Probaj naći neki univerzalni daljinski upravljač sa funkcijom učenja (learning mode). Frend jedan je tako isto napravio sa svojim STB-om ali je bio stari STB od t-coma, uspio je nekako osposobit funkcije mijenjanja kanala i zvuka, ali onu tipku za listu kanala (onaj menu) nije mogao nikako namjestit, jednostavno nema kôd u daljinskom koji služi za programiranje te tipke. Većina tih daljinaca danas ima tu funkciju "učenja" pa pogledaj po trgovinama audio-video tehnike.
Optima (OptiTV)
- poruka: 227
- |
- čitano: 41.084
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
hvala lijepa na odgovoru
Jel bi bio netko tolko dobar da mi onako odokativno kaže koliko zapravo programa ima prijevod tj. titlove?
Znači što se tiče dokumentarnih, filmsko zabavnih i sportskih programa.
Hvala! 
Koliko te dođe i koje brzine interneta imaš?
Jel bi bio netko tolko dobar da mi onako odokativno kaže koliko zapravo programa ima prijevod tj. titlove?
Znači što se tiče dokumentarnih, filmsko zabavnih i sportskih programa.
Hvala! 
od dokumentarnih imaš discovery (bez siencea), national geographic, animal planet, via history, national geographic wild, zone reality
od sportskih sportklub
a od filmskih svi ja mislim
nemoj me držati za riječ nisam 100% siguran jer pratim možda cca 8-10 programa
Uzeo sam O3 TVsurf, znači flat, 5/512 brzina i TV = 263kn
Brzina je ta, ping bi mogao i manji biti..
edit:
zaboravio sam i telefon.. nešto 100min bla bla, žena bi mi više o tome znala 
Ja sam htio uzet O3 TV/Surf, ali nažalost JOŠ nije stiglo na moje područje :(
imam Optima paket O2+TVsurf - modem je TPLINK TD-W8961NB - internet radi bez problema, ali TV nikako (pojavi se testna slika s opcijama za nadogradnju, resetira i onda bijeli ekran) - pojavi se poruka da se ne može spojiti na udaljeni server. U Optimi i T-comu kažu da je sve omogućeno. Molim za savjet ili rješenje problema. Hvala
imam Optima paket O2+TVsurf - modem je TPLINK TD-W8961NB - internet radi bez problema, ali TV nikako (pojavi se testna slika s opcijama za nadogradnju, resetira i onda bijeli ekran) - pojavi se poruka da se ne može spojiti na udaljeni server. U Optimi i T-comu kažu da je sve omogućeno. Molim za savjet ili rješenje problema. Hvala
Meni osobno zvuči kao da si dobio neispravan receiver. Zovi Optimu in ne odustaj dok to ne riješe, drugog načina nema.
Meni osobno zvuči kao da si dobio neispravan receiver. Zovi Optimu in ne odustaj dok to ne riješe, drugog načina nema.
Ak ti nije rijeseno, pogledaj u postavkama modema, na onoj pocetnoj stranici imas PVC1 i koji su ti VPI/ VCI postavljeni. Trebaju biti 0/40. Ako ti je nesto drugo zovi Sluzbu za korisnke da ti to podese.
Ak ti nije rijeseno, pogledaj u postavkama modema, na onoj pocetnoj stranici imas PVC1 i koji su ti VPI/ VCI postavljeni. Trebaju biti 0/40. Ako ti je nesto drugo zovi Sluzbu za korisnke da ti to podese.
i meni isto nakon one test slike i loadinga plava slika, ove vpt/vci su o/33 ako stavim na 0/40 onda nema interneta, zovem ih ko lud ali se ne javljaju
riješeno - došli iz t-coma, provjerili (streaming je preko njih) otišli i promjenili ruter u t-comu (bio Huawei) - Ericsson i sve radi ok. Hvala svima na savjetima !
riješeno - došli iz t-coma, provjerili (streaming je preko njih) otišli i promjenili ruter u t-comu (bio Huawei) - Ericsson i sve radi ok. Hvala svima na savjetima !
Samo info radi? jel moguce da taj stari modem HT-a nije imao podesene postavke PVC1 pa zato nije radio tv? Inace za PVC0 su ti postavke vpi/vci 0/33 i to ti je za net.
Pozdrav svima, korisnik sam O3TVSurf paketa i u zadnjih par mjeseci sam primjetio da mi se brzina interneta smanji kad tv radi...
upaljen tv:
http://www.speedtest.net/result/1871546024.png
ugasen tv:
http://www.speedtest.net/result/1871559812.png
E sad mene zanima da li to tako treba ili je greska kod samih uredjaja?
Ne treba. Nazovi službu za korisnike i traži da ti povećaju propusnost ,ti upali TV i čim ti kažu da je gotovo provjeri brzinu te ako je brzina oko 5 mbit zahvali im se a ako nije budi uporan i traži dolazak tehničara.
Ja sam imao takvih problema sve dok nisam naletio na pametnijeg službenika koji je to sredio u sekundi.Obavezno zaustavi torente i očisti cookies u browseru.
Hvala.
Probat cu ujutro mozda dobijem nekoga tko zna to da sredi u SZK. Danas kad sam ih zvao operater mi je rekao da to tako mora da bude.
U svakom slucaju hvala ti jos jednom na brzom odgovoru.