Paranormalno

poruka: 1.439
|
čitano: 119.360
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Re: Paranormalno
Johnny4286 kaže...
Dinče kaže...

Jel znaš možda koji je mjesec bio. Ja kad sam to vidio bio je negdje osmi mjesec...

moj buraz je isto to vidio (bar je tako rekao ali sudeci prema njegovom opisu, a i ovome sto sam tu procitao mislim da je istina). Bilo je negdje na kraju 7 mjeseca na vecer na terasi {#}. Rekao je da je isla od mora i da je imala onako na rubovima kao nekakve iskrice. Pa sad....

Tako je,negdje krajem sedmog mjeseca,imam ja čak i datum na prozoru {#}, upisan je 24.7.2011. 

Malo neobično al slučajno sam ga napiso. Sad baš nisam siguran dal je taj datum bio al negdje oko tog datuma sam to vidio

Dino
3 godine

WTF ,na taj dan ( datum) smo ja i moja cura prohodali ( bez zezancije ) to si možda vidimo mene kako skačem po nebu od sreče :D 

Škotska - Viski Rusija - Votka Mexico - Tequila Njemačka - Jagermeister Zagorje - Vino, rakija, višnjevac, viski, jagermeister, tequila, votka, bambus......
2 godine
crni pauk kaže...

WTF ,na taj dan ( datum) smo ja i moja cura prohodali ( bez zezancije ) to si možda vidimo mene kako skačem po nebu od sreče :D 

Neznam al ja datume upisujem tak bezveze. Meni je najviše značio 28.11 (2008.) zato jer sam otvorio "studio" u kojem smo ja i ekipa snimali neke filmove. Najviše me pogodilo kad je 28.11.2010. umro Leslie Nielsen. A za taj datum sam upiso da se bezveze sječam tog dosadnog ljeta...:D

Dino
3 godine
Paranormalno

Tako sam ja prije kojih tjedan dana isto vidio, onako ko avion ali nije, bijelo svijetlo i ide ravno, pa malo u desno, pa opet ravno i tak, i onda nestane

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
18 mjeseci
Paranormalno

Znacii desavaju se paranormalne stvari to je sigrno...Koliko puta sam imao deja vu vise ni ne brojim,takoder dogadao mi se i Lucidan sad(pogledajte na wikipediji sta to znaci ako neznate) ali samo nekoliko puta

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 18:46 (Peroman).

0 0
10 mjeseci
Paranormalno

haha, naravno da vjerujem, možda su to gluposti, al meni su paranormalne pojave realnije od poraznovjerja, npr crna mačka trči preko puta, razbijeno ogledalo, bla bla bla, ja nekad kad sam sam doma( u kući) čujem da neko hoda po katu al pošto sam ogromna kukavica neusudim se ić pogledat pa jednostavno izađem iz kuće haha, ili isto kad sam sam doma kad prođem pored ogledala u ogledalu vidim8il mi se pričini) crnu sjenu ljudskog oblika, i jednom kad smo imali dosta gostiju, ja sam moral spavat na tavanu, al potš gore nema neke preodlične izolacije samo krov, grede i plafon, čuo sam da neko goda po krovu olako ko da gleda di bi moglo uć u kući, šta vi mislite o tom
{#}

0 0
2 godine
nicknamex kaže...

haha, naravno da vjerujem, možda su to gluposti, al meni su paranormalne pojave realnije od poraznovjerja, npr crna mačka trči preko puta, razbijeno ogledalo, bla bla bla, ja nekad kad sam sam doma( u kući) čujem da neko hoda po katu al pošto sam ogromna kukavica neusudim se ić pogledat pa jednostavno izađem iz kuće haha, ili isto kad sam sam doma kad prođem pored ogledala u ogledalu vidim8il mi se pričini) crnu sjenu ljudskog oblika, i jednom kad smo imali dosta gostiju, ja sam moral spavat na tavanu, al potš gore nema neke preodlične izolacije samo krov, grede i plafon, čuo sam da neko goda po krovu olako ko da gleda di bi moglo uć u kući, šta vi mislite o tom
{#}

Mačka 100%, mačke se vole zavlačit na tavane. I vole skakat po tavanu.

Šalalallalalalalallalaa.
10 mjeseci
leobugi kaže...
nicknamex kaže...

{#}

Mačka 100%, mačke se vole zavlačit na tavane. I vole skakat po tavanu.

neeeee nije bilo na tavanu, bilo je na krovu od kuće, idu ploče od krova, izolacija neka jadna, grede i strop i ja čuo ko da neko hoda, al nebi mačka da je bila na krovu tak veliki pritisak imala na ploće

4 godine
Paranormalno

Imam problem, pa mi molim vas odgovorite što mislite.

Više puta mjesečno mi se dogodilo da sam računalo stavio na sleep prije nego što sam otišao spavati, i onda bih se probudio tijekom noći nekoliko puta i bio je upaljen.

Čini se da sam mjesečario i sam ga upalio. Je li to moguće?

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 12:11 (Axlus).
4 godine
Ili se pali sam ili te netko zeza pa ga uključi. A možda si ga i ti uključio. Tko zna.
22 mjeseca
Axlus kaže...

Imam problem, pa mi molim vas odgovorite što mislite.

Više puta mjesečno mi se dogodilo da sam računalo stavio na sleep prije nego što sam otišao spavati, i onda bih se probudio tijekom noći nekoliko puta i bio je upaljen.

Čini se da sam mjesečario i sam ga upalio. Je li to moguće?

Meni se to također dešava već tjedan dana zaredom...{#}

EDIT: Na sleep si stavia? Možda je miš zbuggan pa se pomakne malo i to pali monitor...

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 16:27 (donator_bubrega).
4 godine
Prvi put čujem da pomak miša može probuditi računalo iz " Sleep" moda.
22 mjeseca
Ne znam za vas, ali sleep se kod mene isključuje pomakom miša, a hibernacija nije.
http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
4 godine
Paranormalno

Ma zaista ne znam zbog čega. Siguran sam da sam računalo ostavio na sleep, no ove ću ga noći potpuno shut downat, pa ćemo vidjet hoće li se upalit. (tj. hoću li ga upalit)

Nije mi miš zbuggan ili išta slično, budući da sam više puta ostavljao kompjuter na sleep tijekom dana i to se nije pojavljivalo.

Mislim da vjerojatno mjesečarim, pa se tijekom noći sjednem za kompjuter i nešto tipkam po tipkovnici, što ga i vjerojatno upali.

Trebao bi to nekako testirat, npr. ostavit mobitel upaljen te da snima na najnižoj kvaliteti...

D=mc2, Deinstein
4 godine
donator_bubrega kaže...
Ne znam za vas, ali sleep se kod mene isključuje pomakom miša, a hibernacija nije.

Ovdje vlada nesporazum. "Sleep" i hibernacija su 2 slična, a opet različita pojma. Kod "sleep" moda, trenutni podaci se spremaju u RAM i zbog toga buđenje je gotovo trenutno. A kod hibernacije se spremaju na čvrsti disk i zbog toga se računalo duže podiže iz tog moda.

Kod tebe je vjerojatno slučaj da računalo nakon određene neaktivnosti pali "screensaver" i nakon par minuta (ili odmah ako je tako namješteno, kao meni) monitor prelazi u "Stand by" i zbog toga se pomakom miša monitor ponovno uključi, odnosno prikaže sliku.

Ali udaljili smo se od teme, pa bi bilo dobro da ne raspravljamo više o tome ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 21:54 (Izzy).
4 godine
Paranormalno
Evo,danas mi se opet dogodilo.
Da pocnem, svako tolko se događa da čujem neki zvuk koji dolazi iz vana, zvuk je sličan zvuku MIG-a dok preliječe,ali traje neusporedivo duže i puno je glasniji, nema baš neku redovitost ponavljanja, ponekad se događa češće a ponekad rijeđe, sad ga nije bilo možda kojih par mj, jedino je redovito da se to događa oko 11-12 navečer. Pogledam uvijek kroz prozor ali ne mogu vidjeti ništa.
Inače u moju sobu se jedva čuju susjedovi psi koji su mi takoreći pod prozorom,a dok se tja zvuk čuje uvijek je jako glasan, tako da ne mogu čuti tv.
Možda je glupo što to stavljam u ovu temu, jer ne mora biti da je to paranormalno,samo me zanima što bi to moglo biti?
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

5 0
20 mjeseci
Paranormalno

Snimi taj zvuk da vidis dal je problem samo u tvojoj glavi, ili opcenito.

daniel
6 mjeseci
protjeran
Paranormalno

ljudi jel znate sto bi moglo biti da imam snove u epizodama :D do sad sam imao 3 epizode tog sna brijem da sam ovo nakon 2 god opet sanjao isti dvorac isti put prema brdu i stalno se nes drugo dogada i novi likovi dolaze,npr nez sta se dogodilo ali valjda je bio nekakav rat i dvorac je napola bio unisten i sad sam ga tvog vidio i uvijek se nesto izmedu dobra i zla dogada. necu vise govorit o snovima nek ostanje za mene :) e da sjetih se u prvom dijelu je  bila ogromna suma sad je samo velika livada

0 0
2 godine
zerocool12 kaže...
Da pocnem, svako tolko se događa da čujem neki zvuk koji dolazi iz vana, zvuk je sličan zvuku MIG-a dok preliječe,ali traje neusporedivo duže i puno je glasniji.......

Pogledaj si na youtube-u imaš hrpu videa sa takvim čudnim glasnim dubokim zvukovima, iskreno ne znam o ćemu se radi. Meni su zanimljivi ali sumnjam da su nadnaravni. Čak je u jednom videu bilo objašnjeno da zvuk dolazi od jednog krana koji je jako daleko ali škripi i vjetar donosi zvuk iz velike daljine. Ili recimo vjetar u ogradi mosta ili nadvožnjaka u što sam se i sam uvjerio, jako dubok i glasan zvuk. A nikad ne znaš možda je i nešto nadnaravno.

http://d-u-d.deviantart.com
2 godine
Prelose kaže...

ljudi jel znate sto bi moglo biti da imam snove u epizodama :D do sad sam imao 3 epizode tog sna brijem da sam ovo nakon 2 god opet sanjao isti dvorac isti put prema brdu i stalno se nes drugo dogada i novi likovi dolaze,npr nez sta se dogodilo ali valjda je bio nekakav rat i dvorac je napola bio unisten i sad sam ga tvog vidio i uvijek se nesto izmedu dobra i zla dogada. necu vise govorit o snovima nek ostanje za mene :) e da sjetih se u prvom dijelu je  bila ogromna suma sad je samo velika livada

Mozak je zakon. Kad ti neki san bude onak super poseban onda ga upamtiš pa ga opet sanjaš tj. iste motive, i onda imaš filing da je u epizodama, nije to ništa čudno, tj baš je fora. Probaj zapisat sve kaj si sanjao sjetit ćeš se nevjerojatnih detalja sna i vjerojatno opet sanjat još i bolje.

http://d-u-d.deviantart.com
12 mjeseci
zerocool12 kaže...
Da pocnem, svako tolko se događa da čujem neki zvuk koji dolazi iz vana, zvuk je sličan zvuku MIG-a dok preliječe,ali traje neusporedivo duže i puno je glasniji, nema baš neku redovitost ponavljanja, ponekad se događa češće a ponekad rijeđe, sad ga nije bilo možda kojih par mj, jedino je redovito da se to događa oko 11-12 navečer. Pogledam uvijek kroz prozor ali ne mogu vidjeti ništa.
Inače u moju sobu se jedva čuju susjedovi psi koji su mi takoreći pod prozorom,a dok se tja zvuk čuje uvijek je jako glasan, tako da ne mogu čuti tv.
Možda je glupo što to stavljam u ovu temu, jer ne mora biti da je to paranormalno,samo me zanima što bi to moglo biti?

slična situacija ovdje samo sto nije toliko glasan taj zvuk cujem ga isto u slični vrijeme navecer

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
12 mjeseci
Neophyte kaže...

Meni u noci škripe/krckaju stvari

WTF?

namještaj zna to radit to je normalno

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
2 godine
Paranormalno

Kada ugasim televizor/PS3/PC nakon što su čitav dan upaljeni krckaju čitavu noć :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
2 godine
Paranormalno

Evo ga, hoće li tko već jednom kupiti kućicu strave u Škrinjarima u blizini Bjelovara, ''urbanu legendu''?

http://www.forum.hr/showthread.php?t=563913

http://www.vecernji.hr/vijesti/cula-sam-jezive-krikove-vidjela-sjenu-bez-ociju-clanak-490107

http://www.forum.hr/showthread.php?t=204745&page=95

http://tragom.me/20110409363/Pisem-Vam-iz/ukleta-kua-u-selu-krinjari-video.html

Žarulje koje svijetle u noći, a nema struje, plač ženskog djeteta koje je upalo u misteriozni bunar pored kuće mnogo godina prije, čudni bljeskovi, jezivi zvukovi, škripanje dasaka, neobična hladnoća ljeti, čudne pojave u noćnim satima...

Trojica policajaca, dvojica izbrisanog sjećanja, jedan usred noći nestao i doživio saobraćajku nedaleko kuće, mnogi ljudi na psihijatriji.

To s crnim križem je stvarno glupost, tako se nekad u određenim dijelovi Hercegovine radilo, a namjena je jednostavna - ventilacija.

http://blog.dnevnik.hr/diabolicfilth/2008/06/1625044427/ukleta-kuca-u-skrinjarima.html

Pogledajte vidljivo, ovo kamera nije mogla napraviti nikako - usred noći bljesak, usporeni snimak pokazuje postojanje određene ''energije''.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
4 godine
daniel.hajdinjak666 kaže...

Snimi taj zvuk da vidis dal je problem samo u tvojoj glavi, ili opcenito.

Nisam jedini koji to cuje, ma moze bit da avion neki nisko leti ili sto...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
7 mjeseci
Paranormalno

Jednom sam prošao autom pored te kuće u Škrinjarima.

2 godine
macgyver 53 kaže...

Jednom sam prošao autom pored te kuće u Škrinjarima.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
2 godine
Paranormalno

Prema lakom matematičkom računu, prošao sam pored kuće otprilike 70 puta. Zanima me što vi mislite o kući i videu koji je priložen.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
3 mjeseca
Paranormalno

Dvije stvari su beskrajne-Ljudska glupost i svemir,za svemir nisam siguran...

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 21:00 (7kunac).
4 godine
Paranormalno

nego kad cujete te zvukove, jel se dimi oko vas?
meni se to znalo dogadjati kad sam nabavljao od jednog lika i nesta je stavlja u nju 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 22:58 (simeparanoja).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice