Mobile internet - stick - bonovi

poruka: 2
|
čitano: 10.099
|
moderatori: Danny_HR, Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
offline
Mobile internet - stick - bonovi

Pozdrav ekipa,

 

vidim da ima i drugih tema, ali vecina se bavi t-mobile stick opcijom sa pretplatom.

 

Mene zanima da li je netko gledao u zadnje vrijeme koja je najjeftinija/najisplativija opcija prilikom nabavke sticka i povezivanjem in internet putem sticka, ali da se promet kupuje na bonove, bez ugovorne opcije (ili bez ugovorne opcije).

Imam (tj. mogu nabavit) stick od VIP-a i od T-mobilea, ali gledam skroz t-mobile, vip, tele2 i nije mi najjasnije sto koliko kosta, kad se isplati itd.

 

Takodjer kod t-mobilea i VIP-a mi nije najjasnije imaju li cijene za bonove ili samo na pretplatu.

 

Sto meni treba? Pa za na more kad se ide na nekih mjesec dana da se moze bezbrizno* surfati, ako treba razgovarati skypeom i uvecer ako bi se nesto zaigralo, a da mi na kraju mjeseca ne padne roleta kad vidim racun.

 

*bezbrizno: cijena prihvatljiva (bilo je na t-mobile ili vip za 200kn 20GB - to je recimo prihvatljivo ako bi bilo na bonove ili bez ugovorne obaveze u smislu mjesec. dva koristim i onda gotovo), drugo da je signal postojan (dakle Zadar/Biograd/Vodice, taj potez negdje bi isli - ne otoci) da imam normalnu brzinu (barem preko 100kB/s) i da stalno ima signala, a ne da veza malo malo pa pukne.

 

Znam da ovo sa konstantnim signalom mi nitko ne moze garantirat, pogotovo u priobalnom podrucju (makar tu kazu da je T-mobile najbolji, iako i VIP spominju ko dosta kvalitetan po pitanju pokrivenosti signalom), ali barem da cijene ne divljaju. Tele 2 ima nesto kao od 1kn/MB do 0,05kn/MB na 30 dana u slucaju nadoplate bonom od 200kn i aktivacijom iste usluge. Moze li jeftinije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Mobile internet - stick - bonovi

Imaš i na vipu i na t-mobileu dnevnu opciju za bonove 10kn dan 1024MB nakon toga pad na nekorisnih 64kbps čitaj do 8KB/s

 

provjeri makar mobom tamo prvo kako si pokriven sa kojim nemoj napamet ako ne znaš pokrivenost eto to ti je za bonove

 

dobro pročitaj uvjete i kod jednih i kod drugih, t-mobile ima i pdf dodatak, sve piše nemoj poslije da bude nešto nismo znali :)

 

http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/mobilni-internet/vipme-internet-tarifa

 

http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-10-80.asp

bug caruje, um klade valja
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice