Na CX400W i AMD DX4-120.
Na koji ste hardver najponosniji?
- poruka: 271
- |
- čitano: 17.622
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
Ponosan na svoj Prenosni Hard disc Verbatim 500GB
Na svoj Scythe Katana III, Na grafu HD3870 X2 jer mi je najbolja koju sam imao do sad, na broj SATA HDD-a u mom kućištu, 5 komada xD, i napokon na Weller Lemilicu koja me vjerno služi.
Ponosan sam i na svoju kolekciju hardwera (jedna puna prostorija), s tim da je 50% za bacanje (čitaj: neupotrebljivo).
Na svoju grafičku:), i na modding koji sam napravio od svog kućišta:)
Na svoje zvučnike Logitech Z 2300 i M-audio AV 40
ja sam najponosniji na svoje kučište, i procesor 
Ja sam ponosan na svoj procesor core2duo e6300 1.86Ghz koji već 6 godina radi na temparaturama 60+C°.
Ma na sve... :DDD
E2180
Logitech X210
SE X8
Samsung LCD 2033
na moj i5 proc u laptopu :)
Na neuništivu Voodoo2 Monstericu od 8mb na kojoj dan danas trkeljam Deus EX u Glideu. 
na quad-ić :D i rame i kučište :))
my 10 inch prenosni laptop/tablet :D :D
Yamahu ex5 rack.
Na novi miš, MS X3ME, predobar miš, uistinu vjerodostojan korištenja, tj, moje ruke :)
na moj i3, zakon procesor, a i grafa je zaslužna za dobre performanse, nisam znao da će gts 450 tjerat sve na high na full hd-u, stvarno sam ponosan ;)
na logitech mx1000 laser miš radi već nekoliko godina bez greške... kad se isprazni napuniš ga i to je to... dok mu je sestra tipkovnica mx 5000 riknula prošle godine :(
Na iPhone 4 i PS3
Ama baš nikoji....
... na svoj tenk, Steelseries 6Gv2. :)
Na svoj q6600, zato jer je prvi model quad-a i još uvijek me dosta dobro služi, te na svoju nokiu 5800, zato jer je prva nokia sa touch screen-om i jer obožavam njene stereo zvućnike i općenito kvalitetu zvuka 
na moj msi-ev miš.malen,lagan ali dinamitan.dušu dao za napucavanje sačmom i kalašom
Na svoj WD 160 GB black !!!!!!!!
Na svoj Phenom II X6 1090T :P
Na svoj q6600, zato jer je prvi model quad-a i još uvijek me dosta dobro služi, te na svoju nokiu 5800, zato jer je prva nokia sa touch screen-om i jer obožavam njene stereo zvućnike i općenito kvalitetu zvuka 
Nije prva.
Sapphire 5850
imam je evo vec 2god skoro i dalje rastura :)