Vaš desktop
- poruka: 12.972
- |
- čitano: 1.078.484
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj 1. post u ovoj temi 
Vidi se.
Ovo moze biti bolje. Imas hrpu ikonica, nekakav stock weather report iz nekog programa, stock rainmeter skinovi, i slika se ne uklapa u ostatak Desktopa. Mozes ti to bolje. 
Moj 1. post u ovoj temi 
Pokušaj uskladit boje,napravit desk preglednim ,a ne pretrpanim.Nemoj radit nista komplicirano jer jednostavnost vlada.
Konačno napravio kako treba :D
Gore lijevo su hyperlinkovi :)
TU samo radi silvie...ostalo mi nije predobro...ali nije ni prelose, kako neki znaju :)
TU samo radi silvie...ostalo mi nije predobro...ali nije ni prelose, kako neki znaju :)
Imao sam i sa skyline-om, ali nije pasalo, i onda nađem silviu 
Možete mi reć zašto TD-ovi, pa da to ispravim.
Ti jakovp nemoraš, ti mi svugdje daješ TD ko po šabloni, ali ostali molim vas recite, pa ću probat to popravit:)
Ti jakovp nemoraš, ti mi svugdje daješ TD ko po šabloni, ali ostali molim vas recite, pa ću probat to popravit:)
Sad baš vidim da su i meni dali TD.
Možda im je dosadno pa idu okolo i daju TD.
Sad baš vidim da su i meni dali TD.
Možda im je dosadno pa idu okolo i daju TD.
Može bit, ali mrzim te koji daju TD a ne kažu zašto, pa onda nemogu ispravit to gdje sam pogriješio.
Po meni ti je zato što nisi izmjenio ništa osim walla, ove ikone na destkopu totalno ubijaju sliku, barem namjesti da ih se ne prikazuje, a i taskbar se ne uklapa.
Na početak ne pišite u ovoj temi. Imate temu za pitanja i odgovore.
Dombak - neskladno, linkovi ocajno ukomponirani, jednostavno mi se ne svida nista osim Wallpapera.
Volvox - nikakav trud pa ih vjerojatno to smeta, to je jedino sto bi rekao na TDove, jer je po meni uredno i ok izgleda neovisno što ništa nisi mjenjao
Evo moj da nije oftopik.
Evo preselit ću pitanje u pitanja i odgovore, pa mi tamo pomognite
A zašto da išta mjenjam kad je ovako jednostavno a lijepo i uz to funkcionalno, ako maknem ikone sa desktopa di da ih stavim, a taskabar je dio windowsa, šta ću s njim.
Iskreno, većini nije.
U funkcionalnost ne sumnjam ali se mogla i puno elegantnije i kvalitetnije postići.
A zašto da išta mjenjam kad je ovako jednostavno a lijepo i uz to funkcionalno, ako maknem ikone sa desktopa di da ih stavim, a taskabar je dio windowsa, šta ću s njim.
Iskreno, većini nije.
U funkcionalnost ne sumnjam ali se mogla i puno elegantnije i kvalitetnije postići.
Preselio sam se u pitanja i odgovore, pa mi tamo odgovori kako da to elegantnije napravim, pomoću čega?
Konačno napravio kako treba :D
Gore lijevo su hyperlinkovi :)
Lol rade stavi neki RD link shortcut i napravi sam ikone sa Geosans fontom.
....
Moze wallpaper?
Evo jednog, imao sam slično prije na starom kompu, ali sam bio odustao od ikakvih promjena(osim wallpapera) jer mi je bilo nepraktično bez ikona. U međuvremenu je izašao fences, pa su se stvari malo olakšale.. Još moram naći neki lijepi grayscale skin za Rainmeter ili gadget za Windowse koji pokazuje CPU/GPU temp. da se riješim ovog ružnog zelenog.
Veća slika 1: http://i44.tinypic.com/1pc9j5.png
Veća slika 2: http://i42.tinypic.com/29mvejb.png