The Powder Toy

poruka: 4
|
čitano: 887
|
moderatori: DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
The Powder Toy

Igra je veoma sitna, ali ima neku čar pa uz nju možete provesti sate. Zauzima svega 660 KB.

U igri se radi o tome da imate nekih 20 elemenata koje možete da mešate, a zatim i zapalite ili šta vam već pada na pamet. Možete naći i puno tutoriala na internetu, pa vam nije problem da napravite nuklearku ili nešto toliko genijalno da će te uživati u bojama eksplozija.

DOWNLOAD

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 0:16 (srdjan3).
3 godine
The Powder Toy

Bas sam htio otvorit ovakvu temu. Uglavnom dajte joj ljudi sansu, igra se cini dosadna i glupa ali sto je vise igrate postajat ce sve bolja. Ja sam je skinio prije otpilike mjesec dana i jos je igram kad nemam sta. Evo vam jos jedan download LINK.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 18:40 (Living.Dead).
3 godine
The Powder Toy

Zanimljivo, ima jedna slična igra, zove se Phun samo imate opcija koliko hoćete i umjesto na eksplozije koncentrirana je na fiziku, morate ju probat!

3 godine
RE: The Powder Toy
xxxxx kaže...

Zanimljivo, ima jedna slična igra, zove se Phun samo imate opcija koliko hoćete i umjesto na eksplozije koncentrirana je na fiziku, morate ju probat!

Ovdje se također sve temelji prema zakonima fizike i kemije.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice