HP 630 - molim pomoć oko drivera

poruka: 10
|
čitano: 1.151
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina

Nemogu nikako skužiti koje drivere trebam skinuti za ovaj model laptopa a glupo mi je sve skinuti pa redom instalirat. Model je a6f11ea#bed. Molim pomoć.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5086783&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5086782&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4059#11395

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
2 godine
Re: HP 630 - molim pomoć oko drivera

Operacijski sustav?

5 godina

Win 7 64bit

2 godine

Vidi ovako: odi na ovaj link  i u tražilicu upiši ovaj naziv (koji si naveo u prvoj poruci) a6f11ea#bed,zatim odaberi verziju OS-a.{#}

Ovdje gdje ima vise istih driver-a su samo novije verzije (pogledaj po datumu)!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 20:07 (tahoe).
5 godina

To sam i ja pronašao, ali nemam pojma šta da mu skidam za wireles kad ima tri ponuđena proizvođača.

3 godine
kovaos kaže...

To sam i ja pronašao, ali nemam pojma šta da mu skidam za wireles kad ima tri ponuđena proizvođača.

Ispod laptopa piše ti koji je vendor wirelees a postoji više vrsta npr broadcom , atheros... ako piše atheros tada skineš za njega. 

14 mjeseci

preporucujem ti da skines Everest i tu imas naziv hardvera u racunaru tako ces moci da lakše odaberes drajvere koji su ti potrebni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 17:23 (wolverine tutti frutti).
12 mjeseci
kovaos kaže...

Skini one prve po redu za wireless Ralink to bi trebalo biti to

l.p.

2 godine

Realtek lan za LAN.

Atheros wifi za WIFI.

Atheros bluetooth za BLUETOOTH.

Mislim da svi 635 modeli imaju tako kod nas u HR.

3 godine

Bilo bi dobro sav sve drivere skine i pržit sve na DVd i kad završi i kod device manager može naputiti do dvd pa će nač odgovarajući driver i automatski instalira. Ili ako je win 7 onda preko windows update on nađe ali windoes update mora bit upaljen.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice