Preporuka zvučnika 500-600 kn

poruka: 43
|
čitano: 3.266
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
RE: Preporuka zvučnika 500-600 kn

Za te pare to jednostavno ne moze valjati.

:)
2 godine

Ha čuj pošto se radi o low-end kućnom kinu za 100 eura,mislim da može biti zadovoljan,iako hajd,ruku na srce ima i Geniuse 5.1 po toj cijeni od drva.

http://www.nhdoo.hr/shop/main_bigware_34.php?items_id=2881

i

http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=32142&s=1-Genius-zvu?nici-SWHF51-5050-150W-RMS

Trebalo bi poslušati pa usporediti,ljudi su se recimo meni znali smijati,kupim za 219kn na akciji Vivax DivX player,i moj radi 2g ko urica a frendov Pioneer dva puta na servisu bio u svom garantnom roku. Ako je nešto u nazivu,pa i izgledu smeće - ne mora značiti da ima takve performanse. Iako je često tako,ja se slažem,gotovo u pravilu.

Ali osjećaj da si našao nešto solidno,za malo para je naprosto - nenadjebiv i ja posve razumijem korisnika Excella tih. Makar se eto radilo o šitex firmi manje više.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 8:09 (thedream).
4 godine
neaktivan

Za DVD player nikad ne bih dao vise 400 KN. A pogotovo za neku marku. Ja imam quadro i cita sve zivo ;)

Ako crkne bacim i kupim drugi ;)

:)
23 mjeseca
logic kaže...

Za te pare to jednostavno ne moze valjati.

Vidim da se mnogi povode izrekom "Sto skuplje to bolje "ali u velikom ste krivu. Ove sto sam ja preporuvio Excelo LX100 su stvarno pre dobri. JA slusam pjesme normalno na dva zvucnika stereo al ikada su tu filmovi onda je tu Suround.Avo sto neki pisu jesu drveni il ne pa normalno da su najbolji i bice zvucnici od drveta--ali ovo su visokotonci pa nije ni vazno jesu od drveta il ne Woofer odradiva svoje .

Ovo ti je moja preporuka ti normalno kupi sta ti pase ali ako budes imo priliku ovo negdje probat probaj i vidi koliko mogu dati dobar zvuk.

Prije su rijetke marke imale dobre zvucnike-koliko para tolkiko muzike --ali su se sada svi unaprijedili da skoro vise i nema dobro i lose nego samo koji su glasniji od drugih.

Ako budes u mogucnosti probaj zvucnike koje kupujes prije neko sto ih kupis

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 14:24 (MARKO_MARINAC).
2 godine
neaktivan

Ev uzmi ove nove zvučnike od logitecha 5.1 podržavaju 3D surround

http://protis.hr/products/details/zvucnik-logitech-z506-51/36771?service=1

20 mjeseci
neaktivan
Re: Preporuka zvučnika 500-600 kn

excell lx100

Bok, oprosti što te smetam! I ja sam si neki dan kupio u elipsu zvučnike kao ti, imam jedan problem, nisam dobio kablove za spojiti u kompjuter (rekli su mi da se spaja sa kompjuterom), ja sam si onda kupio kablove, onda ne znam dali mi daljinski ne radi ili je do baterijie.....

Čim ih spojim i upalim nešto ne štima jer mi uopće ne rade, ne znam šta mi je činiti???

Jesi li ih ti spojio sa kompjuterom, jesi li dobio kablove za spajanje u kompjuter????

Hvala ti puno.....

josip
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:39 (jrados18).
2 godine
Genius je super marka, izuzev shroticha do 100kn, ja imam HF5.1 5005 od 150W i bass trese prozore, 15 inch membrana :)
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
2 godine
8ax kaže...
Genius je super marka, izuzev shroticha do 100kn, ja imam HF5.1 5005 od 150W i bass trese prozore, 15 inch membrana :)

Nije " nego cm i nije 15 nego 16,5 cm ;)

Super zvučnici inače , žao mi je što ih nisam uzeo , ovi 5050 mi nisu nešto.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
2 godine

Logitech Z-2300 ili CL Gigaworks T20 II, koji su bolji, prvenstveno za muziku i filmove?

10 mjeseci
Sry sta upadam ali zanima me gdje mogu kupiti x210 zvucnike (da su dostupni) ??
2 godine
explorer 4 kaže...
8ax kaže...

Nije " nego cm i nije 15 nego 16,5 cm ;)

Super zvučnici inače , žao mi je što ih nisam uzeo , ovi 5050 mi nisu nešto.

Ne bi skužio razliku, ni da si šišmiš. Bez zamaranja. Sub malo drukčijih dimenzija i profila, ništa extra.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 8:17 (thedream).
2 godine
oddball kaže...

Logitech Z-2300 ili CL Gigaworks T20 II, koji su bolji, prvenstveno za muziku i filmove?

Z2300 bi ja uzeo.

Cemetary gates
2 mjeseca
dali na kraju radi daljinski upravljac i jesili uspio spojit na komp.ja sam sebi uzeo isto takvo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice