Prodajem perfiferiju navedenu u naslovu. Tipkovnica ima jos 24 mjeseca garanacije, dok je garancija za mouse istekla nedavno. Obje komponente prodajem u paketu. Sve šaljem u originalnom pakiranju.
Ponude na PM.
EDIT: 200kn cijena
Prodajem perfiferiju navedenu u naslovu. Tipkovnica ima jos 24 mjeseca garanacije, dok je garancija za mouse istekla nedavno. Obje komponente prodajem u paketu. Sve šaljem u originalnom pakiranju.
Ponude na PM.
EDIT: 200kn cijena
cijena je obavezna.
Ponude na PM.
ovaj komplet i ja ima k300 i mx518 ...pa po meni jako dobra kombinacije nižeg budžeta ...
free bump
Tnx Teo, istina.. kombinacija je odlična!! Mx518, netreba puno pricat o nj... po meni jedna od najboljih serija gaming mouseva. Tipkovnica je praktična i ugodna za tipkanje. Razlog prodaje je što sam uzeo novu mehaničku tipkovnicu i novi mouse!!
Cijena: 250kn u kompletu. Mislim da je to sasvim ok cijena s obzirom da uz tipkovnicu dolazi jos 2 godine jamstva.
@admin - isti thread sam slucajno sinoc otvorio na oglasniku za računala tako da ga mozete pobrisati.
Bump!
Bump! Cijena snizena!
BUMP
BUMP
Ee bi li mi mogo prodat samo mis jer sam samo za njeg interesiran i za koliko ?
BUMP!
@domaccc javi mi se na PM