Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 1.585
|
čitano: 85.825
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
11Dado11 kaže...
ima kakvih dojmova? Dvoumim se izmedju njega i Firegladera...

Imas i domace reviewe : Fireglider

Prestigio

No , najbolje ces odabrat ako ih osobno probas !

Music As A Weapon !!
20 mjeseci

evo, procitao sve postove od oba review-a i 99% se odlucio za prestigio...

koliko vidim, dosta korisnika firegladera je imali hardware-skih problema s njim, a ja kakav sam pehista do sad bio, zapast ce me neki takav primjerak{#}

prestigio ima malih problema sa software-om, ali se nadam da su to do sada ispravili...

5 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Da ne radim temu, kad već ova postoji, postavit ću ovdje pitanje, odnosno, dilemu. Razmišljam o kupnji novog miša, i nakon nekoliko sati istraživanja, suzio sam izbor na 2 kandidata:

• logitech g400 (219 kn)
  • logitech g300 (249 kn)

cijene važe za trgovinu gdje planiram kupiti, pošto mi je najbliža.

Vidio sam da drugi hvale i sharkoon fireglider i prestigio miševe u tom cjenovnom rangu (do 200, 250 kn), ali ima nešto što me muči. Do sad sam koristio genius ergo 555. Softwer mu nije nešto, sama kvaliteta miša tak-tak, a i ima mušica koje mi smetaju (nekad se zblesira, pa ga treba odštekat i uštekat; nekad trzne pokazivač sam od sebe...), pa bih želio miša koji nema nikakvih problema. Samo da ga uštekam i da vozi godinama.

Za fireglidera nisam nešto puno mišljenja pročitao, pošto mi se baš ne sviđa, a kod prestigio miševa nekak mi se čini da isto imaju neke svoje mušice (softwer je kriv, izvor) što ne želim.

Za sad sam nekak nakloniji g400, zbog toga što ima bočne tipke, a i rezolucija mu je veća, dok g400 ima nešto više tipki po sebi.

Što se mene kao korisnika tiće, dok igram, igram FPS igre.

Pa da čujem, da li sam u zabludi što sam izbor suzio samo na ta dva ili sam u pravu? {#}

Nek bude i anketa za svaki slučaj ovdje.

13 logitech g400
0 logitech g300
1 neki treći
5 godina
denix kaže...

Da ne radim temu, kad već ova postoji, postavit ću ovdje pitanje, odnosno, dilemu. Razmišljam o kupnji novog miša,...

Do sad sam koristio genius ergo 555. Softwer mu nije nešto, sama kvaliteta miša tak-tak, a i ima mušica koje mi smetaju (nekad se zblesira, pa ga treba odštekat i uštekat; nekad trzne pokazivač sam od sebe...), pa bih želio miša koji nema nikakvih problema. Samo da ga uštekam i da vozi godinama.

..., a kod prestigio miševa nekak mi se čini da isto imaju neke svoje mušice (softwer je kriv, izvor) što ne želim.

...

Pa da čujem, da li sam u zabludi što sam izbor suzio samo na ta dva ili sam u pravu? {#}

Nek bude i anketa za svaki slučaj ovdje.

Prestigio PMSG1 ti je sad nabavljiv za 199 Kn (@ Links). "Problem" s softverom nije toliko izražen. To je najbolji miš kojeg za te novce možeš kupiti.

Za početak flashaj novi softver na taj Ergo 555 ako već nisi.

Neka ti pomogne ovaj thread s PCPlay foruma http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=95&t=37138

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
5 godina

Slobodno uzmi G400 .Miš je dokazano kvalitetan te dobiješ pošteno dugačku garanciju .Vrijedi svake kune .

3 godine

U tom rangu G400 je najbolji izbor ! Domaci review !

Music As A Weapon !!
5 godina
191x7 kaže...

Prestigio PMSG1 ti je sad nabavljiv za 199 Kn (@ Links). "Problem" s softverom nije toliko izražen. To je najbolji miš kojeg za te novce možeš kupiti.

Za početak flashaj novi softver na taj Ergo 555 ako već nisi.

Neka ti pomogne ovaj thread s PCPlay foruma http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=95&t=37138

hm... ako se dobro sjećam, baš tu sam vidio linkove na noviji firmware i nadogradio sam ga, prije otprilike dvije godine, ali i dalje zna nekad dok stoji na mjestu, strelica otići u lijevo iz čista mira nekih 10-ak cm.

Svejedno, funkcije mu počinju otkazivati. Neki dan je kotačić počeo preskakat i recimo, dok scrolam prema dolje, stranica po ekranu trza gore-dolje, a neće mi se otvarat ga i eventualno pokušat popravljat. Tu i tamo primijetim da napravi kod lijevog klika dvoklik, a već sam mijenjao switch na lijevom kliku, jer je otkazao, pa sam ga stavio sa tipke za podešavanje rezolucije po Y-osi. Ukratko, dost mi ga je {#}

Razmislit ću još jednom od tom prestigiou, ali nekak više naginjem ka G400 (a i ima garanciju dulju za godinu dana)

5 godina

Meni je MX 518 trajao šest godina  tj. radi i danas ali sam ga iz dosade zamijenio sa G400 .Ti miševi su ti praktički nepoderivi .

3 godine

I jos k tome Logitechov odlicni Support , di ces bolje !

Music As A Weapon !!
3 godine
Može preporuka za neki miš do 600 kn. Gledao sam u linksu za G9x i G500, pa moze preporuga između tih dvoje ili se mozda isplati dat 200kn vise za G700 ili uzet neki R.A.T.? Ako netko nađe nesto jeftinije u kojem drugom ducanu samo neka posalje link. Hvala:)
13 mjeseci
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Može preporuka za neki miš do 600 kn. Gledao sam u linksu za G9x i G500, pa moze preporuga između tih dvoje ili se mozda isplati dat 200kn vise za G700 ili uzet neki R.A.T.? Ako netko nađe nesto jeftinije u kojem drugom ducanu samo neka posalje link. Hvala:)

g700 mi bio moj izbor, g9x je malo cudan al mi ga ima frend i prezadovoljan je sad je na tebi izbor da izaberes bitno je da ti dobro stoji u ruci i da ti se svida :)

5 godina
Bruno Matejcic kaže...

Mionix Naos 5000

http://www.gamershop.com.hr/shop/laserski/mi%C5%A1-mionix-naos-5000---5000dpi/118-992

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
3 godine

Gledam u linksu G500 i G9x koštaju jednako, ali koji je bolji od ta dva?

13 mjeseci
neaktivan

g9x ja mislim..

13 mjeseci
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Gledam u linksu G500 i G9x koštaju jednako, ali koji je bolji od ta dva?

pogledaj malo

21 mjesec

Ima jedan problem sa Razer misevima, Ode im side buttoni nakon intezivnog igranja :P...

3 godine
Bruno Matejcic kaže...

Moja preporuka za Logitech G700 kojeg ces najjeftinije naci u Portiu , također imas i domaci review !

Music As A Weapon !!
2 godine

Softver radi odlično kad se PC gasi i pali. Ali nakon što ode u sleep i upali se nazad ne funkcionira na način kakav bi trebao. Onda su potrebna 3/4 klika. Desni klik > exit > klik na ikonu softvera. I sve radi odlično. Postane iritantno, ali navikao sam se.

Nisam isprobao kod frenda ovaj problem, možda je lokalan. Na XP i Win7 je bio isti problem. Sutra isprobam pa ti javim!

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 2:22 (Vapor).
13 mjeseci
neaktivan
5 godina
dnd 923 kaže...

Za 100 Kn je čisto ok. Ali bolje je uzeti neki A4Tech X7 za 130-200 Kn ili za 200 Kn u Linksu Prestigio PMSG1.

3 godine
dnd 923 kaže...

Za te pare rađe uzmi ovaj Prestigio ! Koliko para mislis izdvojit za mis ?

Music As A Weapon !!
13 mjeseci
neaktivan

Jeli taj Prestigio ima macro ? Jeli kvalitetan ? Ma neznam 130 kn možda..

3 godine

Taj nema makro tipke , al zato ima Verbatim Rapier V2 !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 18:31 (Haf932).
13 mjeseci
neaktivan

Hmm, neznam što da uzmem to ili onaj moj trust .!

3 godine

Uzmi onog za kojeg mislis da ce ti najbolje pasat pod rukom ! Meni taj Trust liči na Logija G9 po izgledu !

Music As A Weapon !!
13 mjeseci
neaktivan

Jel dobar taj g9? neznam mislim da ce mi trust bolje pasat...

5 godina
3 godine
Music As A Weapon !!
4 godine

Ima li netko ovog glodavca A4tech xg-760? Mišonja ne izgleda loše, a cijena mu je i više nego pristupačna s obzirom da se radi o bežičnom... Nije G700, ali razlika u cijeni je ogromna. Preferiram cordless zato i pitam :)

http://www.ajtikupi.hr/pd/0500602/mouse-a4tech-bezicni-laserski-mis--xg-760-3200-dpi-net-weight-83g130g-battery-includeddimensions-1127-l698-w396-h-mmreceiver-nano.wshtml

http://www.x7.cn/en/product.asp?id=52

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 15:42 (flapo).
5 godina
flapo kaže...
Ima li netko ovog glodavca A4tech xg-760? Mišonja ne izgleda loše, a cijena mu je i više nego pristupačna s obzirom da se radi o bežičnom... Nije G700, ali razlika u cijeni je ogromna. Preferiram cordless zato i pitam :)

http://www.ajtikupi.hr/pd/0500602/mouse-a4tech-bezicni-laserski-mis--xg-760-3200-dpi-net-weight-83g130g-battery-includeddimensions-1127-l698-w396-h-mmreceiver-nano.wshtmlhttp://www.x7.cn/en/product.asp?id=52

Ne djeluje loše. Uzmi u obzir da je to 3200dpi interpolated (realnih 1600 najviše).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice