Odabir tipkovnica?

poruka: 13
|
čitano: 1.737
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Odabir tipkovnica??????

Ovako zanima me koju se tipkovnicu isplati kupiti cijenom ,kvalitetom i koje je vaše mišljenje:

1 Logitech G15

2RAZER Lycosa

3Neka po vašem mišljenju razerova.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 16:37 (disco brew).
3 godine
neaktivan
Odabir tipkovnica??????

ja imam logitech g11..nemam bas nijedne primjedbe , sve mi je savrseno - feeling, tipke, izgled, osvijetljenje...malo proguglaj, imas puno slika na netu, da ja sada ne saljem! dobro, imam dvije primjedbe - naslon za ruke je neuvjerljiv,kao da ce se raspasti pri igranju unreala ;), makar ako dosad nisi koristio naslone ne brini. a druga je sto imas preruzne bijele naljepnice, koje oznacavaju hrvatske znakove. a ionako ces i mraku tipkat!

Freedom for everyone!!
3 godine
neaktivan
RE: Odabir tipkovnica??????
Egi kaže...

ja imam logitech g11..nemam bas nijedne primjedbe , sve mi je savrseno - feeling, tipke, izgled, osvijetljenje...malo proguglaj, imas puno slika na netu, da ja sada ne saljem! dobro, imam dvije primjedbe - naslon za ruke je neuvjerljiv,kao da ce se raspasti pri igranju unreala ;), makar ako dosad nisi koristio naslone ne brini. a druga je sto imas preruzne bijele naljepnice, koje oznacavaju hrvatske znakove. a ionako ces i mraku tipkat!

Jel misliš na G11 ili G15 tipkovnicu????
4 godine
Odabir tipkovnica??????

Najviše se isplati kupiti onu na kojoj ti je najugodnije i najudobnije raditi. Ja sam ih promijenio nekoliko i potrošio dosta novca, ali ona koja mi najviše odgovara je BenQ X-Touch A122. To je tipkovnica za svega 100-tinjak kuna, ali solidne je kvalitete i ima vrlo dobru ergonomiju. Tipke su baš po mom ukusu.

http://benq.com.hr/products/Keyboard/?product=409

3 godine
neaktivan
RE: Odabir tipkovnica??????
disco brew kaže...
Egi kaže...

Jel misliš na G11 ili G15 tipkovnicu????
  Na G11, G15 mi se ne svidja zbog zaslona
Freedom for everyone!!
3 godine
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Koju bi mi preporučili između ove dvije logitech G15 ili Razer Lycosa?

4 godine
Odabir tipkovnica?

Razer.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
3 godine
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Ljudi pomagajte dajte još savjetaNeodlučan

4 godine
Odabir tipkovnica?

Pa koju god da uzmes bilo ovu od Razer ili Logitech nemres fulat nikako i jos ak volis plavo tu je kraj kupi i nosi ali novcanik ce ti zavrsit na hitnoj!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
3 godine
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Otvori BUG BR.191 na 87 str. i tam si ''prostudiraj'' Namigiva

P4 2.0,Ati 9600PRO,1GB 166MHz.
3 godine
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Još kad bi imo taj broj BugaCool

4 godine
Odabir tipkovnica?

Onda odi u ducan i pogledaj,dal ti vise pasu tipke na g11 ili flat kao na razeru..

Osobno sam za Razera,ofcCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
3 godine
neaktivan
Odabir tipkovnica?

Da kad bi ju tamo mogo otvoriti i probati to bi bilo super Neodlučan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice