Internet brzina

poruka: 2
|
čitano: 1.123
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Internet brzina

Poštovanje, imam problem s internet brzinom. Dakle imam žični internet koji spaja 2 kompjutora preko modema. Do sad je download bio oko 700kbps ali danas kada je tehničar bio tu nešto sređivao kaj je Maxtv šteko download mi je pao na 500kbps.
Ali fora je što on meni kaže da se poduplala brzina sad kad je zamjenio neki kabal, a meni je u biti manja brzina. Testira on svoj laptop umjesto mog kompa i njemu je download 4mbps isto ko i bratu što se povečalo s 700kbps kako je prije bilo.
Znači nije u modemu ili kablu nego je u mom kompu nešto zmrdano da mi neda brzinu koju treba dati. Tehničar nije to znao srediti pa sad stvarno neznam šta da radim. Ima li netko da me prosvijetli bar malo.
Imam MAX3 L paket i brzina je 2 do 4 Mbit/s za download i 256 do 512 kbit/s za upload. Speedtest preko Mozille mi je bio 500kbps a preko windows explorera kolko i treba biti 4mbps. Probao sam vuze download i išlo je 500kbps šta god probam skidat, i unlimited je bio download. Brat mi je probao svoj download i ide mu 500kbps torrent. Nekužim zašto mi ide 200kbps sporije download sad ako je tehničar rekao da je testirao i da mi se poduplala brzina.

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Internet brzina

Tema ti je na krivom mjestu.

Kresimir
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice