Igra s najtužnijom pričom

poruka: 199
|
čitano: 13.784
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Meni je Fallout 3.Teško sam je prišo jer je toliko tužna,a još one slike i atomska bomba,užas.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
3 godine
neaktivan

Playboy MansionSmijeh..ma šalim se ...zapravo Fallout 3 ima dosta tužnu priču, slažem se!

3 godine
neaktivan
RE: Igra s najtužnijom pričom
Fahrenheit nije los. Fable takodje.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
4 godine

Mafia ima tragičan završetak, a i Max Payne je onako kad nađe ubijenu ženu i dijete.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
4 godine

meni cod 4 ona misija u Chernobilu kad kaže "50th thousand people used to live here"

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
4 godine
neaktivan

Silent Hill i Paradise

3 godine

čim sam vidio naslov temu odmah sam pomislio na fable

Hello World!
4 godine

Fallout 3 i Stalker imaju dosta deprimrajucu atmosferu, Far Cry 2, bilo mi je tesko oko srca kad sam vidio kako su unakazili Far Cry, ali definitvno me najvise rastuzio Unreal 2

4 godine

Najtžnije mi je bilo kad je na kraju 2. epizode HL2 advisor ubio Elija.

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
3 godine

GTA:SA kad CJ mora ubiti rodaka Big Smokea i prijatelja Rydera sa kojima je ispocetka jako puno vremena provodio.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
4 godine

Max payne kad mu ubiju zenu i dijete,te unreal 2 kad uniste cijeli brod i  posadu s njim.

Only God will judge me
3 godine
protjeran

Kada igram counter strike source zombie mod i kada zombiji ubijo zadnjeg preostalog covjeka a ja ono u plac ili kada na 1.6 eksplodira bombaPlačPlač.... ma zezam se, stvarno se ne mogu sjetiti ni jedne igre koja bi me taknula u srce.

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
3 godine
neaktivan

Serious Sam hahahahCool

add me xfire >>> razvaljot
4 godine

Max Payne 2 kad ona pogine.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
4 godine

King Kong

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
4 godine
neaktivan

Fallout...Overseerovo "izbacivanje" Vault Dwellera iz doma (Vaulta 13)(kraj igre)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 17:21 (Rider on the Storm).
3 godine
neaktivan

COD 4 na kraju kad Zakhaev i njegova družina pobiju tvoje suborce PlačPlač

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate 500GB
4 godine
neaktivan

Kane and Linch:dead men

Dok ti pred očima ubiju ŽENU

3 godine
neaktivan

MGS 3:snake eater.Ona pjesma me rastuzi...Plač

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,ASUS 22"
4 godine
neaktivan

Ghost Recon AW 2
kada glavni lik (captain michell)  uhvati gelere od granate i onda uz tužnu muziku kaže general. " You are going home captain"

PlačPlačPlač

PlačPlačPlač

PlačPlačPlač

3 godine

Meni je breath of fire 4 bila skroz depresivna kad sam je igrao.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
4 godine

Meni je natjužnija igra koju sam igrao NoIQ poker, kada popusim stvarne novce! Plač  Plač  Viče

4 godine

Definitivno max pane,cod4 mi je isto malo,ona atmosfera i blur,vidis cvijece i onda snipom skines onog glavnog voduNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
3 godine

Meni je Call of Duty 4 na kraju kad gledam kako mi ubijaju tim.

4 godine

Tetris...

To je zapravo razarajuća igra. Odmah me podsjeti na Hiroshimu i Nagasaki... Plač

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
3 godine
neaktivan

definitivno Max Payne kad mu umre dijete....

4 godine

COD4....  poginu mu svi prijatelji Sramim se

Only God (& mod) can judge me
4 godine

Max Payne, i nemogu vjerovat da nitko nije spomenuo FF7 kada Aeris umre Plač

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
3 godine

definitivno DMC4 kad moram udarat Dante-a, mogo sam i zaplakat a razmišljo sam da prestanem igrat samo da ga ne moram udarat.....Smijeh

Be NooB To Be Cool...
4 godine
skandalouz kaže...

definitivno DMC4 kad moram udarat Dante-a, mogo sam i zaplakat a razmišljo sam da prestanem igrat samo da ga ne moram udarat.....Smijeh

Bome je, je Nero kul ali da moram tući svog Dantea-neponovljivo
Glupani su to krivo izmislili
Meni je Dante Bog i batina, fućkaš tam nekog Nereta

Ja ga nisam tukel, prestal sam igrati
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice