Preporuka za uredski printer

poruka: 14
|
čitano: 4.390
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
pitanje

Dakle, molim preporuku,

treba mi color laser printer /scanner/kopirka/fax ako je moguće pod uvjetom da toneri nisu skuplji od 700-800 kn...

trenutno imamo jedan hp--ov model koji nema scanner no ima vraški skupe tonere cca 2000 kn (svaka boja posebno) a sada nas traži neki transfer kit koji stoji isto toliko, stoga smo se odlučili za novi printer...

molim Vas linkove za printer i po mogućnosti linkove za tonere.

Zahvaljujem

još jedan savjet Vas molim, doma imam problem s internetom, odnosno čini se routerom, jer svako toliko me doslovce izbacuje iako piše kao da je spojen na net, katkad javlja onu grešku error 691 user name/pass invalid on the domain....većinom se riješi problem diskonekcijom i ponovnom konekcijom....

riječ je o routeru kasda od t-coma, starog 2,5 godine, a otpočetka se ne mogu spojiti na onu stranicu gdje mogu promijeniti njegove postavke....zna li tko zašto?

Pozdrav svima

3 godine

za prvi dio:

BUG #198 str. 68-99 >>> obrađena tema broja "Kućni pisači"

pročitaj tamo, vjerojatno češ na nešto naići...

nažalsot u to se ne razumijem pa nemogu više pomoći... :S

za drugi dio:

bilo bi najbolje da postaviš pitanje u novu temu...

ali ovako nabrzinu, mislim da je možda problem u kabelu(UTP) koji spaja router sa PCom...

probaj ga zamijeniti pa onda ponovno isprobaj. posudi od nekoga pa isprobaj.

LP

Can't find a better Jam!
3 godine
neaktivan
RE: Preporuka za uredski printer
autorov komentar
enigma kaže...

Dakle, molim preporuku,

treba mi color laser printer /scanner/kopirka/fax ako je moguće pod uvjetom da toneri nisu skuplji od 700-800 kn...

trenutno imamo jedan hp--ov model koji nema scanner no ima vraški skupe tonere cca 2000 kn (svaka boja posebno) a sada nas traži neki transfer kit koji stoji isto toliko, stoga smo se odlučili za novi printer...

molim Vas linkove za printer i po mogućnosti linkove za tonere.

samo da se nadovežem na ovo, treba biti mrežni printer pa ukoliko ima još tko kakav savjet dobro bi došao
4 godine
prihvaćeno rješenje

Znas da se nude printeri sa ugovorima za odrzavanje? Dakle kupis printer (ili ga iznajmis) i placas nekakvu cifru po stranici (par lipa). S tim da ti je servisiranje/toner/promjena bubnjeva i ostalih gluposti ukljucena u tu cijenu. Nekakva mozda minolta bizhub laser print/kopirka u boji/skener??? kada stavis racunicu na papir jeftinije te izadje nego da kupis printer, placas tonere i servise.

I'm going woo woo
3 godine
neaktivan
autorov komentar

ovo je super stvar, može samo neki link ili info o firmama koje ustupaju takve stvari?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 13:15 (enigma).
3 godine

KSU-Canon (Velika Gorica/Novi ZG) ali to s najmom, je samo za npr fotokopiraone (veće količine...) jer njima nebi bilo isplativo. -u tom slučaju plaćaš 'samo servisiranje-održavanje...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 14:31 (ihush).
3 godine
neaktivan
autorov komentar

najam: čuo sam za fotokopirne aparate (frend ima kiosk) pa je iznajmio. no za printere zaista nisam čuo...

3 godine
enigma kaže...

najam: čuo sam za fotokopirne aparate (frend ima kiosk) pa je iznajmio. no za printere zaista nisam čuo...

kopirka = -printer/scaner/fax + opcije/potrebe  mreža, A3 format, color.. Cijene tonera za kopirke su po otisku nekoliko puta niže nego za printere, samo u startu masno platiš sam uređaj. npr A3color cca 35k-kn. + godišnji trošak cca 1-5k-kn.
edit: - da nema razlike između printera i kopirke, samo tržišna podjela dok mogućnosti i izbor dodataka ovisi o potrebama.
formula je -jeftino u startu, plaćaš potrošnjom (na godinu) dok skup uređaj u startu to kompenzira.
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 10:54 (ihush).
4 godine

lexmark e260dn

2 godine
neaktivan

Evo sam iskopala ovu temu iz naftalina, pa ju koristim da i ja zacvilim i zamolim za kakav koristan savjet {#}

Dakle, treba mi multifunkcionalni uređaj, il ti ga printer/kopirka/scanner/fax sve u jednom. Obavezno s mogućnošću printanja u boji budući da je svakodnevno potrebno izbaciti bar 30-ak fotografija (i to je minimum), Clip Arta i sličnog (djelatnost je usko vezana uz rad s djecom) te relativno brzom brzinom ispisa, što mi je opet ključno prilikom printanja cijele hrpe ugovora 2 puta godišnje.

Do sad sam taj posao radila na ovakvom laserskom HP-ovom printeru http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.e80364eaf6b3418184babf5b8f38ca3c.pisac-mfu-pscf-lc-hp-color-laserjet-cm2320nf-cc436a.aspx Printer je super, al su toneri jako skupi i poprilično brzo se troše, pa u biti tražim neku jeftiniju varijantu, posebno što se tonera/tinti tiče, s bar donekle tako dobrim i brzim ispisom.

Frend mi preporučuje neki manji tintni uredski printer, npr. ovaj HP-ov http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.ffdf3ed88f3f4509b9928f187f6c121e.pisac-mfu-pscf-ink-hp-officejet-pro-8500a-e-all-in-one-cm755a-akcija.aspx (cca 1800kn) ili pak ovaj Epsonov http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.8dd959e40ac44482bbfb913f2caabf44.pisac-mfu-pscf-ink-hp-officejet-4500-all-in-one-cb867a-akcija.aspx (trenutno na akciji cca 700kn).

HP-ov se reklamira kao poprilično dobar suparnik velikim laserskim printerima, a uz to je navodno ušteda ri kupnji tinte naspram kupnje tonera 50%??? Epsonov pak ima mogućnost zamjenskim tinti, tj. punjenja cartridgea za sitnu lovu. No ja sam nekako poprilično skeptična jer mi se prelazak s onakvog profi HP-ovog na ovakav neki tintni čini kao skok s konja na magarca {#}

U svakom slučaju, molila bih nekog tko se razumije da me ili uputi što da pročitam i gdje da se detaljnije informiram ili da mi, što bi bilo super, da kakav konkretan prijedlog za koji printer da se odlučim s obzirom na vrstu printanja kakvo trebam: dal da se i dalje držim laserskog i ako da, postoji li kakva jeftinija varijanta, posebno što se tonera tiče od ovog HP-ovog ILI mogu li bez straha preći na neki ovakav kompaktniji  i tintni uredski printer i u tom slučaju koji?

Hvala puno svima na pomoći ;)

2 godine

Hp 8500 je jedan od najboljih pisača koje sam imao prilike vidjeti i koristiti. Trenutno ga imamo u firmi a i nekoliko komada smo i prodali. Tinte su vjerojatno najjeftinije na tržištu (odnos cijene i punjenja). Ima sve što jedan pisač treba imati - printer, skener, fax, kopirka, čitač kartica, wireless...

Ako se odlučiš za njega, požuri jer kod nas u dućanu, a i u većini ostalih dućana do 30.6. traje akcija gdje uz printer dobiješ i set original tinti (koje bi inače platila 650kn)!

Ako imaš još koje pitanje slobodno pitaj {#}

2 godine
neaktivan

Hvala puuuunoooo!

Baš sam ga danas gledala i praktički se već odlučila za njega, sad nakon tvoje preporuke, to je to, neću više tražiti.

Daj mi samo "šapni" koji je to tvoj dućan {#}{#}

2 godine
Re: Preporuka za uredski printer

Jedna papirnica iz Pule :D

Ako si kojim slučajem iz Istre javi se na PM, pa da dogovorimo biznis :-)

2 godine
neaktivan

Nisam nažalost, al hvala puno na pomoći, budem ja malo pronjuškala uokolo :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice