Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

poruka: 4.846
|
čitano: 174.480
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
5 godina
moderator
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
The Man kaže...

Evo ti i jedna fotka venta kod mene u kompu, pošto mu na službenim slikama lopatice izgledaju smeđe, a nisu smeđe već glossy crne.

Ali ti si ga zaposlio na CPU cooleru. Ja cu stavljati na kuciste (push> pull)

Mislim da ce, ako je ima, bilo kakva buka doci do izrazaja. Ili ipak da uzmem Enermaxove? Hajde pucajte (:

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
18 mjeseci

Ako spojiš 4-pinski vent na 3 pinski konektor,radit će na full speed.

Budući da ti je tišina praimarna,moje preporuke su ovi ventovi:

http://www.ditech.at/artikel/CL1EN14/Luefter_ENERMAX_T.B.Silence_120mm.html

http://www.ditech.at/artikel/CL1NB1/Luefter_NOISEBLOCKER_BlackSilent_Fan_XL1_120mm.html

Ako ti pak nije sve u tišini(da baš mora biti ispod 15 dB),ovo je pravi vent za tebe:

http://www.ditech.at/artikel/CL1NB3/Luefter_NOISEBLOCKER_Multiframe_M12-S2_120mm.html

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
19 mjeseci

@njofra86 Wow, ovako mod izgleda vrhunski!

Mozes poslikati slike na svijetlu?

4 godine
Ma dobri su ti i ti Enermax ventovi koje si gledao. Sve ti je to kvalitetna roba.
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
2 godine

@Dino kakve su temperature grafe?

3 godine

35213499a1127 {#}

From all the things I lost, I miss my mind the most...
5 godina
Don Kihoty kaže...

35213499a1127 {#}

Ma eto sad orginal slika, da budemo transparentni, pa sad guštajte u isčitavanju sn-a. {#}

17 mjeseci

@ Haf932

Pa nemisliš mijenjati valjda HX850?

The truth is...I am IronMan.
3 godine
VALVE kaže...

@ Haf932

Pa nemisliš mijenjati valjda HX850?

Brat kupio, nece mijenjati. {#} 

3 godine

Kolega @ Almin pogodio {#} , a bilo bi steta mijenjat takvo napajanje !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 15:31 (Haf932).
2 godine
Tiby kaže...

@Dino kakve su temperature grafe?

ja sam isprobo bf3, f1 i heaven bench, max temperatura je bila 69C, meni osobno grafa nije bucna dapace puno tisa naspram xfx 6850 koju sam imao...probao sam vent stavit na 100% cisto da vidim koliko se cuje i opet mi je tisa od 6850...tvoja giga ima bolji hladnjak ali i ja sam zadovoljan jer je ova odlicna klokerica, a meni je dosta tiha mozda zato jer sam navikao na xfx ali imao sam i toxic 6850 i tu su negdje po tisini...evo malo review na koliko se da klokat stvarno je bestija...

http://www.pcekspert.com/articles/948-2.html

ali mi smo se vec culi preko pm..

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 19:50 (Dino.Randic).
3 godine

BD šta uradi od Fanta boce! {#}

Mora da si bio žedan kad si ju tako "speglao" {#}

20 mjeseci

Nije to prva Fanta koju sam drmnuo :) Nego četvrta od 6 u paketu :)

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
3 godine

Ajde da su pive, reko bi "ok, you rock" - al šta uradi s fantom...

20 mjeseci

Nepijem alkohol :) Kihoty jesi ti za jednu rundu Left 4 Deada sa ekipom sa buga :)

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
3 godine

Ja ti baš i ne igram igrice - nemam neke dobre reflekse za pucačine (kao prije).

A i umoran sam, danas sam proslavio rođendan, cijeli dan "namakao" dupe u Topuskom, tako da sad lagano "chillam".

Plus nemam tu igru, morao bi je kupiti preko Steama, a jedino što igram na PC-u je Portal1/2 i HoMM6, a sve drugo na Wii konzoli.

20 mjeseci
Don Kihoty kaže...

Ja ti baš i ne igram igrice - nemam neke dobre reflekse za pucačine (kao prije).

A i umoran sam, danas sam proslavio rođendan, cijeli dan "namakao" dupe u Topuskom, tako da sad lagano "chillam".

Plus nemam tu igru, morao bi je kupiti preko Steama, a jedino što igram na PC-u je Portal1/2 i HoMM6, a sve drugo na Wii konzoli.

Nemamo ni mi baš refleksa danas tek počeli malo iz zezancije .. Kad imaš ženu ovo ono nestigneš ništa ..

Pa nisi se ništa pohvalio :)) Aj Sretan Rođendan 

Ja ju imam original ali pošto ekipa nema sa Torrenta skinuli i preko Hamachia se dere

3 godine

Thx. Ma vidjet ćeš, što si stariji, to te igre manje zanimaju, više te zanima dobar film/knjiga/časopis/roštilj,

manje igre. To ti je uvjek tako. Kad si mlad, želiš samo igrati a ne učiti. Kad malo ostariš, želiš što više

naučiti što prije nisi znao, a imaš manje vremena, pa neke stvari jednostavno prekrižiš.

20 mjeseci

I Kihoty da ja tebe pitam šta ti kažeš na Ultra Durable 5 ?

3 godine

UD5? Zar ne postoji već UD7?

Joke. Same shit kao i Ultra Durable/2/3.

Isti paket opreme, samo dodani digiPWM kontroleri i to je to.

Dakle mogli su i na pločama od prije godine dana koje su imali CHL digiPWM kontrolere reći da su "Ultra Durable 5".

To je marketing, a marketing prodaje proizvod.

20 mjeseci

Jesi gledao šta je ko ima u planu dovest Z77X-UP5 ? ili dali se ikako preko nekog može naručit i okvirna cijena ?

3 godine

Imaš više mogućnosti - prvi ti je MOL (Microline), oni će je vjerovatno prvi uvesti pri slijedećem shippingu iz republike Čajne via Amsterdam.

Druga mogućnost ti je LOST, koji je drugi službeni GA partner, no ne vjerujem jer imaju već dosta zaliha starije generacije, pa dok to ne riješe - ništa.

Nekad je i Vemil uvozio GA, no sada ne znam dali ih uvoze (ne želim s njima više raditi jer ne uvažavaju svoje reklamacije, oni su AnusMedija, ne Vemil):
http://www.vemil.hr/ 

"Kontakte, adrese i lokacije Vemil centara potražite na našim stranicama." 

http://www.vemil.hr/vemil-centri/

Mora da su oni AnusMedija, ne Vemil, ništa ne upućuje na to da su Vemil.

20 mjeseci

Onda nam stoji samo čekat :(

3 godine

Ma ja neću na Intela još neko vrijeme sigurno.

Trenutno razmišljam dali da si piknem još jednu 990FX ploču,

samo ne mogu odlučiti između ECS 990FXM-A Deluxe i ASUS 990FX Sabertootha (ROG ploča ne dolazi u obzir - ne sviđa mi se vizualno).

20 mjeseci

Ja bi uzeo tako da imam sa strane a i ploča mi je strava :)) 

Koja ti je bolja ECS ili SaberTooth ? Kod ECS je cool onaj hladnjak šta mjenja boju, bluetooth i te neke điđe miđe .. su riješili probleme sa Biosom ?

ili da kupiš gigabyte ud7 :) 

3 godine

UD7 nisam uspio upogoniti nikako da radi ono što sam od nje tražio.

Odbijala je raditi i sa Mushkinima Black 2133MHz i sa Patriot Viperima 2133MHz na većem taktu od 1333MHz ako je CPU OC-an.

Makar je super što sa F9 BIOS-om i većim podržava 2133MHz bez dizanja FSB-a, kao što podržava Fatal1ty i ROG ploča,

dok MSI i ECS to ne podržavaju (za sada), jednostavno je odbijalo raditi (uvjek greška na POST-u i smanji frekvenciju na 1333).

Probao sam sve BD BIOS-e i s nijednim nisam mogao, zato se nebi viže želio mučiti s njom (mogao sam je dobiti za 1900kn nova - dakle nije ni preskupa).

TUF nisam isprobao, kao ni ROG, no ROG mi je ružna. ECS mi je super. 3 godine jamstva i svega lijepoga, jako dobar bundle se dobije,

8 SATA kablova, a samo 6 SATA konektora, dakle nije se štedjelo, čepovi za sve I/O konektore, ma puna je opreme.

Ne znam dali je TUF riješila proble sa BIOS-om, i dali će ikada riješiti, ali bi mi služila samo kao "ploča za usporedbu", radi vjerodojstonosti rezultata,

tako da mi nebi radila 24/7, nego vjerovatno 5h tjedno. A za to bi mi bila dobra.

Tako da dvojim između TUF i ECS. MSI bi mogla proći, no nije se pokazala baš OC-om. 5GHz je bilo za nju teško, odmah freez/reboot u OS-u,

dok ASRock radi i sa tom frekvencijom, i Gigabyte, ali sa sporim postavkama RAM-a. Samo ECS POST-a preko 5GHz.

20 mjeseci

Je imaš još UD7 da probaš sa F10 biosom ? Ako ne pošalji memoriju do Rijeke pa ću ja proc na 5ghz i ram na 2133 i opalit koji bench .. meni sasvim uredno radi ram na 1866 iako je ram od 1333 tvornički

3 godine

Nemam više, vratio sam ju partneru. F10 nije bio vani za vrijeme testiranja, F9 je bio zadnji, i nije bilo BETA verzija.

Ploča je PCB ver1.2, ako ti to šta znači, pa možeš usporediti sa svojom (dolje desno ti piše na PCB-u).

20 mjeseci

Znam di im piše inače revizija .. Moja je 1.1

3 godine

Vidiš koliko zna biti razlike u revizijama.

To je tako glupo da zaboli.

Inače, ovo sam mislio nabavljati, ali odustao:

Sapphire PURE Black 990FX 

Biostar TA990FXE

Usput, kad gledam cjene, u Austriji je recimo ASRock ploča pozicionirana od 190€ pa nadalje, ROG od 300€ pa nadalje, a TUF od 130€pa nadalje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice