Logitech G500 [REVIEW]

poruka: 2
|
čitano: 7.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
offline
Logitech G500 [REVIEW]

Radi se o još jednom modelu Logitecha iz serije G, optičkih miševa. Radi se o modelu Logitech G500, koji možete kupiti po cjeni od nešto manje od 400KN, LINK.

 

 

 

 

Specifikacije:

-Rad do 5700 DPI/1000Hz polling Rate

-Hyper Scroll

- Prilagodljiva težina pomoću utega

 

 

Pakovanje Pakovanje
 

Uređaj je stigao u klasičnoj kutij, a u kutij se nalaze upustvo, DVD sa driverima, utezi, te sam miš. Sam miš je poprilično velik, te je iznimno nepododan za ljevake. Plastika od koje je izrađen miš je izuzetno kvalitetna, a ruke se   njemu minimalno znoje. Scroll je poprilično dobro rješen, tu je i Hyper Scroll mehanizam, koji omogućuje jako brzo scrollanje do kraja neke web strancie i sl.

Sam miš na sebi broji 5 dodatnih tipki + 2 za dinamičku promjenu DPI-a. Iznad Scrolla se nalazi Hyper Scroll tipka.

Osjećaj "klikanja"   i u radu s raznim programima koje pruza ovaj miš je stvarno izvrstan. Ako ste dešnjak, ovaj miš će vam izvrsno odgovarati.

Rad miša u igrama, zahvaljujući 1000Hz polling rate-u, te visokom DPI-u je odličan. Miš je ubojito precizan u svakoj igri, počevši od brzog UT3, do ugodnog rada u kompliciranom WoW-u. Rad u softverima je takoder odličan. Miš je zaista konzistentan i precizan, te se ruke minimalno znoje, a scroll mehanizam i dodatne tipke ostavljaju puno prostora za prilagodbu ovog miša u različitim situacijama.

 

   

 
 
 

 

Softver (Logitech SetPoint) je takoder dobro obavljen. Ovaj miš koristi isti softver kao i G9 & G9X, stoga je broj opcija pozamašan. Počevši od detaljne prilagodbe DPI-a (ukupno 5 profila), do Y te X- Axis brzine, do detaljnog namještanja polling rate-a, te do namještanja tipki... Ukrtako jako pregledno i izvrsno napravljeni upravljački programi. Dinamička promjena DPI-a, je obavljena bez greški i miš radi izvrsno pouzdano i konzistentno.

 

 

Upravljački Programi Upravljački Programi
 

 

Težina miša je prilagodljiva s pomoću utega. U kutij dolazi 12 utega, od kojih su 6 sa 1.7g, a drugih 6 su 4,5g. Nije neka ogromna prednost, ali čovjeka veseli. Sam miš bez utega nije pretjerano težak, stoga bi prilagodba tezina trebala biti bez muke.

 

Utezi Utezi
   

Logitech G500 je još jedan izvrstan model od Logitecha, namjenjen prije svega gamerima, ali definitivno svojom kvalitetom i svim drugim korisinicima. Svojom cjenom, izgledom, perfomansama, prilagodljivim uzetima, i još s puno drugih svojih aduta bit će odlična kupnja i investicija svim korisnicima. Definitivne preporuke. Ocjena: 95/100

 

Unaprjed zahvaljujem se forumašu BORG na ustupljenju zadnje rječi tehnologije -:).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 10:48 (Weky).
Moj PC  
22 0 hvala 22
15 godina
offline
Logitech G500 [REVIEW]

jako lijepi review.... samo nemrem vjerovat da je spao na svega 400KN O.o

ja znam da sam prije 2 mjeseca uzimao sebi mx-518 i da sam ga platio 350 u ADM-u, al da je ovaj dosta skuplji

al takoder jedan od najboljih miseva koji se moze dobiti za te novce...

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice