Pozdrav svima!
Možete li mi dati preporuku za pisač koji sadrži jeftine boje. Pod time mislim da koštaju do 100kn (svaka cca 50kn). Pisač može stajati do 1000kn.
Hvala na preporukama. :)
Što jeftiniji pisač sa jeftinim bojama
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.023
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Canon Pixma 3600
Odličan pisač, ima sistem sa 4 odvojena spremnika, zamjenski koštaju 30ak kn. Znači 120-130kn komplet ali dobiješ pristojnu količinu tinte i što je bitno kada potrošiš neku boju mijenjaš samo nju.
http://www.technomax.hr/Webtrgovina/Proizvod/tabid/62/rbpid/0544119/Default.aspx
Mogu ti preporučiti i Canon Pixma 4700 (sličan model + ispis na CD/DVD), ali on sustav sa 5 tintnih spremnika što za komplet dođe oko 150-160kn. Ali on ima 2 crna spremnika s tim da je spremnik za ispis texta duplo veći od ostalih i relativno dugo traje. Tako da ja ne bi niti ovu opciju odbacio.
http://www.links.hr/index.php?naziv=Printer+CANON+Pixma+IP4700%2C+ink-Jet%2C+9600+dpi%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=10072070&id_artikl=100.720.005
Unazad nekoliko mjeseci ja sam špricom i bojom za pečate punio Canon i250. Sad je pokojni. Otišla glava. Kažu baš zato što je punjen divljim bojama. Zato tu mogućnost treba imati u vidu pri izračunu isplativosti pri punjenju printera zamjenskim bojama.
To su mi rekli u servisu za Canon, a i na internetu to možeš pročitati.
To su mi rekli u servisu za Canon, a i na internetu to možeš pročitati.
Da garancije ne pokriva čak i korištenje zamjenskih boja.
Nego zašto si punio bojom za pečate, kad imaš za kupiti "prave" boje za pisaće u bočicama. Samo napuniš cartridge s iglom. Ja tako već skoro 2 godine punim 2 pisača HP i cannon, i čak je i oštrina ista.
Inače ako imaš loša iskustva nemoj poslušati moj savjet.
A za 1000 kn imaš i laserske pisače, s kojima ako ih koristiš u nekoj kućnoj upotrebi, toner ti može trajati po pola godine.
Boja za pečate
, legendo. Kao što je netko rekao ima posebnih boja za punjenje ink jet tonera, al po meni ako se uzme pravi printer nema nikakve potrebe za tim "prljavim" poslom.
Evo ti firma gdje sam ja kupovao. Tu imaš sve informacije o kvaliteti, trajanju i cijeni.
Firma se nalazi u Rijeci za ostale krajeve Hrvatske nemam informacije.