hvala :)
vec sam poceo sa sprejanjem i rezanjem al ce mi ostsli djelovi za vodeno doci tek pocetkom 3. mjeseca :)
Odakle si naručivao? Meni je sa EK došlo za 9 dana.
aquatuning, al će to doć ujaku u njemačku pa će mi on to dofurat :)
hvala :)
vec sam poceo sa sprejanjem i rezanjem al ce mi ostsli djelovi za vodeno doci tek pocetkom 3. mjeseca :)
Odakle si naručivao? Meni je sa EK došlo za 9 dana.
aquatuning, al će to doć ujaku u njemačku pa će mi on to dofurat :)
Nerazumijem zašto AMD još nije prešao na LGA sockete Dali je to intel uzeo pod svoj patent ili šta jer ova vrsta socketa je previše krhka vezano za procesor.
Jednostavno pukne ti nožica i doviđenja.
Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
Nerazumijem zašto AMD još nije prešao na LGA sockete Dali je to intel uzeo pod svoj patent ili šta jer ova vrsta socketa je previše krhka vezano za procesor.
Jednostavno pukne ti nožica i doviđenja.
AMD koristi LGA sockete za svoje serverske ploče i Opteron procesore već godinama.
A i prednost iglica je šta nešto ćeš skemijat a ako na ploči ga saviješ ili pukne ti teško ćeš popravit :D
Nisam znao da ga koriste za serverske ploče.
Ali ja mislim da če ti prije puknuti pin na procu nego na matičnoj jer na njoj nije čvrsti pin nego su kao na slici savitljivi ajmo reći jer neznam kako drugo da ih opišem
Da na novom LGA je tako ali pogledaj na 775
To je ancient history. Danas su već 1156 i 1366 lagano pred mirovinom.
To se slažem :)
Mene će 775 konfa držati dok ne izađe Ivy Bridge i pojeftini :D
To je ancient history. Danas su već 1156 i 1366 lagano pred mirovinom.
Ne vrijeđaj mi socket 
Mene će 775 konfa držati dok ne izađe Ivy Bridge i pojeftini :D
Također 
Ali, momci, u debelom smo off-u!
Alkaline, koliko te sve ukupno koštao lcd i sve ostalo? :)
Radiš po narudžbi? :D
Prošao sam jako jeftino jer je kolega sa posla imao jedan display viška ali isti takav košta 40 Kn u Chipoteci.
Masku sam iskoristio sa starog kučišta, napravio hrpu rupa sa malim borerom te isturpijao rubove.
Floppy kabel sam prerezao na 26 rupa te ga spojio na interni LPT, a molex konektor sam dobio sa ovim plavim 120mm ventilatorom.
Kad bi napravio više gotovih komada za neku normalnu cijenu (150 - 200 Kn),
naravno profesionalnije nego ovaj prototip biste li ih kupili od mene?
Prošao sam jako jeftino jer je kolega sa posla imao jedan display viška ali isti takav košta 40 Kn u Chipoteci.
Masku sam iskoristio sa starog kučišta, napravio hrpu rupa sa malim borerom te isturpijao rubove.
Floppy kabel sam prerezao na 26 rupa te ga spojio na interni LPT, a molex konektor sam dobio sa ovim plavim 120mm ventilatorom.
Kad bi napravio više gotovih komada za neku normalnu cijenu (150 - 200 Kn),
naravno profesionalnije nego ovaj prototip biste li ih kupili od mene?
ja bi kupio kad bi cijena bila 100kn
| 13 | 100kn |
|---|
Rado, ali za izradu je potrebno slijedeće:
LCD Display
Molex konektor
26 pin ženski konektor
Kabel sa najmanje 10 žica
Plastični 5.25 poklopac
Metalni nosači za 5.25 utor
Rad (Lemilica, Tinol, Utrošeno vrijeme).
100 Kn nažalost to ne pokriva.
Rado, ali za izradu je potrebno slijedeće:
LCD Display
Molex konektor
26 pin ženski konektor
Kabel sa najmanje 10 žica
Plastični 5.25 poklopac
Metalni nosači za 5.25 utor
Rad (Lemilica, Tinol, Utrošeno vrijeme).
100 Kn nažalost to ne pokriva.
Pa radiš samo ovo, ovo precrtano ostavi da radi svatko sebi kako hoće.
Mislim ja bi ti mogao dati molex ako je on veliki trošak....
Nadam se da si se dobro obukao, zar ne?

on je previse hc da bi nosio jaknu haha..
Nadam se da si se dobro obukao, zar ne?

Rolete su otvorene tek toliko da radijator dobije zraka tako da nije hladno :D
Ali da, imam dva hoodie-a na sebi i okej je.
Biti če još slika sutra kad dobijem fotoaparat i biti će naravno kvalitetnije.
Daj stavi ako nije problem i popis svega sto si kupio za vodeno sa cijenama. Zanima me koliko to sve kosta...
Odakle naručivaše, koliko poštarine platiše. I tako to. :)
And more pics!
Ljepotica bila i biti će... Milina za oči...
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=204&jumpto=2679015&sort=asc&view=flat
Ljepotica bila i biti će... Milina za oči...
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=204&jumpto=2679015&sort=asc&view=flat
Nego ;)
Dao bih ju za HD 5770/6770, ali mi je nekako žao, ipak je jača 40/50% definitivno. Testirao sam ju sa HD 6850 i iste su. Još je i moćnog izgleda.
ma sta je tebi. meni je grijeh prodavat je i uzimat nesto ispod 6950
ma sta je tebi. meni je grijeh prodavat je i uzimat nesto ispod 6950
Mislio sam ju dati za HD 6770 sa garom jer me napajanje zezalo. Ipak sam skužio da je procesor nestabilan pa je trenutno na stocku.
Evo sve je naručeno sa stranica aquatuning
Prije sam imao neke stare djelove koji su sad na prodaji te također naručeni sa te stranice ali mi ih je prijatelj dovezo iz Austrije, a ovaj put sam bio u Rijeci i dobio neku lovu te se sjetio da bi trebo do Italije kad sam več u blizini, a pošto mi je prijateljov rođak u Italiji ja skonto da bi mogao djelove naručiti kod njega te proći bez carine i poreza.Te sam naručio kod njega i pokupio u subotu došlo je do njega kroz 3 dana
Evo popis sadašnjih komponenti i cijena
CPU blok - Aquacomputer Cuplex HD - 65€
Pumpa - Swiftech MCP 655 - 67€
Dodatak za pumpu - EKWB EK-D5 X-TOP - 30€
Radijator - MagiCool XTREME TRIPLE 360 - 65€
Rezervar - Magicool Plexiac 150 - 25€
Crijeva, fitinzi, stegice, fillport, tekučina - 40€
Uzto da mi dolaze još fitinzi metalni jer sad nije bilo love te crijeva i još jedan 120 mm radijator
Ako koga još što zanima nek se javi na PP da ne idemo u OFF
1samek, nepobitna je činjenica da imaš najlipše kućište na forumu, ali please razmisli o tome da onaj top exhaust fan staviš da ti bude 2nd front intake fan. U tom ti slučaju on puše fresh air ravno na Mugen 2 i imaš perfect airflow.
P.S. Ako se hoćeš mijenjati dam ti OVO za to kućište.
Ivanjino96, koliko si sad siromašniji, nakon što si kupio te prekrasne crno/crvene kekse i jesu li novi ili su iz već otvarane kutije?