Malo photoshop 
Teach me master
Malo photoshop 
Teach me master
Meni ti to liči na hemeroide.
Evo, jel Vam se sviđa?
W7, DeskScapes, Rocketdock, Cursor FX, WindowsBlinds + wincustomize.com
Video je loše kvalitete inaće animacija ide potpuno tećno. Apsolutno nimalo ne smeta u radu a ja radim na tom računalu. Nema usporavanja.
Na wincustomize ima masu novih tema za DeskScapes, Cursor FX, WindowsBlinds tako ne može nikad dosadit. I ovo nije besplatno ali tko je sa računalom skoro cijeli dan, raduje ga promjena + kad netko vidi računalo, zna da je od kralja :))
'
Nije me dugo bilo u temi, a vidim da ju lagano pretvarate u staru gdje se raspravlja.
Zapamtite, imate drugu temu!
Nisam se mogao odlučiti koji wallpaper koristiti pa sam stavio da se vrte 
Možeš napisati link za drugi wallpaper?
Evo i mog desktopa trenutno.
nowi windowsi instalirani
lagani, nakon instalacije uzimaju manje prostora od standardne sedmice, sa tweekanjem i gašenjem servisa uspio spustit na 17% zauzeća memorije, sa stavljenim svim programima koje normalno koristim, i nakon vračanja progama ukupno 37 procesa radi nakon paljenja kompa
windows 7 fatality gamers experiance x64
Ubuntu 12.04
Prve 2 slike su gnome shell (eOS tema), a ostale unity. Ikone su Faenza. Gnome shell ima najljepše i najintuitivnije sučelje koje sam ikada koristio ali ipak koristim unity jer mi se jako sviđa kako se aplikacije koje su preko cijelog ekrana stope sa trakom na vrhu zbog minimalizma i uštede prostora (4. slika). Zadnja slika je od prošle godine sa stolnog računala pa je veća rezolucija (ubuntu, unity, conky).
update wallpapera..
Zna li netko koji je ovo rainmeter skin?ovaj za rastavljanje slike?nigdje ga nemogu naci, hvala..
Nešto slićno napravio je kolega ovog foruma Fox Murder.Kojeg možeš pronaći na Deviantartu pod aliasom:perv88 (upiši samo u tražilicu rainmeter lange desktop by perv88)
Evo usput i moga; klik