

Moj savjet je da uvijek u inventoriju imaš pijuk i da iskopaš svaku rudu na koju naiđeš. Istališ je u ingote, i radiš ono gore.

Još jedan način za poboljšati Smithing su napitci (potioni), dakle elixir, potion ili draught of Blacksmith, popiješ prije izrade oklopa/oružja i biti će jači za onoliko koliko ti daj potion.

I razno prstenje i ogrlice dižu postotak ''kvalitete'' opreme, znači staviš na sebe neki Ring od master smithing i oružje će ti biti jače za cca 30%...

Ako te još što zanima - pitaj!

Do NOT feed the troll!!
4 godine
Skyrimaši, jedna anketica: koji vam je najljepši oklop?? Ok, Daedric je najjači, ali koji vam je najljepši?
Pitam jer se bavim mišlju da danas napravim jedan legendary Glass, meni vizualno najatraktivniji oklop, s pripadajućim oružjem...
Ni ebony nije loš, možda malo pretaman. Dragon je katastrofa, jednostavno boja i oblici su mi prikladniji za nekog neandertalca iz crtića Goggs nego za plemenitog Norda :)
Do NOT feed the troll!!
3 godine
CrnaBitanga kaže...
brhgzugfewu kaže...

stvari?

Za kvalitetno kraftanje treba ti i razvijen Smithing perk... Dakle ako želiš što prije doći do visokog smithing levela kojim ćeš otključavati opcije postoji nekoliko načina: jedan od najbržih (ali ne i ''najetičniji'') je exploit kojim radiš iron daggere. Skupiš puuuuno iron ingota i leather stripesa i štancaš bodeže. Za dva sata štancanja možeš Smithing podići na 100! Potrošit ćeš oko 10000 golda, ali bodeže možeš nakon toga prodati. Još jednom da ti napomenem - neki to smatraju i varanjem, stoga oprezno..

Drugi način je da sve ingote koje napraviš upotrijebiš za izradu oružja i opreme, zatim tu opremu poboljšavaš (oklope na Blacksmith bench, oružje na Grinding stone), svaki put ćeš dobiti exp pointe koji će ti u konačnici podići level i moći ćeš otključati još jedan feature u smithing perku.

Nitko to ne smatra varanjem, nego exploitanjem, nema što bit oprezan,ako želi tako igrati neka igra, mada je debilno, igra ionako kasnije psotane prelagana, a s ovim je dodano olakšaš dobijajući najbolju mogući armor na 15-20 lvlu.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
2 godine
3 godine

Uhh hvala puno na ovome,sad znam sto cu zamijeniti moddanim teksturama sa Skyrim Nexusa,a sto ne :)

tek u petak ce biti vremena,ali ostaviti 2-3 sata da se sredi Skyrim

3 godine
Re: esbern bug
tkingsmd kaže...

http://www.gamebanana.com/skyrim/sounds/16391

3 godine
thuglife kaže...
CrnaBitanga kaže...
brhgzugfewu kaže...

stvari?

Pa ne bi bas rekao debilno,to je samo snalazenje u igri.

Nitko to ne smatra varanjem, nego exploitanjem, nema što bit oprezan,ako želi tako igrati neka igra, mada je debilno, igra ionako kasnije psotane prelagana, a s ovim je dodano olakšaš dobijajući najbolju mogući armor na 15-20 lvlu.

3 godine

Koliko te nove texture utječu na performanse? Koliko je pad fps onako otprilike okvirno?

Only the brave
4 godine
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
2 godine

Nažalost nemam vremena za ovu prekrasnu igru, stao sam na 45 h, al zato evo jedan video od kojeg rastu zazubice:

sry ako je bio..

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 19:40 (EraserHead).
3 godine

Je li itko već postao ovaj video?

Pogledajte što su sve Bethesdini developeri uradili za samo tjedan dana!

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
3 godine
RePlaY kaže...

Koliko te nove texture utječu na performanse? Koliko je pad fps onako otprilike okvirno?

Itko?

Jeli mogu prodat elder scroll onom knjižničaru u mage collageu ili mi još kasnije triba za main quest?

Only the brave
4 godine
RePlaY kaže...
RePlaY kaže...

Itko?

Jeli mogu prodat elder scroll onom knjižničaru u mage collageu ili mi još kasnije triba za main quest?

Prodaj, riješi se 20 kila iz inventorija. Te teksture dižu minimalne zahtjeve na minimum of 4GB of system RAM and a DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with at least 1 GB of RAM

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
3 godine

Pošto je quest item teži 0 ali ako mogu prodat a netriba mi, zašto ne.

Moga bi probat texture uklapaju mi se u konfu. Kako se brišu i mogu li vratit na staro ako buden ima veći pad fps-a? J

Only the brave
4 godine

Neće ti tribat, prodaj bez straha. Neznam kako se brišu i mogu li se uopće ukloniti bez reinstalacije igre ali napravi backup saveova i reinstall igre ako bude problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 1:11 (Prince-Artas).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice