Fino napravljen review. Ovih dana cu i ja svoj malo urediti, sa nekim dodatnim testovima. 
Prestigio PMSG1y [Review by vapor]
- poruka: 211
- |
- čitano: 20.440
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
Fino napravljen review. Ovih dana cu i ja svoj malo urediti, sa nekim dodatnim testovima. 
Ajde, i lijepo napravi slikovni ili video zapis kako si programirao tipke i ja zadovoljan 
Ajde, i lijepo napravi slikovni ili video zapis kako si programirao tipke i ja zadovoljan 
A na moj odgovor na tvoj prethodni post na prethodnoj stranici nemaš komentara? :?
Heh, nemam. Možda ispadam blesav, ali ovakvo namještavanje mi jednostavno nije jasno. Kod fireglidera je lijepo stajalo: ovoj tipki se može dodjeliti ovo, onoj tipki ono, itd. A kod ovoga, treba valjda 'snimiti' akciju, i onda dodjeliti tu akciju određenoj tipki?
Kaos! 
Heh, nemam. Možda ispadam blesav, ali ovakvo namještavanje mi jednostavno nije jasno. Kod fireglidera je lijepo stajalo: ovoj tipki se može dodjeliti ovo, onoj tipki ono, itd. A kod ovoga, treba valjda 'snimiti' akciju, i onda dodjeliti tu akciju određenoj tipki?
Kaos! 
Ne.
Softver ti je ovakav (pogledaj sliku), ne vidim u čemu je problem.
Imaš označeno tipke i biranje funkcije za svaku od tipki. Tu biraš šta koja tipka radi.
Jednostavnije nisu mogli napraviti. Star Trek tehnologija ze tebe :).
Ovako mi izgleda...
Onda skini taj softver od Ozone Smog miša. To je isti miš i softver radi na oba. Tamo će ti biti kao na slici što sam stavio, valjda.
Ovako mi izgleda...
Onda skini taj softver od Ozone Smog miša. To je isti miš i softver radi na oba. Tamo će ti biti kao na slici što sam stavio, valjda.
To i jesam učino (prije par minuta), ali opet nije kao na tvojoj slici..
Čista misterija 
Ovako mi izgleda...
To i jesam učino (prije par minuta), ali opet nije kao na tvojoj slici..
Čista misterija 
Jel se bojiš da ti pristupim računalu putem teamviewera i vidim o čemu se radi i što se može učiniti?
Vjerujem ti, ali svejedno ne bih, hvala
Nadam se da će se s vremenom 'popraviti', a ako i ne, što se može..Ionako sam i na fireglideru upotrebljavao samo stop/play za glazbu i to je to. Za drugo niti nisam imao neke potrebe. Hardverski je miš odličan, softverski nije, ali što se može...Svejedno hvala na trudu! 
Može link gdje se može dobiti po cijeni od 200 kn?
Može link gdje se može dobiti po cijeni od 200 kn?
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=prestigio+pmsg1&x=0&y=0
Zanima me ovaj mis,mozda bih ga cak i kupio,ali kad sam vidio da ima 170g bez utega,neznam bas.
Inace koristim G500 koji ima 120g i malo mi je tezak
Zanima me ovaj mis,mozda bih ga cak i kupio,ali kad sam vidio da ima 170g bez utega,neznam bas.
Inace koristim G500 koji ima 120g i malo mi je tezak
Ne znam kome grami mogu predstavljati problem...120 ili 170g doista je svejedno (mislim na težinu korištenja, a ne na preciznosti i sl.)
Da,ali ako si naviko ga dizat,onda znaci.
Da,ali ako si naviko ga dizat,onda znaci.
Ok, ali zašto ga toliko dižeš?
zna li tko gdje nabaviti ovaj miš ali potpuno crn, bez onog carbona na thumb restu?
zna li tko gdje nabaviti ovaj miš ali potpuno crn, bez onog carbona na thumb restu?
meni se čini da je bio neko vrijeme crni u protisu, al mislim da je čak on bio carbon/crn, tj. mislim da su čak svi carbn + neka boja..
Kolika je bila cijena?
{u Elipsu}
žuti i crni 239, a crveni 269 kuna
Odličan miš!
Baš sam ga jučer kupio u Linksa (Split). Bili su po jedan komad Crveni (299kn) i žuti (245kn). Uzeo sam žuti. Crnog nije bilo.
Po meni definitivno best buy miš za te pare. Odlično leži u ruci i kvalitetno je napravljen.
Jedino me malo smeta što pri svakom paljenju windowsa stavlja DPI na 4 razinu. Ima li načina da zapamti na kojoj je prethodnoj razini bio?
Jedino me malo smeta što pri svakom paljenju windowsa stavlja DPI na 4 razinu. Ima li načina da zapamti na kojoj je prethodnoj razini bio?
Prvi put čujem da se nešto takvo događa. Probaj promijeniti profil.
još me nešto zanima
imam naviku dizati miš pri korištenju, pa me zanima koliko ga moram dignuti da laser prestane očitavati podlogu?
još me nešto zanima
imam naviku dizati miš pri korištenju, pa me zanima koliko ga moram dignuti da laser prestane očitavati podlogu?
Ne kužim kakvo podizanje pri 5000dpi...
A gle, najbolje isprobaj pa ćeš vidjeti.
Odličan miš!
Baš sam ga jučer kupio u Linksa (Split). Bili su po jedan komad Crveni (299kn) i žuti (245kn). Uzeo sam žuti. Crnog nije bilo.
Po meni definitivno best buy miš za te pare. Odlično leži u ruci i kvalitetno je napravljen.
Ako ti se softver sam pali, onda zapamti prethodne postavke. Jedino zna doći do problema da ne prikazuje crtice, nego ih prikaže kad pritisneš da se poveća ili smanji DPI. To mi se desi katkad te nisam utvrdio uzrok problema.
Ako ti se softver sam pali, onda zapamti prethodne postavke. Jedino zna doći do problema da ne prikazuje crtice, nego ih prikaže kad pritisneš da se poveća ili smanji DPI. To mi se desi katkad te nisam utvrdio uzrok problema.
Upravo sam to htio napisati. Kada mijenjam DPI preko softvera onda ga pamti, a kada ga mijenjam preko botuna onda ga ne pamti, nego zapamti onaj zadnji koji se je mijenjao preko softvera. I da crtice se malo zblese tj. ponekad se ne prikažu nego tek kad stisneš da se poveća ili smanji DPI.
Tražio sam na njihovim stranicama za download novije verzije softvera (imam ver. 1.0), ali ga uopće nemaju za downloadat.
Upravo naručio jedan iz Linksa, došlo me 300 kn (245 kn + dostava), vidjet ćemo što će me to dočekat.