Ma je jača, al brate mili buka koju radi ta turbina je katastrofa
yes i know -.-, treba sam ne bit debil i ic na 6950 dualfan.
Ma je jača, al brate mili buka koju radi ta turbina je katastrofa
yes i know -.-, treba sam ne bit debil i ic na 6950 dualfan.
nbafan , kako mozes tvrdit da je ssd brz, ako ti je to prvi i nikad nisi imao brzi. Inace cek to je onaj starter kaj cita max 100mb/s ? Covjece pa onda je jos sporiji od mehanickoh diska (pri tom mislim na black seriju, cak bi rekao da moja barracuda ima veci read od tog ssd-a kakvih 140-160)
nbafan , kako mozes tvrdit da je ssd brz, ako ti je to prvi i nikad nisi imao brzi. Inace cek to je onaj starter kaj cita max 100mb/s ? Covjece pa onda je jos sporiji od mehanickoh diska (pri tom mislim na black seriju, cak bi rekao da moja barracuda ima veci read od tog ssd-a kakvih 140-160)
Trvdim da je brzi od mog HDD,jer mi bf3 ucita odmah,dok mi HDD-u treba dosta....
Nije sve u brzinama ima nesto i u access time-u...
Trvdim da je brzi od mog HDD,jer mi bf3 ucita odmah,dok mi HDD-u treba dosta....
stvar je vrlo jednostavna, real life između najbržeg hdd-a na tržistu i najveceg skovaca od ssd-a osjetit ces ogromnu razliku, dok ces između tog najvećeg smeća od ssd-a i najboljeg ssd-a na trzistu osjetit malu razliku :)
zašto? pa 6970 bi trebala bit osjetno jača od 470-ke.
Trebala bi biti jača 15-ak %, jer je GTX 470 u rangu sa HD 5870.
GTX 470 SOC je nesto jaca kartica od stock HD 6950 1GB/2GB.Na rezama visim od 1920*1080 dolazi do izrazaja onih 2GB vrama kod HD 6950 2GB pa je bolja od GTX 470 SOC 1280MB, nesto bolja.
Sekvencijalno čitanje je najnebitnija stavka performansi diska. Ja sam imao 230 MB/s sekvencijalnog čitanja u RAID0, pa diskovi nisu bili niti blizu najjefitnijem SSD-u...
evo testirao sam SSD u AS ssd benchmarku,izgleda da je sporiji po read/write od HDD ali ubija u acc. timeu,ja sam zadovoljan sa SSD kako bilo meni je dobro,bf3 se puno brze otvara 
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/2911558.aspx
Kiki,jesi zadovoljan sa tim Sinanom Sakićem?
Jesam - super za malo love. Čvrsti konektori, čvrst USB kabel (9 žica - pa je podeblji - pravi USB3.0).
Koristim ga za Wii - WBFS particija od 180GB sa 78 igara - Wii puno brže učitava sa USB3.0 ladice, makar je USB2.0 kompatibilan.
Ali to je normalno - USB3.0 ladica na USB2.0 portu -> cca 37MB/s.
USB2.0 ladica sa istim diskom na USB2.0 portu -> cca 23Mb/s.
Osjeti se.
Nice. Mogao bih si ja nabaviti jednu takvu.
@mislavgray - kako prodje tvoja reklamacija?
dobio 7970 i 7950 
Dobro si proša 
sad iduci tjedan nosim i ovu 3cu na reklamaciju pa da vidimo 
dobio 7970 i 7950 
To se zove sreca u nesreci :D
Kakav setup
Svaka čast !
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=216&jumpto=2917494&sort=asc&view=flat
Care svaka ti čast za pozadinu radne površine, nema joj ravne!!!
Hebenica je konfa al nekako depresivna mi je ta zelena boja, plava je recimo puno veselija.
Btw ovaj stalak za iPad mi je upao u oko, di to ima uzet?
Sharkoon ventovi pušu u pod ROFLCOPTER! 
zelena depresiva.... jesi ok? Zelena boja najvise opusta ak smo kod toga, crvena umara oci.
Sharkoon ventovi pušu u pod ROFLCOPTER! 
Da,rekoh neću komentirati da me ne bi napali,ali drago mi je da ima još netko tko je uočio.
meni je ta zelena nvidia radioaktivna boja nevjerojatno - ružna. obični haf je mnogo puta ljepši po nekom mom sudu
whoa http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=216&jumpto=2917494&sort=asc&view=flat djdamir - odličan setup! Nadam se da boje nisu baš toliko intenzivne uživo, ali sve izgleda odlično
zelena depresiva.... jesi ok? Zelena boja najvise opusta ak smo kod toga, crvena umara oci.
i jedna i druga umaraju.. najbolja je kazu ili tamno plava ( ljubicasta )ili boja lavande... znam da zvuci smijesno ali tako je !!
Jedina boja koja odmara oči, tijelo i duh, je boja karmina na qurcu poslije pushenja. 
Jedina boja koja odmara oči, tijelo i duh, je boja karmina na qurcu poslije pushenja. 
stari moj, ti si opsjednut seksom
Yo no say?
Prije HW-om.
Žao mi je što nekolicina ne razumije dobru slanu šalu.