Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 7.532
|
čitano: 918.620
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
2 godine
Slike vašeg Hardvera

Evo i mog čuda složenog na stolu(zasada). Inače tu je i novitet. CM Hyper 612s, Hiper-ovo napajanje. Safirka, ploča, proc...

BTW. Mijenjam ovo kućište(samo je moje zeru manjih dimenzija) za neko kućište kojem je napajanje ''dolje''...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 18:28 (MARKOZD15).
2 godine
Slike vašeg Hardvera

Evo slike kućišta navedenog iznad na zahtjev jednog forumaša:

Lobo - The Wolf That Changed The World
2 godine
Slike vašeg Hardvera

Stigao novi potenciometar Scythe Kaze Q8 

2 godine
Slike vašeg Hardvera

Kupio nove sluše, Gamecom 380. A u kadar se ušuljao i Prestigio.

Što reći o njima, udobne, nema puno bassa(što je dobro za igre gdje trebaš čut korake), čvrste, podesive, sklopive, mikrofon(noise canceling).

EDIT: Nisam ni vidio da mi je pic shrink ubacio logo. Preporučite mi na PM dobar image compressor.

Neznam čemu služe brojevi Neznam čemu služe brojevi
MIC/volume MIC/volume
Front Front
Back Back
Da se zna Da se zna
text samo da se slike lijepo slože :) text samo da se slike lijepo slože :)
Sklopivost Sklopivost
Sklopivost Sklopivost
Mic Mic
Mic Mic
Gamecom Gamecom
extended extended
extended extended
kejblz kejblz
PMSG1y PMSG1y
Hauba Hauba
Gepek Gepek
Ljubav se rađa Ljubav se rađa
CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 18:52 (Vapor).
4 godine
Slike vašeg Hardvera

Stigao mi novi SSD Corsair Force Series GT. A stari SSD Corsair Force 3 sam ubacio u MacBookPro. 

Na pc-u nisam nista osjetio poboljšanje u odnosu na Force 3,ali zato MacBookPro leti sa Force 3 u sebi.

PC PROJECT WHITE ANGEL www.whiteangel.in-7.com
2 godine
Re: Slike vašeg Hardvera
Novi cooler Katana 3!
http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
2 godine
Slike vašeg Hardvera

Scythe Mugen 3 ''in da house''. Puno bolji cooler od 612S.

12 mjeseci
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Par noviteta kod mene

1) mobitel vodafone 858 smart

- imam ga tek 3 dana - za koji tj napravim recenziju - uglavnom dobar ulaz u smartfon segment - nikaj posebno, u vipu na pretplatu od 150 kn na više

2) asrock "igračkica" vidim da je već neki imaju, al svejedno

Vodafone 858 smart (rebrendirani Huawei u8160) Vodafone 858 smart (rebrendirani Huawei u8160)
asrock multitool - najs asrock multitool - najs

31 0
3 godine
Slike vašeg Hardvera

Novo napajanje i memorija

37 0
3 godine

evo napokon dosao i radni stol za kompjuter. sam sam ga skicirao i dao covjeku da napravi, nista posebno ali zlata vrijedi. najbitnije mi je da imam mjesta na radnoj plohi i to sam dobio. a sto je najbolje, nisam ga puno ni platio{#}

konacan gaming setup, i od starog, radni setup. te slike prije/poslije 

s volanom s volanom
cable managment rupe cable managment rupe
bebica :) bebica :)
radni stol radni stol
prije prije
poslije poslije
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 12:15 (lollik91).
2 godine
Slike vašeg Hardvera

Danas stigao novi monitor Dell U2312HM i miš sharkoon fireglider black :)

Slike su loše jer je slikano mobitelom

EDIT: uploader sjebo slike {#}

stari BENQ stari BENQ
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 17:18 (bradonja_85).
2 godine

evo moja konfa i alat,

amd x2 260,asrock 880 GXH/usb3,seagate 1 TB barracuda,hipro 480 W,Wd my book studio 2 Tb

ispričavam se zbog cable managmenta i bljeskalice..:D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
3 godine
Slike vašeg Hardvera

Malo osvježenje - Gigabyte HD6950OC Windforce.

Ukratko, za karticu sve najbolje, temperatura u furmarku ne prelazi 62°C. Prezadovoljan! {#}

3 godine
Slike vašeg Hardvera

Eto da stavim i ja sliku novog rutera

Edimax nanorouter

manji od upaljača manji od upaljača
pero_HR
2 godine
Slike vašeg Hardvera

Stigli Nocuta ventovi.. NF S12 i NF F12 PWM 

http://db.tt/5hnuGAK
3 godine
Slike vašeg Hardvera

Sinoc smo se malo razbacali u garazi (protjerani zbog buke iz kuce u garazu) :D

Autoclimb kills more people than AIDS
3 godine
Slike vašeg Hardvera

Odlučio izdvoijiti malo slobodnog vremena i pozabaviti se kompom. Kućište staro dobrih par godina, bez ikakvog prostora za cable management i posebnog ventilacijskog sustava. Ali i s tim se da puno napraviti {#} 
napatio se sa svim kablovima, uspio ih nabit iza. Sva sreća pa mi je napajanje kolko tolko modularno. Ubacio dva Sharkoonova Silent Eagle fana na za to nepredviđena mjesta. Znam da je i bočni exhaust ali odlučio sam mu dati malo hladnog zraka tijekom ovih vručih ljetnih dana jer je kupovina z11+-a otkazana za par mjeseci, a ventilatori za njega već tu {#}

Uzeo stara dva 80 milimetarska fana i nabacio malo improvizacije da postignem nekakvo strujanje zraka. Sve to uz vjerni selotejp. 
Znam da nije nešto, ali za 2 sata relaksacije poslije škole malo mu dao života, a i kolko tolko zvjerkastog izgleda {#}

Ispričavam se zbog kvalitete slika, ali šta je tu je {#} 

radna akcija ! radna akcija !
vjerni selotejp i bočni 140 mm Silent Eagle fan vjerni selotejp i bočni 140 mm Silent Eagle fan
improvizacija s dva stara 80 mm fana improvizacija s dva stara 80 mm fana
zatvaranje zatvaranje
produkt :) produkt :)
2 godine
Slike vašeg Hardvera

evo svega pomalo se skupilo... htpc, novi kejs rv02-e, scythe kazemaster 2, custom made stol itd..{#}

from this from this
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 11:43 (Minos).
2 godine

Novo kuciste!

Linkworld LC3132-14C

Odlicno kuciste za relativno male pare (320 kn u Protisa)

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 13:16 (nbafan).
18 mjeseci
Slike vašeg Hardvera

Pronašao sam jedno kučište za koje sam mislio da više nikad u životu neću vidjeti.

ASUS Vento 3600 red. Stara garda kučišta,ali jako,jako zanimljiv dizajn. Usporedio sam ga i sa mojim Cosmos S Reaper-om,a sestra me već pitala da moddam taj kejs u Iron Man temi. XD

Zahvala rooswelt1991 što mi je javio za taj kejs.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 14:38 (Pranja).
18 mjeseci
Slike vašeg Hardvera

Jučer sam obećao,pa eto-danas donosim iznutrice ASUS Venta 3600. Kejs je temeljito očišćen te je sklopljen sa sitnim preinakama. Nešto je od sinoć,većina je od jutros.

Budući da su dvije stock LEDice krepale,odlučio sam ih zamijeniti te usput napraviti par izmjena na sustavu osvijetljenja-na bokovima su bili nosači za po jednu ledicu za ovjetljavanje krilaca od plexija u prednjem dijelu maske,i jedan dodatni za HDD LED dok je u prednjem dijelu šasije bio nosač za ledicu za osvijetljavanje power gumba. HDD LED je uklonjena sa svog mjesta, POWER LED nosač postavljen na prazno mjesto na lijevom dijelu šasije te sam time dobio mjesta za po dvije ledice za osvijetljavanje krilaca. Na ta mjesta sam stavio dvije bijele 10k ultrabright ledice, dok sam dvije stock bijele ledice stavio na improvizirani nosač napravljen od inear slušalice te postavio za osvijetljavanje power tipke. HDD LED je dobila improvizirani nosač napravljen od komada kreditne kartice te je smještena u nosač front panel-a da ga osvijetljava u radu.

Također sam obojao usb portove i konektor za mikrofon u crveno i uklonio stock toolless sistem te zamijenio stock brackete sa Silverstone Aeroslotsima (još jedan paket uskoro dolazi). I za kraj sam stavio crne šarafe na bčne stranice.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 12:50 (Pranja).
17 mjeseci

evo ja malo danas čistio komp i modao ga pa sam poslikao par sličica :)

grafa i rami grafa i rami
izvadio napajanje i ventove izvadio napajanje i ventove
hardovi i kablovi :) hardovi i kablovi :)
sušenje ventova sušenje ventova
malo sam se prebacio van...prevruče je u sobi malo sam se prebacio van...prevruče je u sobi
cpu cooler bez venta cpu cooler bez venta
izvađena matična izvađena matična
bušio rupe za lakše modanje kablova bušio rupe za lakše modanje kablova
početak kabliranja početak kabliranja
i na kraju sve složeno :) i na kraju sve složeno :)
d4rkd3atH
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 17:48 (d4rkd3atH).
19 mjeseci
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova dva para ljepotana za ispuh ( na vrhu kucista ) :D Ovaj put nisu SickleFlow nego Spire ( isto crni sa crvenim LED-icama ). Rade odlican propuh :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 12:41 (QuidZz).
3 godine
Slike vašeg Hardvera

Eto ja sam bio tražio neko vrijeme sat za kupiti ali sve što mi se svidjelo je naravno i koštalo,pa sam si sklempao nešto o čemu mi je prijatelj pričao i stvarno ludnica!

To je kombinacija iPod nano 6th gen 8GB i LunaTik-a kojem je znači " okvir " izrađen od aluminija i to finog i remen je veoma dobar.

I naravno PC koji trenutačno koristim i nadam kojeg cu još koristiti.

3 godine
moderator
Slike vašeg Hardvera

skupio nekih kompatibilnih djelova, pa eto da sklopim neki komp :D

kučište mi se jako sviđa....

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
4 godine
Slike vašeg Hardvera

Nakon uspješne prodaje starih komponenti došao je red na kupovinu i montažu novih komponenti.

Koristim PC već cca 20ak godina i nakon 6 INTEL platformi, ovaj put odlučio sam se za AMD platformu.

Uzeo sam AMD FX 8120 i ASRock Extreme 4 matičnu. Nakon što sam montirao stock cooler, vrlo brzo sam zaključio da to tako neće ići.

Originalni kuler je pre bučan i jednostavno neadekvatan za takav CPU. Uzeo sam Schyte cooler kao pojačanje. {#}

Evo nekoliko slika novog setupa... Na žalost nisam imao fotić pri ruci pa sam sve morao mobitelom slikati.

I rather like the restless nights
2 godine
Slike vašeg Hardvera

losa slika slikana mobom

20 mjeseci
Slike vašeg Hardvera

I napokon napustio dobar stari socket 775,Q 9550 zamjenio i5 2500K,Asusicu P5P43td pro zamijenila lipotica crne vešte Asus Sabertooth P67,b3 rev. i uzeo brže RAM-e G-skill Sniper 1600MHz,1.25v!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
4 godine
Slike vašeg Hardvera

Nakon dužeg vremena, evo me opet tu, sa malom izmjenom. Opet došao ekran tu. :D

Brat prodao PC, pa ja uzeo ekran, i sad bi treba nabavit matičnu za svog amd-a, pa ću roknit na njega taj ekran.

Slike su ajme, slikano mobitelom.

Prodajem: Sharkon Vaya, 1GB Kingmax DDR2, Gainward 7950GT! Sva pitanja na PM
3 godine
Slike vašeg Hardvera

Evo nabavio sam si nove rame :)

Corsair Dominator CM2X1024-6400C4D PC2-6400 2 GB (2x 1 GB, 800 MHz, 4-4-4-12)

Autoclimb kills more people than AIDS
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice