Satelitski internet

poruka: 12
|
čitano: 3.288
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Satelitski internet

Zanimaju me vaša iskustva sa satelitskim internetom. Molio bih neke prijedloge, tko, šta, kako, gdje...
Tko su provideri kod nas i u susjedstvu, brzina down/up....

Naime imam neke planove gdje mi je jako bitna brzina downloada, bitan je i upload ali ne toliko koliko download.

Ako ima netko iskustva i prijedloge bio bih zahvalan.

2 godine
RE: Satelitski internet

UP {#}

Također zanima me spajanje na internet preko satelita, znaći pružatelji usluga kod nas, oprema, iskustva itd....

PS.

Jedan moj frend prije nekoliko godina je koristio satelitski internet preko jednog providera , tada su cjene bile paprene, mislim da za jednosmjernu vezu je plaćao oko 300-400 kuna, ali zato brzina mu je bila 1.6 MBS .

I'm from Hollywood
4 godine
neaktivan
Upload ide preko dial up konekcije... sto znaci da je jako loš...

Download... pa mislim da je u rangu ADSL-a ali nisam presiguran...

A zašto... čisto što bi ti trebalo xy MW odašiljač...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
20 mjeseci
neaktivan
Satelitski internet

A kolike su latencije satelitskog interneta? {#}

2 godine
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...

Ja mislim da je u BUG-u, nekad davno bio clanak o upload-u preko satelita. Nitko to ne koristi?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
2 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

Ma imam ADSL ali mi je prigušenje linije ogromno 36-38db , zato sam mislio uvest neki drugi naćin. Ima kao neka firma kod nas koja šruža dvosmjerni pojas . ali je kao oprema 3500 kuna , a pretplata od 20-120 eura ovisno o paketu, e sada pretplate tj. paleti su OK, ali je oprema paprena. Zato me zanima jel ima i drugih te kakova su iskustva .

I'm from Hollywood
2 godine
Satelitski internet

Prije je preko satelitskog interneta bio moguć samo download, no od prije koju godinu je moguće napraviti dvosmjernu veze, tj. upload i download.

Evo ovo je jedini provider za kojeg ja znam, cijene nisu nešto prevelike(od 30 eura pa nadalje) ali nisu ni brzine.

Link: http://www.viasatnet.com.hr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=54

2 godine
Joco55 kaže...

Prije je preko satelitskog interneta bio moguć samo download, no od prije koju godinu je moguće napraviti dvosmjernu veze, tj. upload i download.

Evo ovo je jedini provider za kojeg ja znam, cijene nisu nešto prevelike(od 30 eura pa nadalje) ali nisu ni brzine.

Link: http://www.viasatnet.com.hr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=54

Da kod tih sam se raspitao i kod njih je oprema 3500 kuna, barem su mi tako rekli preko telefona.

I'm from Hollywood
2 godine
woodgamesfx kaže...

Da kod tih sam se raspitao i kod njih je oprema 3500 kuna, barem su mi tako rekli preko telefona.

Uf, papreno, a evo sad baš gledam na internetu i piše da u cijenu nije uračunat PDV. {#}

2 godine
Satelitski internet

Mislim da ću se ja još držat prigušenog DSL-a :( , jedino ako ne nađem 10-tak ljudi pa ubodemo 16MBs paket pa napravimo share, server imam koji će to pogonit samo treba nać 10 srodnih duša :)

I'm from Hollywood
3 godine
Satelitski internet

Izgleda da će ipak malo oživjeti ova moja tema....

Brzine koje nudi VIASATNET imam i sada preko adsl i to za nižu cijenu. Dakle, malo su skupi.

Imate li možda nekog drugog providera za kojeg znate?

Ako imate stavite linkove molim vas.

3 mjeseca
neaktivan
Re: Satelitski internet
brzina 10.240 Kbps

15,90 eura mjesecno

http://www.satspeed.com/de/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice