Evo i mog čuda složenog na stolu(zasada). Inače tu je i novitet. CM Hyper 612s, Hiper-ovo napajanje. Safirka, ploča, proc...
BTW. Mijenjam ovo kućište(samo je moje zeru manjih dimenzija) za neko kućište kojem je napajanje ''dolje''...
Evo i mog čuda složenog na stolu(zasada). Inače tu je i novitet. CM Hyper 612s, Hiper-ovo napajanje. Safirka, ploča, proc...
BTW. Mijenjam ovo kućište(samo je moje zeru manjih dimenzija) za neko kućište kojem je napajanje ''dolje''...
Kupio nove sluše, Gamecom 380. A u kadar se ušuljao i Prestigio.
Što reći o njima, udobne, nema puno bassa(što je dobro za igre gdje trebaš čut korake), čvrste, podesive, sklopive, mikrofon(noise canceling).
EDIT: Nisam ni vidio da mi je pic shrink ubacio logo. Preporučite mi na PM dobar image compressor.
Par noviteta kod mene
1) mobitel vodafone 858 smart
- imam ga tek 3 dana - za koji tj napravim recenziju - uglavnom dobar ulaz u smartfon segment - nikaj posebno, u vipu na pretplatu od 150 kn na više
2) asrock "igračkica" vidim da je već neki imaju, al svejedno
evo napokon dosao i radni stol za kompjuter. sam sam ga skicirao i dao covjeku da napravi, nista posebno ali zlata vrijedi. najbitnije mi je da imam mjesta na radnoj plohi i to sam dobio. a sto je najbolje, nisam ga puno ni platio
konacan gaming setup, i od starog, radni setup. te slike prije/poslije
Odlučio izdvoijiti malo slobodnog vremena i pozabaviti se kompom. Kućište staro dobrih par godina, bez ikakvog prostora za cable management i posebnog ventilacijskog sustava. Ali i s tim se da puno napraviti
napatio se sa svim kablovima, uspio ih nabit iza. Sva sreća pa mi je napajanje kolko tolko modularno. Ubacio dva Sharkoonova Silent Eagle fana na za to nepredviđena mjesta. Znam da je i bočni exhaust ali odlučio sam mu dati malo hladnog zraka tijekom ovih vručih ljetnih dana jer je kupovina z11+-a otkazana za par mjeseci, a ventilatori za njega već tu 
Uzeo stara dva 80 milimetarska fana i nabacio malo improvizacije da postignem nekakvo strujanje zraka. Sve to uz vjerni selotejp.
Znam da nije nešto, ali za 2 sata relaksacije poslije škole malo mu dao života, a i kolko tolko zvjerkastog izgleda 
Ispričavam se zbog kvalitete slika, ali šta je tu je
Pronašao sam jedno kučište za koje sam mislio da više nikad u životu neću vidjeti.
ASUS Vento 3600 red. Stara garda kučišta,ali jako,jako zanimljiv dizajn. Usporedio sam ga i sa mojim Cosmos S Reaper-om,a sestra me već pitala da moddam taj kejs u Iron Man temi. XD
Zahvala rooswelt1991 što mi je javio za taj kejs.
Jučer sam obećao,pa eto-danas donosim iznutrice ASUS Venta 3600. Kejs je temeljito očišćen te je sklopljen sa sitnim preinakama. Nešto je od sinoć,većina je od jutros.
Budući da su dvije stock LEDice krepale,odlučio sam ih zamijeniti te usput napraviti par izmjena na sustavu osvijetljenja-na bokovima su bili nosači za po jednu ledicu za ovjetljavanje krilaca od plexija u prednjem dijelu maske,i jedan dodatni za HDD LED dok je u prednjem dijelu šasije bio nosač za ledicu za osvijetljavanje power gumba. HDD LED je uklonjena sa svog mjesta, POWER LED nosač postavljen na prazno mjesto na lijevom dijelu šasije te sam time dobio mjesta za po dvije ledice za osvijetljavanje krilaca. Na ta mjesta sam stavio dvije bijele 10k ultrabright ledice, dok sam dvije stock bijele ledice stavio na improvizirani nosač napravljen od inear slušalice te postavio za osvijetljavanje power tipke. HDD LED je dobila improvizirani nosač napravljen od komada kreditne kartice te je smještena u nosač front panel-a da ga osvijetljava u radu.
Također sam obojao usb portove i konektor za mikrofon u crveno i uklonio stock toolless sistem te zamijenio stock brackete sa Silverstone Aeroslotsima (još jedan paket uskoro dolazi). I za kraj sam stavio crne šarafe na bčne stranice.
evo ja malo danas čistio komp i modao ga pa sam poslikao par sličica :)
Eto ja sam bio tražio neko vrijeme sat za kupiti ali sve što mi se svidjelo je naravno i koštalo,pa sam si sklempao nešto o čemu mi je prijatelj pričao i stvarno ludnica!
To je kombinacija iPod nano 6th gen 8GB i LunaTik-a kojem je znači " okvir " izrađen od aluminija i to finog i remen je veoma dobar.
I naravno PC koji trenutačno koristim i nadam kojeg cu još koristiti.
Nakon uspješne prodaje starih komponenti došao je red na kupovinu i montažu novih komponenti.
Koristim PC već cca 20ak godina i nakon 6 INTEL platformi, ovaj put odlučio sam se za AMD platformu.
Uzeo sam AMD FX 8120 i ASRock Extreme 4 matičnu. Nakon što sam montirao stock cooler, vrlo brzo sam zaključio da to tako neće ići.
Originalni kuler je pre bučan i jednostavno neadekvatan za takav CPU. Uzeo sam Schyte cooler kao pojačanje. 
Evo nekoliko slika novog setupa... Na žalost nisam imao fotić pri ruci pa sam sve morao mobitelom slikati.
I napokon napustio dobar stari socket 775,Q 9550 zamjenio i5 2500K,Asusicu P5P43td pro zamijenila lipotica crne vešte Asus Sabertooth P67,b3 rev. i uzeo brže RAM-e G-skill Sniper 1600MHz,1.25v!
Nakon dužeg vremena, evo me opet tu, sa malom izmjenom. Opet došao ekran tu. :D
Brat prodao PC, pa ja uzeo ekran, i sad bi treba nabavit matičnu za svog amd-a, pa ću roknit na njega taj ekran.
Slike su ajme, slikano mobitelom.